Sisybar orjinali kanuni Tiger'a ait. biz aldık taktık yalnız bağlantı yerlerinin değişmesi gerekiyor. tornacıda iki parça sac iki boru kaynattırıp takıyorsun.
Yalnız nikelaja vermen lazım (yaptırdığın parça uyumlu olsun diye)onuda yapan yer zor bulunuyor.Orjinalini (tiger'ınkini) almakda mümkün olmayabilir çünkü sanırım yeni modellerinkini değiştirdiler yada yok.bayiye bibakarsın bulursan fiyatın üstüne 50 lira kadar işçilik koy.Uyarsa sanayiye götürürsün yardımcı olurlar.Yada çokuyduruk olsada olur diyosan boru büktürüp yaptırabilirsin minderinide döşemeciye yaptırırsın onada 80 lira filan harcarsın herhalde. Artçı için çok iyi oluyor harcadığına değiyor.
![]()
kanka iyi olmuş eline sağlıkta çok uğraşmışın yiba çarşısında ulus motorda hazırları satılıo fiyatı 20 lira vida yerleride denk gelio :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:46 AM ----------
bende ankara mondıal cayırlı servısınden sıkayetcıyım arka ferenım calısmıyor gece gıttım aktarma var dıye motra bakmadılar frensız sekılde gerı eve gıttım cok kotu bır durum....ayrıca motoru alallı 3 hafta olmustu 2kere arka frenı yaptılar yıne calısmıyor basıyorum sankı fren bosta...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 PM ----------
buda benım mct ve ben yapılacak cok seyi var ama bır turlu baslayamadım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:55 PM ----------
bu aralar altından lak lak dıye cok kotu bır ses gelıyor acaba sanzımandanmı yaw ... supelenmeye basladım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 PM ----------
kucuk yegenım motorla oynamaya bayılıyorlar bı gun dusurecekler bende onlara gosterecem ama....
![]()
kardeşşş zincirin çok gevşek ondan olmasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:58 AM ----------
evet 550 lıra fakk aldılar onun ıcın balata hakkında dogru olabılır ama alalı 1 ay oldu hemen bıtermı bırde ankarada ıyı bır servıs bılen varmı cayıroglundan baska 18 yasında cocuga servıslık vermısler motoru bakıyor sonra bı deneme turuna cıkıyor yarım saat gezıyor hemde motorun anasını aglatarak... ayıp yaptıkları...
ewet kardeş sen akdere mondial fatihe götür birde onlar baksın ustalıkları iyi çayıroğlundaki o 18 yaşındaki halisi dion sen zaman zaman motorları boğmasıyla ve yağ contalarını patlatmakla ün salmış arkadaşımız.