Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artık buna salaklık denır dıyorum başka bişi deıll daha oncede aldıgımız motorda satan kişi yagını yenı degiştirdim demısdı motor kitlenmesı sonucu ölümden dönmüşdüm ve acdıgımda icinde yag yoktu bu seferde adam dedi yenı yag koyydum bende bı kac kere iş dönüşü bakayım dedım karanllıkdan pek bişi anlamadım cepte para olsa gene deiştirirdim gercı ama malum motora bayıldık paraları sonra dun gezerken motordan bı tıkırtı gelmeye basladı artttı arttı ve catur cutur bı ses halıne geldı sankı icine bı parca kopmus gıbı bugun ustaya goturdum subap ayarı dedı acdı bı baktı ayarlar ıyı sona yaga baktı yag yok bunnda piston gıdıyo onun seslerı dedı
yag aldım eve geldım yag haznesını bı acdım max 100 gram yağ cıkdı :SS: daha 300 km gıtmısdım aldıgımdan beri kavanozun yarısı bıle dolmadı yeni yag koydum dıyen olursa bida dalacam valla :S:S
r:
r: arkadaslar bu arada o ses nedendır komple pısdonmu alacaz yoksa segmanmı deişcek ..silindiri bozmusmudur yagsızlıktan dier parcalarda z arar gormusmudr :silent: