ve STeReO ilk kazasını yaptı ...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Çok geçmiş olsun. Umarım son kazan bu olur. :wiinkk:

çok geçmiş olsun kardeşim...sende bişi yokya tek tesellimiz o zaten..allah hepimizi korusun..

sağol şahinim. Makinenin motorunda sorun yok ön dağaldı sadece, illaki toparlanır ama sigortayı beklemek lazım. Bu demek oluyoki bi süre tabanway takılıcaz :(

Semihim geçmiş olsun kardeşim ALLAH cc beterinden saklasın .Sana birşey olmadı ya .:rendeer:Len ne tabanvay takılacaksın Benim scooter ne güne duruyor Senin motosiklet yapılana kadar kullanırsın bendeki scootere.:cat::cat:

Semihim geçmiş olsun kardeşim ALLAH cc beterinden saklasın .Sana birşey olmadı ya .:rendeer:Len ne tabanvay takılacaksın Benim scooter ne güne duruyor Senin motosiklet yapılana kadar kullanırsın bendeki scootere.:cat::cat:

Abi sağolasın allah hiçbirimize yaşatmaz inşallah. Motor işini hallediyorum buyuk bi ihtimal buldum bi motor. Senin düşünmen yeter tekrar sağol abi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 PM ----------

semihim mtde güzel bi ailen olmuş bu açık. sana bişey olmasın gerisi yalan yoksa hepimizi üzersin valla. birazcık daha dikkat bundan sonra. benimkini götürmüştük birlikte şimdi de seninkini götürücez yaptırıcaz sonra gezmeye devam...

sağol bahadırım. Burda gerçketen güzel bi aile var senide bekliyoruz unutma :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 PM ----------

Canım büyük geçmiş olsun başlığı görünce direk seni aradım sesini duyup konuşunca rahatladım ama çok korkuttun beni inşallah ilk ve son kazan olur... :rendeer: :rendeer:

sağol banucum bende modaya uyayım dedim :p Çok şükür ciddi bşy yok sağol tekrar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 PM ----------

büyük geçmiş olsun arkadaşım motorundurumu tabiki mühim değil sana birşey olmamış olması sevındırıci inşallah son kazan olur.gece yi nasıl gecirdin ağrı falan oldumu :rendeer:

yok büyük bi ağrı olmadı çok şükür manevi olarak hasarsız atlattık diyelim.. Çok teşekkür ediyorum ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 PM ----------

geçmiş olsun kardeş hep bu eray şelepsizinin nazarı değdi...

:mrgreen::mrgreen: yok yok çocuğu suçlama hakkı vardı önden kapattım butun gün.

Biraz önce motoru servise bıraktım içindeki eşyaları toparladım sıra sigorta yı beklemeye geldi. Dönerken otobuse binmek ne koydu anlatamam :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 PM ----------

[/COLOR]
Akşam Fındıklı yapıcaz, bak ilk tabanvayını yapmak için sana fırsat, geliyorsun...??? :mrgreen:

oyyy çok uzak ya bize gelin ağarlıyım hepinizi :)

Son düzenleme:
senin yaşadığın duyguları 2 ay önce yaşadım motor için hiç üzülme eninde sonunda eskisinden daha iyi olur önemli olan sana bişey olmaması en kötü kazan bu olsun . .

senin yaşadığın duyguları 2 ay önce yaşadım motor için hiç üzülme eninde sonunda eskisinden daha iyi olur önemli olan sana bişey olmaması en kötü kazan bu olsun . .

haklısın sağol kardeşim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 PM ----------

çok geçmiş olsun..

sende bişey varmı :pale:

sağolasın. Çok şükür ufak tefek ezik ve çiziklerden başka önemli bşy yok.

Yeni gördüm başlığı..Dün gece eve vardığımda haberim olmuştu ama telin olmadığı için arayamadım hacım..

Geçmiş olsun..Bizim scooteların olayı bu işte düşünce bütün grenajlar komple gidiyor..
Valla dönüş yolunda seni terlikle görünce dua etmiştim şu çocuk kaza/maza yapmasın diye ama olacağı varmış..Umarım ayaklarında birşey yoktur..

Birde cem haklı harbiden nazar değdirdik motoruna..:pale:

Şahin'de bi nazarlık ister senin motor ağabey demişti bana..Bak şimdi çıkınca ilk işim o nazarlık olacak..

Takma kafana düzelir mala gelen..
MP3 player sağlammı onu söyle sen :mrgreen:

Yeni gördüm başlığı..Dün gece eve vardığımda haberim olmuştu ama telin olmadığı için arayamadım hacım..

Geçmiş olsun..Bizim scooteların olayı bu işte düşünce bütün grenajlar komple gidiyor..
Valla dönüş yolunda seni terlikle görünce dua etmiştim şu çocuk kaza/maza yapmasın diye ama olacağı varmış..Umarım ayaklarında birşey yoktur..

Birde cem haklı harbiden nazar değdirdik motoruna..:pale:

Şahin'de bi nazarlık ister senin motor ağabey demişti bana..Bak şimdi çıkınca ilk işim o nazarlık olacak..

Takma kafana düzelir mala gelen..
MP3 player sağlammı onu söyle sen :mrgreen:

Dostum çok teşekkür ediyorum. Bende hiç bşy yok gibi. Ayaktayım hatta çalışıyorum şu an. Olan motora oldu o da düzelir servise verdim bile. Valla nazar bonucu bolcana vardı bende ama tek nazar yetmiyo. Yolda giderken her ihtimali düşünmek lazım sürekli ben kaza sırasına dönüş telaşı herhalde oldu bi şekilde. Olsun yine sorun yok. Bu arada mp3 player sağlam :cherry: akşam fındıklıdayız bekliyorum senide :wiinkk:

Dostum çok teşekkür ediyorum. Bende hiç bşy yok gibi. Ayaktayım hatta çalışıyorum şu an. Olan motora oldu o da düzelir servise verdim bile. Valla nazar bonucu bolcana vardı bende ama tek nazar yetmiyo. Yolda giderken her ihtimali düşünmek lazım sürekli ben kaza sırasına dönüş telaşı herhalde oldu bi şekilde. Olsun yine sorun yok. Bu arada mp3 player sağlam :cherry: akşam fındıklıdayız bekliyorum senide :wiinkk:

Bugün evlilik yıldönümümüz o nedenle gelemem sanırım :) Size iyi eğlenceler Muhammet abiye hususi selamımı ilet :cat:
Tekrar geçmiş olsun..

sağol şahinim. Makinenin motorunda sorun yok ön dağaldı sadece, illaki toparlanır ama sigortayı beklemek lazım. Bu demek oluyoki bi süre tabanway takılıcaz :(

Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun

Sigortacı olarak sana birşey söylemek istiyorum. Trafik raporunu beklemene gerek yok. Neticede sen raporunu tutdun gerekli fotoğrafları çektirdin. Sigorta şirketini arayıp eksperin telefounu iste motorunu yaptıracağını ve fotoğraflar ile tamir masraflarını yollayacağını söyle. Motorsikletini nerede yaptıracaksan oranın adresinide ekspere ver belki eksper gelmedende raporunu senin göndereceğin evraklara istinaden yazabilir. Bu onunda işine gelir.

O sebeple bu işini hiç bekletme sigorta sana gereken ödemeyi çıkarıncada gider bankadan alırsın paranı.

Yanlız ilk önce servis raporu al servis raporuna göre gider daha ucuz parça bulursan (internetteden falan) yaptırıp kusur oranındaki dağılıma göre cebinden çıkacak parada azalır. Ekspere faturalara gönderme. Servis raporu ve fiyat teklifi ile dosyayı sonuçlandırabilirsin. Daha sonra illa fatura isterse teklifin aynısı bir fatura kestirirsin ki verdikleri fiyat teklifini yüksek tutup kdv hariç versinler. Sende fatura keserlerlse +kdv dersin onlar fiyat teklifine göre işlem yaparlar aramızda kalsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar