inşallah görüşürüz
Kısmet abi inş. istediklerini gerçekleştirirsin.Bırak gezmeyi uzun zamandır gidemedim bile iş güç hep bi bahane çıkıyor. Bu sene bakalım ya nasip.
Bu yaz korkut abiyle ben geliyorum.Cide tarafından bir kç arkadaş daha var onlar da bize katılırsa güzel bir etkinlik yaparız.bu arada bi gezi organizasyonu bekliyorum :cat:
Abi nasılsın unuttun mu beni yoksa ?:rendeer::salut:Senin iş yeri Caminin karşısındaydı değilmi.?:cat:
bu arada bi gezi organizasyonu bekliyorum :cat:
şu an taskoprudeyim ama bizim ev kastamonuda yani bi taskopru bi kastamonu belli olmuyo.
İyi günler Kastamonu Mt görüşmek üzere
Korkut abi iyi bak kendine![]()
Cümleten herkese hayırlı akşamlar:rendeer:
İyi akşamlar Göktay kaçıyorsun galiba.:rendeer:
bak sana bi el attım 19 sayfaya gelmişssin..bide itelesem 160 direk görürdü herhalde..:queen::queen::queen::queen:
Hadi itele bakalım ne olacak.:mrgreen:
len 160 görmek için kendini feda ediyon helal sana be :queen::queen::queen:
Len kendimi ne feda edeceğim Karaşahinim varken.:queen:
len o yapmayın abiler yapmayın abiler diye bağırıyo...:queen::queen::queen:
Aynen abim benim sen ölde ölürüm bırak temel abiyi o sözünde durmadı :queen::rendeer:Len kendimi ne feda edeceğim Karaşahinim varken.:queen:
Yerine göre temel abi şimdi hadi abiler yapın yapın abiler :queen: daha hızlı serii haydiii diyorum topicimiz canlasın diyeelen o yapmayın abiler yapmayın abiler diye bağırıyo...:queen::queen::queen:
Abi işin aslı orada numara yapmama gerek klmadı olduğu gibi çıktı tüm kelimeler ağzımdan :queen:Bağırsın o numarayı bir kere yutarız.:mrgreen:
Aynen abim benim sen ölde ölürüm bırak temel abiyi o sözünde durmadı :queen::rendeer:
Yerine göre temel abi şimdi hadi abiler yapın yapın abiler :queen: daha hızlı serii haydiii diyorum topicimiz canlasın diyee
Abi işin aslı orada numara yapmama gerek klmadı olduğu gibi çıktı tüm kelimeler ağzımdan :queen:
Biliyorum Caner Sizin nalburcu dükkanı vardı değilmi .Tam yeri neresiydi Dükkanın