Arkadaslarimm günaydinnnn.. heyecanli günler içindeyim.. SAFAK = 3 :mrgreen:
bilgisayar basina gecip cvp yazicak vakit bulamadimm..
basta;
karmacoma , chatkut , Wallace , yurtdas , bikerboy35 , aguila , sahinbirinci , forrap , vocies , wolcanovolki , nankör , VaScO1925 , hızlıcesi2 olmak üzere
bütün dostlarima tskr ederimm..
vay bahtiyarım hayırlı olsun....
tuncer hoşgeldin kardeşim bekliyorum muğlaya
ee kardesim sen muglaya bekliyorsun, istersen c.ertesi sen çik gel, hem eski dostlarini görürsün, hemde nikahima gelirsin :wiinkk::cat:
Hoşbulduk
Bahtiyar şimdiden mutluluklar dilerim .. :cat:
forrapp çok ayip ettim sana karsi, uzuunnn bir dönemi bitirdin geldin, fakat bi türlü hasret gideremedik, askerlik maceralarindan anilardan birseyler anlatamadin daha bana

fakat dügün sonrasi söz telafi edicem :mrgreen:
bahtiyar allah mesut ve bahtiyar etsin inşallah emi:mrgreen:

volkiii zaten bahtiyardim simdilerde hem mesut hem bahtiyar vaziyettindeyimm..
:mrgreen: yardimlarin için saooll.
Bahtiyarcım Allah bir yastıkta kocatsın. Ömür boyu mutluluklar :rendeer:
tskr ederim kardesimmm...
bahtiyayar c. tesi gürüşmek özere kardeşim yanında olacam :cat: gelmek isteyenler geleceyini söylesin kardeşimizi mutlu gönünde yanlız bırakmıyalım :rendeer:
cesii gezi öncesi böyle fedakarlik yapmaniz beni çççoookkk mutlu etti, planiniza mani olmak istemem, fakat vakit ayirip karsiyakaya kadar gelmeniz çok mutlu etti hemde çoookkk.
Bahtiyarım allah mesud etsin:rendeer:
Haftasonunu Kuşadasında geçirdik. Eski dostların bazılarını gördük. miskinlik yaptık döndük

bugün öğlen gibi nasipse gene Bodrum'a kaçıyorum. Sercan'ı özledik hem onu görelim hem bir iki gün de orada miskinlik yapalım.
Herkese iyi haftalar izmir mt
sercan a da söylediniz mi benim vaziyeti.. :silent: o aglichild bodrumdan buralara kadar ansizin baskin yapar giibi geliyor bana