[Bursa - MT]

Gözün aydın kardeşim
Allah analı-babalı uzuuun ömürler versin...
Herkese hayırlı evlat nasip olusun inş. Vatanına, milletine, din kardeşlerine hayırlarla gelen nesiller dilerim..

:)Bu harika bir haber,Allah analı babalı büyütsün,vatana ve ve sizlere hayırlı evlat etsin, çok sevindik Soner,kırk uçurmayı motorlarla yapalım:wiinkk:

:)Yahu bu günkü gezi neydi öyle!Arkadaşlar muhakkak Bir pazar bunu cümbür cemaat tekrarlıyalım,serin serin ne tatlı esiyordu yurdumun dağı.Ben taşıyla toprağıyla,dağıyla deniziyle memleketimi çok seviyorum...Zirvedeki manzarayı görünce az daha toprağımı öpüyordum...:cat:

:)Sağolasın Zekeriya sıcağı sıcağına yetiştirdin o yorgunlukla fotoğrafları...Pınar ve Sedat sizede iyi geceler,ordaki serinliği düşünün daha kolay uyursunuz...:wiinkk:

Son düzenleme:
sızı gordum ama bılın bakalım neden durmadım cunku bebısım dunyaya geldı:) 2.900 gram fındık kurdu::146::

Ooo ne güzel. Bebek mt :) Allah anali babalı büyütsün abi... Erkekmi, adı ne...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:53 AM ----------

:)Bu harika bir haber,Allah analı babalı büyütsün,vatana ve ve sizlere hayırlı evlat etsin, çok sevindik Soner,kırk uçurmayı motorlarla yapalım:wiinkk:

:)Yahu bu günkü gezi neydi öyle!Arkadaşlar muhakkak Bir pazar bunu cümbür cemaat tekrarlıyalım,serin serin ne tatlı esiyordu yurdumun dağı.Ben taşıyla toprağıyla,dağıyla deniziyle memleketimi çok seviyorum...Zirvedeki manzarayı görünce az daha toprağımı öpüyordum...:cat:

:)Sağolasın Zekeriya sıcağı sıcağına yetiştirdin o yorgunlukla fotoğrafları...Pınar ve Sedat sizede iyi geceler,ordaki serinliği düşünün daha kolay uyursunuz...:wiinkk:

Nevin abla kac defadir söylüyorum ballandıra ballandıra anlatmayalım lütfen gidebilen var gidemeyen var... O bahsettigin topraklar bizim için artik tel örgülerle çevrili kücük bi alan... :-(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:03 AM ----------

Rıfat yetiş resimleri istiyorum yine... :)

Son düzenleme:
Allah analı babalı büyütsün Soner. İnşallah hayırlı bi evlat olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:43 AM ----------

Geziniz güzel olmuş arkadaşlar.Edremit-Yenice arası Hanlar yolu denen bi yol var 90 km. Uludağ yolundan beter. Ben de şu an Çanakkale deyim. Herkese selamlar

sızı gordum ama bılın bakalım neden durmadım cunku bebısım dunyaya geldı:) 2.900 gram fındık kurdu::146::

Demek en küçük MT'cimiz dünyaya merhaba dedi.Gözün aydın Soner. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun. Şimdi O'na uygun boyutlarda bir motor bulman gerekecek. Eee doğuştan motorcu değil mi ne de olsa?

Soner hadi hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun darısı diger mt üyelerinin başına ben hariç hehehe
Güzel geziydi ihşallah tekrardan gideriz
Gezilerde görüşmek dilegiyle
Kazasız sürüşler

allah analı babalı büyütmek nasip etsin en küçük MT cimiz geldi sonunda tebrik ederim:rendeer: iyice uykunuzu alsaydınız artık öle bişey yok:cherry:

gerçektende ay ne gündü çok eğlenceliydi kesinlikle bi daha çıkalım zekeriya resimler için teşekkürler:D

Son düzenleme:
allah analı babalı büyütsün. :)

o yollarda ne zevklidir motosiklet kullanmak virajlara yata yata uudağın kokusunu almak.. ofs. :)

10-11-12 temmuz'09 demirtaş barajı - bursa

yüksek sadakat
art niyet
özge fışkın
cihan yıldız
derinlik sarhoşluğu
dejavu
zaga
suspect
sean parker
wıtness
serhat kaner band
full as
efreet
teneke trampet
progressive obsessıon
kırmızı
ark
hicri bozdağ
dj. Furkan özgür

gibi tanınmış gurup ve sanatçıların yanı sıra, muhteşem doğanın içerisinde çadır ve kamp keyfi, eğlenceli oyunlar, yarışmalar ve sürprizlerle dolu gösteri ve etkinliklerle birlikte moto rock show sizleri çağırıyor.

NOT: GİRİŞ GÜNLÜK 10 TL DIR. KONSERLER VE ETKİNLİKLER GÜNLÜK GİRİŞ ÜCRETİ DAHİLİNDEDİR. ÇADIR KAMP ALANLARINI KOMBİNE BİLET SAHİPLERİ VE MOTOSİKLET KULLANICILARI KULLANABİLECEKLERDİR,

Yarın gitmeyi düşünen varmı acaba kimse gelmezse bizden bende gitmem heralde :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese tesekkur ederım adı arda bızım aıle tek oldu esımın aılesındede tek ınanırmısınız apartmandakı tek bebek hemde yapıldıgından buyana kask yaptırcam sımdı ona:mrgreen:

herkese tesekkur ederım adı arda bızım aıle tek oldu esımın aılesındede tek ınanırmısınız apartmandakı tek bebek hemde yapıldıgından buyana kask yaptırcam sımdı ona:mrgreen:

Maşaallah, Allah nazardan saklasın :rendeer: tekrar hayırlı olsun (demek erkekmiş yanılmışım:p)

Enes kardeş Balıkesir'den Edremit'e geçerken dikketli git.Çukurlu ve artarda sert virajlar var.Akşam karanlığına kalma,köpek ve domuz sürüleri yollara çıkıyor.Yolda kalmış birilerini görürsen sakın durma devam et! Sıkı giyin. Kaz dağları'nın soğuğu Uludağ kadar yumuşak değil. Ara ara sinek kümelerine gireceksin bu yüzden vizörün hep kapalı olsun. Deponu doldur,çünkü oralarda benzinlik yok.Edremit girişinde var yalnızca.

herkese hayırlı akşamlar soner abi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah...arkadaşlar hafta sonu yapılacak olan demirtaş organizasyonuna kimler katılacak ve gidilirken belli bir noktada buluşulup mu gidilecek...

bursa bulvarda evrak kask vs kontrolü vardır polisi görünce kaskı takıyım demeyin kask her zaman başımızda durmalu genede bilmeyenler için söyleyim dedim 11 den sonra konrtrol başlıyom güvenliğiniz evrağınız tam olsun polis affetmiyor.

MT günaydın napisiniz bakam
Soner ufak yigenimizi benim icin öp
Allah analı babalı buyutsun
Faruk abi tesekkurler birdahaki geziye senide bekleriz
Enes - özcan gezi fotograflarınızı bekliyoruz yollarda dikkatli olun
Kazasız ve belasız sürüşler dilerim
Görüşmek dilegiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar