ben rahmanlardayım ümraniyeyse direk şileye geçmek daha mantıklı:xD
ikea neresi oluyor?
ümraniye-tepeüstü buralarda bildiğin biyer varmı ona göre tarif ediyim?
(ben tarif edersem bulma yüzden düşer gerçi)
çiko o tarafa mı kaçıcan? bakarsın gelirim senle.. bulurum bi motor.. örnek korkut'un motoru kiralarımsıkarız o tarafa doru.. zaten canım sıkılıyo.. ulan olcaktı şimdi bi race sıkıcaktım burdan çıkıp.. sabaha kadar...
kimse gelmesede niyetim var pazar günü o tarafa gitmeye bakalım bu kızın telefonuda yok nasıl bulacaz onu oda ayrı bir dert :bounce::rendeer:
telefonu yok derken? cihaz mı yok yoksa numarası mı? :silent:
kimse gelmesede niyetim var pazar günü o tarafa gitmeye bakalım bu kızın telefonuda yok nasıl bulacaz onu oda ayrı bir dert :bounce::rendeer:
kendisi acıklar şindi![]()
telefonu yok derken? cihaz mı yok yoksa numarası mı? :silent:
kendisi acıklar şindi![]()
telefonum yok suya düştü
hala tamirde
yenisinide almadım gerek yok böle rahatım
ama o gün telim acık olacak
yalnız tek bi sorun benım numaralar sımde degil telde kayıtlı oldugundan kimsenin numarası bende yok artık siz bana ulaşacaksınız :mrgreen:
telefonum yok suya düştü
hala tamirde
yenisinide almadım gerek yok böle rahatım
ama o gün telim acık olacak
yalnız tek bi sorun benım numaralar sımde degil telde kayıtlı oldugundan kimsenin numarası bende yok artık siz bana ulaşacaksınız :mrgreen:
o uyumuştur gene.. benim mesai bitecek eve geçmicem için nette yok işin yoksa yarını bekle... örenemeden gidicez bak...
numaran degişmedi dimi
başkası cıkmasın tele:mrgreen:
sne nereye eve gitmeyecenmi?
Kycd Hocam Naptın ya motoru aldın mı topıcı bastan sona okudum bı sonuc cıkaramadım neden bılmıorum da dert oldu yaf:cherry:
başı 535
ortası 651
sonu 04
:mrgreen:
başı 535
ortası 651
sonu 04
:mrgreen:
insallah en kısa zamanda alırsın hocam...
tamamdır abitamam gerisini ben hallederim :queen:
aradım "yanlış yada eksik tuşladınız" diyo
..
eksik mi diyo bana bu kadar numara verdiler :cyclopsan