[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çiko o tarafa mı kaçıcan? bakarsın gelirim senle.. bulurum bi motor.. örnek korkut'un motoru kiralarım :p sıkarız o tarafa doru.. zaten canım sıkılıyo.. ulan olcaktı şimdi bi race sıkıcaktım burdan çıkıp.. sabaha kadar...

kimse gelmesede niyetim var pazar günü o tarafa gitmeye bakalım bu kızın telefonuda yok nasıl bulacaz onu oda ayrı bir dert :bounce::rendeer:

kimse gelmesede niyetim var pazar günü o tarafa gitmeye bakalım bu kızın telefonuda yok nasıl bulacaz onu oda ayrı bir dert :bounce::rendeer:

telefonum yok suya düştü
hala tamirde
yenisinide almadım gerek yok böle rahatım :)

ama o gün telim acık olacak
yalnız tek bi sorun benım numaralar sımde degil telde kayıtlı oldugundan kimsenin numarası bende yok artık siz bana ulaşacaksınız :mrgreen:

telefonum yok suya düştü
hala tamirde

yalnız tek bi sorun benım numaralar sımde degil telde kayıtlı oldugundan kimsenin numarası bende yok artık siz bana ulaşacaksınız :mrgreen:

evet.. şansa sallarız artık numaranı... bizim noları pm atarız yazarsın bi kağıda nede olsa söz uçar yazı kalır...

telefonum yok suya düştü
hala tamirde

numaran degişmedi dimi

başkası cıkmasın tele:mrgreen:
sonu 04

Kycd Hocam Naptın ya motoru aldın mı topıcı bastan sona okudum bı sonuc cıkaramadım neden bılmıorum da dert oldu yaf:cherry:

numaran degişmedi dimi

başkası cıkmasın tele:mrgreen:

:mrgreen: eee kime niyet kime kısmet badi.. :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 PM ----------

sne nereye eve gitmeyecenmi?

yok olm evde ne işim var..

Kycd Hocam Naptın ya motoru aldın mı topıcı bastan sona okudum bı sonuc cıkaramadım neden bılmıorum da dert oldu yaf:cherry:

yok hocam alamadım adam rehini kaldırmamış.. parayıda verdik bakalım bekliyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar