[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni de yazın+1 olarak ama malak gibi güneşin altında yatmaya varım. Voleybol, deve güreşi falan genç işi bana gelmez:)

bak burdaysan yazalım canım seni bizi ugraştırma zaten bu hafta erteledik :rendeer:

Asıl bu hafta atraksiyon var mı diye girdim aslında ne zaman açıldı başlık? ne zaman ertelendi? ben niye yetişemiyorum abi sizin hızınıza? Bu pazar da boş gibiyiz bir gezi varsa mesaj atarsanız iyi olur.

Asıl bu hafta atraksiyon var mı diye girdim aslında ne zaman açıldı başlık? ne zaman ertelendi? ben niye yetişemiyorum abi sizin hızınıza? Bu pazar da boş gibiyiz bir gezi varsa mesaj atarsanız iyi olur.

ararım senipazar günü belki karşıya pendik tarafına köfte yemiye gideriz havaya bi bakalımda :rendeer:

ya aslında o aklıma geldi ama evin durumunu bilmiyorum hafta sonu :)

bakıcaz aaa olmadı yakacıga cıkar bişiler yaparız oda olmadı siz biyerde olursunuz ben gelirim :mrgreen:

dua et hava senin orda yağmasın pazar günü gerisini hallederiz :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 PM ----------

ikea neresi oluyor?

mortor orta dünya neresi sende bi cevap yaz bakarız :wiinkk:

dua et hava senin orda yağmasın pazar günü gerisini hallederiz :rendeer:

çiko o tarafa mı kaçıcan? bakarsın gelirim senle.. bulurum bi motor.. örnek korkut'un motoru kiralarım :p sıkarız o tarafa doru.. zaten canım sıkılıyo.. ulan olcaktı şimdi bi race sıkıcaktım burdan çıkıp.. sabaha kadar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar