Bursa MT selamlarrr. Yaklaşık 2 haftalık bir süreden sonra ancak yazabiliyorum.
İlk olarak
Sertaç,
Enes ve
Sedat kardeşlerime çok çok geçmiş olsun diyorum. Yaklaşık 15 sayfa okudum ve okurken dumur üstüne dumur, şok üstüne şok oldum. Aman arkadaşlar, bu sıcak ve havadaki nemden dolayı araba sürücüleri biraz fazladan sıyırmış durumdalar.
Antalya' ya geldiğimden beri yazlıktayım, yani bilgisayarımı kurmadığımdan dolayı nete girmeyi bırakın word açıp yazı bile yazamıyorum
Ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Bursa MT' ye. Ben forumdan erken emekli olan Erdem

Üniversite bittiğinden dolayı Antalya' ya dönüş yaptım ve bu güzel ortamdan koptum. Çok eğleneceksiniz çook, aman nazar değmesin.
Bursa' dan dönmeden de çıkışımı alp geldiğim için artık ne zaman gelebilirim bilmiyorum.
Bu arada
Salvano, ev taşıyacakmışsınız abi. Ben
Hasanağa Toki' de 2,5 yıl kaldım. Şehre uzak ama kiralar da 300-400 arası değişiyor. Hatta kiraya vermedilerse 1.Bölge B5 Blokta çocuk parkına bakan (sanırım) 6. katta bi daire var, adam süper dayamış döşemiş içini, 300tl demişti, 2*1 tabi ki bu daire. Kapıcı "Bekir Hazar" bu konuda yardımcı oluyor. Hatta benden de selam söyleyebilirsiniz.
Arkadaşlar hepinizi çook özledim, özellikle kardeşlerim gibi olan sedat, mert, enes ve çağla sizler harikasınız..
Soner abi bebek ne alemde? Yanına da gelememiştim. Buarada anlatayım neden gelemediğimi: benzinim bitti, yedek depoya aldım 200m sonra benzinliğe girdim ve depo kapağının kilidi elime geldi, mecburen yedek depoyla eve gittim
Len
Enes, merak etme arada takip etmeye çalışıyorum

adamı hasta etmeyin
Nevin hocam, Faruk ve Cem abi, Pınar abla, Zekeriya ve gecenin bu saatinde aklıma gelemeyen diğer tüm arkadaşlarım iyi ki sizleri tanıdım..
Hadi bakalım herkesler dikkatli olsun ve gezileri ihmal etmesin

Sucuk- ekmek olmassa olmas bu gezilerde