Motor Alcam Yardım Lütfen :)

Herkese Selamlar :)

Belki gereksiz bir konu actım ama kafam cok karısık yardımlarınıza ihtiyacım var :)

Ben bir motor almak istiyorum ama elimde nakit yok ama düzenli bi gelirim var 700 lira maaş alıyorum 18 yasındayım hiç bi giderim yok ev derdi falan yok yani. En kısa zamanda motor almak için ne yapmalıyım sizce taksitemi girsem yoksa biraz dişimi sıkıpta peşin paraylamı alsam ? Hergün motor üstündeyim ama kendme ait bi motorum olmasını istiyorm :( düsündügüm motorlarda apache,ybr 125,cbf 150. sizce ne yapmalyım arkadaslar ?

He bide unutmadan EHLİYETİM VAR 3 SENEDİR MOTOR KULLANIYORUM TECRÜBEM VAR yani sonra ehyetn varmı fln demeyn arkadaslar simdiden teskkürler :)

Son düzenleme:
tvs hepsının elıne verır ama , hondanın sağlamlığı tartışılmaz ybr de öyle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benım tercıhım tvs olurdu goruntu olarak cok iyi ama cbfde olabılır

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yavhu herkez motor tercihini söylemiş çocuk burda asıl benim nakitim yok azıcık dişimi sıkıpta beklesem mi yoksa taksit işinemi girsem demiş ilk derdi ''o''.bi bilmişiniz ilki he:D

bence dostum sen 1000tl biriktir git ver gerisini taksitlendir.sanırım senetle veriyolardı.cbf150 birde ybr125 te peşin fiyatına 0 olarak çok kanpanya çıkıyo onları bi araştır derim.

is bankasi suan masrafsiz 1,54 ile 36 aya kadar kredi veriyor.. sahsen motor icin bende kredi cekecem:)

anne ,baba yanında oturuyorsan. (yani tam pansiyon kalıyorsan :p)biraz da masraflarını kısabiliyorsan ayda 250 TL yi harcama bu sezonu motorsuz geçir. öbür sezon başında elinde nakitle istediğin motoru al. hem boşuna faiz ödemezsin hem de cebinde nakit olduğunda iyi bir indirim alırısn.

Ben gittim kredi çektim aldım aynı senin durumundaydım.Biriktiremedim valla:) borç sahibi olmadan mal sahibi biraz zor olunuyor bizim ülkede.

babana veya sana maddi yardım yapacak birine sor, takside girsem bana yardım eder misiniz diye, tamam derlerse takside gir, gerçi biraz saçma oldu, ama saçma bir soruya da makul bir cevap olmaması makul değil mi?

Arkadaşlar para biriktirmek o kadar kolay değil malesef ..Çelik gibi sinirler gerektiriyor.. Yani sabırtaşı olmanız lazım ...
Bi arkadaşın dediği gibi yap 1ooo tl falan biriktir gerisini taksitlendir ..Çekeceğin kredi miktarını minumum düzeyde tut ..

Borçlanmadan mal sahibi olunmaz. Maaşanı aldığın gün önden biraz ver geri kalanını takside böldür ya da kredi çek al bi ybr öbür sezonu beklersen para biriktireyim dersen yatar bu iş vakit kaybetmeden git al derim ben.

Ben böyle bi konu açtım diye üç gün yasakladılar ilginç...

Bence Honda servis ağı geniş, kalite açısından daha iyi ve alımı olduğu kadar satımı da kolay. TVS aldın gelecek sene büyük motor istedin nasıl satcan onu düşün.

benim 1. tercihim cbf 150 2. tercihim ybr 125 3. tercihim tvs olurdu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:52 AM ----------

yanlız birşey var 3. sıraya tvs yazdım diye sakın kötü sanmayın tvs apache yolda hepsinin eline verir buda bir gerçek:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar