[Bursa - MT]

saol mert yapılacak birşey yok şuan hepiniz saolun sadece kendime yediremediğim şey suçun bana kalması keşke polis çağırsaydık o heycanla arkadan vurdum diye ben suçlu çıkarım diye düşündüm ama normal giden birine niye vurayım adam sağa geçer gibi yaptı şeriti ortaladı bende sandım sağa geçiyor sonra sinyal verdi :S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 AM ----------

Birşey daha sorayım şimdi masrafları ben karşıladım ya herhangi bir rapor tutup şuan sigortadan para alabilirmiyim kaza yaptığım adamı da bulurum

çok geçmiş olsun ne yazık ki ne kadar kaçsan da oluyor bu tip şeyler zaman içinde. benim sana tavsiyem parana kıyıp bir çift iyisinden lastik alman . yani yarım metre erken dursa hasar ne kadar azalır.

inşallah bi daha kaza yapmassın

enes geçmiş olsun allah bidaha böyle üzücü olayla karşılaştırmasın(cümlemizi)

İşte bu ya adamım mesaj yazmış bende yaşıyorum Enginim ....:p Benimde Motorum yok ama gezilere konuk olarak katılabiliriz...Artçılıkta üstüme yoktur..:cherry: En kötü benim dört tekerle Bursa Mt'ye eskort oluruz yine katılırız ...Sen geliyorum de yeter ki...:bounce:

abi kısmet valla işler yoğun bu ara evdede tadilat işleri 2 aydır ne yaptığımı bende bilmiyorum yoksa motor bulmak kolay yeterki vakit olsun görüşmek dileği ile he yarın mudanya marinasında olacağım balık olayı erken gelebilirsem ararım

Az önce güzelim Ls2 kaskımı boyıyım dedim demez olaydım resmen iğrenç oldu her yerinden boyalar aktı sabaha kuruyunca düzelmesini ümit ediyorum :p

Enes çok geçmiş olsun olan mala olsun cana birşey olmasın . Ehliyetin var e neden polis cagırmadın 120 tl verdin adama durduk yere hata haklıda olsan sende sen süçlü gözükecektin ama senin trafik sigortan onun masraflarını karşılıyacaktı kazadada sen suçlu gözükecegin içinde kendi masrafını kendin ödüyecektin olsun bunlar birer tecrübe . Ama bu aralar çok kötü yolların hali herkes dikkatli ve yavaş olsun Gemlikteki orhanda gecen kaza yapmış Allahtan ondada birşey yok .

Son düzenleme:
mert üzülme son 1 haftadır boya işleri ile uğraşıyorum güzel olmadıysa git bir tane boyacıdan boya çıkarıcı tiner satın al eskisi gibi olur:)

Aynen enes ya zaten bu işlere kabileyetim yoktur nerde esti bilmiyorum olmadı ole yaparım tekrar zımpara anlayana bırınde boyatırım .

Arkadaslar Emok festivali varmış...Yine son zamanda öğrendim...Bi yarın akşamüstü yola koyulacağız...Eğer gelmek isteyen olursa veya soradan gelecek olursa orada olmuş olan varsa vs. vs. vs.
0555 718 64 36 Akın Fidan
telefon numaram...

kaza yaptım arkadaşlar 2 saat önce etibanktan atatürk stadına doğru çıkarken önümdeki şahin sola döncekmiş dönmek için herif sağ şeride geçicek kadar geniş aldı ben sol şeritteydim sağa geçiyor diye yavaşlamadım o yine geniş döncekmiş yolu ortalayıp sola sinyal verdi bende ön arka fren yaptım sağdan kurtarayım dedim ama olmadı sağ tampona vurdum kafamda kask vardı kolumda biraz sıyrık var bende bişey yok arabanın egsoz ve tampon kırıldı motorun ayna sinyal ve ayaklık kırık polis çağırmadık nasılsa beni suçlu bulur diye çünkü arkadan vurdum adama masraflarını karşıladım 120 lira haftaya tatile gitmeyi düşünüyordum yattı artık:sallahtan cana gelmedi buna şükür

enes, rabbim bidaha yaşatmasın diyorum... Sana bişey olmaması sevindirici tabi ama malda canın yongası helede bir motorcu için... Ufacık kılcal bi çizik bile insanın huzaurunu kaçırıyor... Bu gibi durumlarda biraz tecrübe lazım ama benim gibi tecrübeyi yaşayarak değilde yaşanmış hikayelerden almak lazım... Bende bi kaç kaza geçirdim... En son kazam askere gelmeden 2 gün önce oldu... Trafik durmuş vaziyetteyken aracın biri yolun ortasında kapıyı açtı ve motoruma çarptı ben aşırı yavaştım ve sadece bi çatlak oluştu sol grenajda (100 ytl değeri)... Adamın ehliyetini, sigortasını, muayenesini ve hatta kendimce alkollü olup olmadığını (biraz muhabbet edince az çok belli oluyo) kontrol ettikten sonra tutanağı yazdım... Ama gel görki askere geldiğim için babama vekalet vermem gerekiyodu... O da ben bunca işin arasında onun peşine koşturamam dedi ve yalan oldu hasar karşılama olayı... Sende tutanak tutsaydın karşı tarafın hasarını sigortan öderdi, cebinden para çıkmazdı ve hatta suç oranına göre kendi hasarının bi kısmını bile karşı taraf ödeyebilirdi... çünkü her zaman suçun tamamı bir tarafa verilmeyebiliyo... Neyse çok konuştum ama aklınızda bulunsun... Polis çağırmadığınız sürece tutanak tutmanın size parasal yönden kaybettireceği bişey yok... Tutanakta anlaşmazlık olursa polis geliyor ve her iki tarafa en düşük ceza olan 62 ytl cezayı kesiyor... Ama hiç bişey candan önemli değil bunu sigortalayan bi kurum yok arkadaşlar... Kazasız ve bensiz sürüşler olsun :(((((((((

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:34 AM ----------

yaaa işte mtnin imamı yok ki artık okusun üflesin sizi siz gecin dalga daha her şey kardeşlerim içindi.Boşuna mı üfledik okadar :)

kaza yapan kardeşimede geçmiş olsun

Abi seni zaten özledim. Bide forumda özletiyosun kendini...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:38 AM ----------

Az önce güzelim Ls2 kaskımı boyıyım dedim demez olaydım resmen iğrenç oldu her yerinden boyalar aktı sabaha kuruyunca düzelmesini ümit ediyorum :p

Mert keşke hiç ellemeseydin. Öyle güzeldi o :-D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:45 AM ----------

Mert keşke hiç ellemeseydin. Öyle güzeldi o :-D

Herkeze günaydın bir süreligine siteye giremeyecegim pc kafayı yedi degiştirene kadar siteye ugrayamayacam bu önemli degil zaten

Kardesim gecmiş olsun allah daha büyük kazalardan sakınsın ufak kazalar olur sana birsey olmadı ya tekrardan gecmiş olsun

Aramıza yeni katılan arkadaslar hos geldiniz

Engin hos geldin yollarda görüşmek üzere kendine iyi bak

Ben ufaktan kacar eger fıırsat bulup mudanyaya gelecek arkadaşlar olursa bana ulaşa bileceginiz numaram
05335768104

Görüşmek dileğiyle kazasız sürüşler

Dip not: istanbul gezisinde kesin nazara geldik ondan bu olaylar (elimizde bulunmadıgı için kurşun döktürme animasyonu) hehehhe

merhaba arkadaşlar ben oytun aranıza yeni katıldım sizinle beraber organizasyonlara kalımak isterim görüşmek üzere kazasız sürüşler...

:)Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi.Bizde Bilecik Pazaryeri İlçesinden bu akşam üzeri döndük,Daha önce gidip uğradığımız gölette Emok festivali vardı ve ben malesef ailevi durumlardan dolayı 4 tekerle oralardaydım,tırıs-mırısgeçen,kuzu-kuzu parkeden motorları melun melun seyrederek geçen bir hafta sonu geçirdim,kalbim acıdı ...:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:34 AM ----------

[/COLOR]

Abi seni zaten özledim. Bide forumda özletiyosun kendini...

kardeşim benim valla bitirde gel artık sen gelene kadarda alırız iyi kotu birşey bu arada da valla hiç arayıp sormadık senide eşşeklik ettik kardeşi kusura bakmayasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar