gümüş ve jönysf

türk e ve türklüğe küfür eden bi grubun sarkısı oldugu ıcın

Süper sanki tork filmini izledim ha:)Sizden ricam şarkının adını söyleyebilirmisiniz:rendeer:

türk e ve türklüğe küfür eden bi grubun sarkısı oldugu ıcın

Türke ve türklüğüne hakaret eden, egemenliğine göz diken , içten içe seni çürüten o kadar şeyi görmezden gel, onca ürünü kullan, ama bu denli güzel müzik yapan bi grubun türk düşmanı diye şarkısını kullanmasaydın keşke de.Bi yerde sanattır bu.Güzel müzik yapıyor mu ? -Evet.Ne olmuş konserlerde kapıya "Türkler ve köpekler giremez" yazdırıyorlarsa :p Ermenilere katbekat söven ne kadar türk var biliyor musun ?

Türke ve türklüğüne hakaret eden, egemenliğine göz diken , içten içe seni çürüten o kadar şeyi görmezden gel, onca ürünü kullan, ama bu denli güzel müzik yapan bi grubun türk düşmanı diye şarkısını kullanmasaydın keşke de.Bi yerde sanattır bu.Güzel müzik yapıyor mu ? -Evet.Ne olmuş konserlerde kapıya "Türkler ve köpekler giremez" yazdırıyorlarsa :p Ermenilere katbekat söven ne kadar türk var biliyor musun ?

kanka çok doğru söylüyorsun:cat: Ben ermenilerin Annelerini çok seviyorum özellikle yaşı 30, 35 arası olanları :queen:

emeğine değer hoş bir video olmuş tebrik ederim abi ALLAH nazardan korusun...hoş bir motor umarım birgün benimde olur:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar