Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ben motorumu boyattığımda reklamcıya yazdırmıştım.Linkte resimler mevcut;
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...t250r-k6-bastan-tirnaga-modifiye-resimli.html
Sizce de orjinal olmamış mı?:)
Bu arada www.kuralkan.net adresinde orjinal yan grenaj stickerları mevcut.Ama ona o kadar para vermektense,reklamcıya yazdırmak daha mantıklı.

kardeş süper olmuş yaw bayıldım öncelikle Maşallah diyorum yalnızca yazılar değil baştan aşagı motor süper olmuş....bende mutlaka böyle yaptırmalıyım kontak elime geçtikten sonra seni takıldığım noktalarda rahatsız etsem sorun olur mu?

kardeş süper olmuş yaw bayıldım öncelikle Maşallah diyorum yalnızca yazılar değil baştan aşagı motor süper olmuş....bende mutlaka böyle yaptırmalıyım kontak elime geçtikten sonra seni takıldığım noktalarda rahatsız etsem sorun olur mu?
Teşekkür ederim.:rendeer:Tabi ne demek elimden gelen her türlü yardımı yaparım.

bu arada ben adanalıyım...maraş fen lissi mezunuyum antepe çok gezmeye gelmişliğimiz vardır lise yıllarında.....çok anımız oldu hem antepte hem anteplilerle....

evet kardeş,,,cok turladık bedestenin oralarda,,gazimuhtarpaşada,,stadın oralarda,,işhanlarında,,,ama tabi ayrıntılı bilmem...şu aralar takipteyim motor kovalıyorum bi yandanda finansal ayar çekiyorum nasip olursa en geç 1 ay hiç olmadı 2 ay içinde temiz bi makinada ben de olacak inşallah:cherry:

evet kardeş,,,cok turladık bedestenin oralarda,,gazimuhtarpaşada,,stadın oralarda,,işhanlarında,,,ama tabi ayrıntılı bilmem...şu aralar takipteyim motor kovalıyorum bi yandanda finansal ayar çekiyorum nasip olursa en geç 1 ay hiç olmadı 2 ay içinde temiz bi makinada ben de olacak inşallah:cherry:
Hayırlısı olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

İkinci el mi yoksa sıfır mı düşünüyosun?Ne kadar nakit ayırmayı düşünüyosun?

sslm

oda yeterli bana kalsa...göstergede kalır,,,ama cidden tabelacıya yazdırsam orjinalmiş gibi gözükür mü sahte olduğu belli olup sırıtır mı? bunu merak ettim yaw....
bide acaba eski den beri hyosung bayiliği yapan dükkanlara gitsem yadek parça hesabıından saklanmış orjinal hyosung depo çıkartması bulabilir miyim sizce?:silent::silent:

bence siz kemalettine kulak verin o kuralkan dan bile orjinal yapmış yazıları )))) yakında kuralkan bile kemalettinden temin eder stickerleri : )))

Son düzenleme:
bence siz kemalettine kulak verin o kuralkan dan bile orjinal yapmış yazıları )))) yakında kuralkan bile kemalettinden temin eder stickerleri : )))

kemalettin kardeşimden fikir alacam bol bol,, makinayı bi temin ediym... zaten ben modifikasyon olaylarına da bayılırım,,,yardımına başvuracaz:bounce::wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 PM ----------

Yalnız her reklamcı aynısını yapamıyor :silent:

işte en büyük korkum bu yaw:pr:......zaten başında beklerim yaptırmak istersem...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 PM ----------

doktor işler kesatmı ne öle:queen: umarım kavusursun sende istedigin gibi bir motora

kardes Allaha şükür fena değil yaw:p:p...Ama kriz işte,,,benide vurdu:salut::salut:
bende motoru, tamamen motora ait bir bütce ile almaya karar verdim

arkadaşlar küçük bir bakım yapıyım diyorum beni olabilecek masraf hakkında bilgilendire bilirmisiniz.. yapacağım bakımda kullana bileceğim performansı olana çok külfetli olmayacak neler kullanabilirim:)) Yağ değişimi ve filtresi . Buji ler. Başka neye gerek olabilir. motoru bingöle götürücem orda öğretmenim uğraşmıyım orada. teşekkürler

arkadaşlar küçük bir bakım yapıyım diyorum beni olabilecek masraf hakkında bilgilendire bilirmisiniz.. yapacağım bakımda kullana bileceğim performansı olana çok külfetli olmayacak neler kullanabilirim:)) Yağ değişimi ve filtresi . Buji ler. Başka neye gerek olabilir. motoru bingöle götürücem orda öğretmenim uğraşmıyım orada. teşekkürler

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...t250r-k6-bastan-tirnaga-modifiye-resimli.html bak bu fotoların en altında fiyatlar var..

Hyosung tekerde

UYARI
Ön tekerleğin kalkmasını önlemek
daima gazı kademeli olarak açın.
uyarılara uymamanız, kontrolün
kaybedilmesine neden olabilir.

arkadaşlar bizim kullanım klavuzunda bakın neler yazıyor...verdinmi gazı önteker kalkıyormu yaw :p anlamadım gitti krank kıracaz diye kuzu kuzu kullanıyorum yarın tektekeremi kalksam:mrgreen: şaka biyana valla ilgincime gitti...yaw merak ettim varmı çılgınlık apıp deneyen???:silent:

hyosung tekere kalkmaz diyenlere.
http://www.youtube.com/watch?v=mFo36wYHYHE
bakın elin adamı nasıl kaldırıyor hemde 250 gtr bunada itirazı olan yada inanmayan : )))

eğer kendin değiştireceksen bunları sadece fiyatlarını yazayım..yağ filtresine max 10 ytl ver yağ için 4 litrelik alıp hesaplıya getirebilirsin o da yaklasık 50 55 ytl.. hava filtresi orjinal 65 ytl ama bi kaç usta o kadar da onemli olmadığını soylemişti bana, ama ben orjinal aldım.buji için cr9e 15 ytl ama daha kaliteli taktırıp uzun kullanabilirsin onunda tanesi yaklasık 40 45 ytl.kısaca buji yağ yağ filtresi hava filtresi için 125 ile 200 arasında değişir.(aradaki fark bujiden ve yağdan kaynaklanıyo):cat:

balatalarını da değiştireceksen orjinal alma derim.ben oyle bi hata yaptım tanesi 15 den 6 tane balata 90 ytl girdi bana.motosiklet dükkanı olan bi arkadasım(aynı zamanda usta) hepsini bana 15 ytl ye halledebileceği soylediğinde çok geç olmustu:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------

:rendeer::rendeer:

eğer kendin değiştireceksen bunları sadece fiyatlarını yazayım..yağ filtresine max 10 ytl ver yağ için 4 litrelik alıp hesaplıya getirebilirsin o da yaklasık 50 55 ytl.. hava filtresi orjinal 65 ytl ama bi kaç usta o kadar da onemli olmadığını soylemişti bana, ama ben orjinal aldım.buji için cr9e 15 ytl ama daha kaliteli taktırıp uzun kullanabilirsin onunda tanesi yaklasık 40 45 ytl.kısaca buji yağ yağ filtresi hava filtresi için 125 ile 200 arasında değişir.(aradaki fark bujiden ve yağdan kaynaklanıyo):cat:

balatalarını da değiştireceksen orjinal alma derim.ben oyle bi hata yaptım tanesi 15 den 6 tane balata 90 ytl girdi bana.motosiklet dükkanı olan bi arkadasım(aynı zamanda usta) hepsini bana 15 ytl ye halledebileceği soylediğinde çok geç olmustu:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------

:rendeer::rendeer:

Balatalar yeni değişti.. önceki sahibi değişmiş. bende onları yaparsamiyi oluk sanırım yağ vebuji ler için önerdiğin bir marka varmı ilk defa yapıcağım için önerirsen bişiler iyi olur. sağol..

Arkadaşlar, belki fotoda farketmişsinizdir, benim motorun aynaları orjinal değil, kanuni racer aynası.

Ben, bu aynaları değiştirmek istiyorum, ancak, bir aynaya 100-TL vermekte, ağrıma gidiyor.

Size bir danışayım dedim, CBR 600 aynası alsam benim Hyo'ya olur mu?

Fotolara bakıyorum, CBR 600 aynası ile benim motorun aynaları pek fark yok gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar