[Kastamonu - MT]

Bırak gezmeyi uzun zamandır gidemedim bile iş güç hep bi bahane çıkıyor. Bu sene bakalım ya nasip.

Bırak gezmeyi uzun zamandır gidemedim bile iş güç hep bi bahane çıkıyor. Bu sene bakalım ya nasip.
Kısmet abi inş. istediklerini gerçekleştirirsin.
bu arada bi gezi organizasyonu bekliyorum :cat:
Bu yaz korkut abiyle ben geliyorum.Cide tarafından bir kç arkadaş daha var onlar da bize katılırsa güzel bir etkinlik yaparız.
Senin iş yeri Caminin karşısındaydı değilmi.?:cat:
Abi nasılsın unuttun mu beni yoksa ?:rendeer::salut:

şu an taskoprudeyim ama bizim ev kastamonuda yani bi taskopru bi kastamonu belli olmuyo.

Len kendimi ne feda edeceğim Karaşahinim varken.:queen:
Aynen abim benim sen ölde ölürüm bırak temel abiyi o sözünde durmadı :queen::rendeer:
len o yapmayın abiler yapmayın abiler diye bağırıyo...:queen::queen::queen:
Yerine göre temel abi şimdi hadi abiler yapın yapın abiler :queen: daha hızlı serii haydiii diyorum topicimiz canlasın diyee
Bağırsın o numarayı bir kere yutarız.:mrgreen:
Abi işin aslı orada numara yapmama gerek klmadı olduğu gibi çıktı tüm kelimeler ağzımdan :queen:

Aynen abim benim sen ölde ölürüm bırak temel abiyi o sözünde durmadı :queen::rendeer:

Yerine göre temel abi şimdi hadi abiler yapın yapın abiler :queen: daha hızlı serii haydiii diyorum topicimiz canlasın diyee

Abi işin aslı orada numara yapmama gerek klmadı olduğu gibi çıktı tüm kelimeler ağzımdan :queen:

O zaman biz temeli iteleriz Şahinim.:wiinkk::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar