Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar elımde bluetooth ıntercom mevcut ısteyenler bana 0535 976 08 78 ulasabılır.Veya caddebostan topıcınden bana ulasabılır...

Motosikletçiler için, bluetooth interphone(handfree), bluetooth kulaklık, bluetooth stereo müzik alıcısı, sürücüden sürücüye - sürücüden artçıya çok işlevli olarak kullanım seti...

Bundan böyle, çift yön ‘Wireless Bluetooth Interphone Sistemi’ ile motosikletçi arkadaşlarınızla konuşabilecek, artçınızla sohbet edebilecek, hiç bir düğmeye basmadan gelen cep telefonu çağrılarınıza yanıt verebilecek, konuşabileceğiniz kimse yok ise A2DP(stereo bluetooth) destekleyen cep telefonunuzdan veya MP3’ünüzden müzik dinleyebilecek, GPS’inizden gelen mesajları dinleyebilecek ve bütün bunları motor kullanırken veya kayak yaparken yapabileceksiniz!!!
Bunları gerçekleştirebilmek için sadece normaldeki gibi bir kask takmaya ihtiyacınız olacak. Bu sistemi alarak kullanmaya başladığınızda, alabileceğiniz en iyi şeyi aldağınızı hissedeceksiniz. Üstelik bu sistem gerçek bir ‘handfree’ sistemidir.

İsteyenler bana ulaşıp yerınde test edebılırler.Tek ürün fıyatı 200 TL iki ürun fıyatı 350 TLdir.İsteyen bana 0535 976 08 78 ulaşabılır...

BELLİ BAŞLI ÖZELLİKLER

• İki sürücü arasında konuşma mesafesi 500 metre
• Bluetooth sistemi ile gerçek eş zamanlı wireless iletişim
• 7 saate kadar konuşma
• Gelen cep telefonu aramalarını güvenli olarak otomatik yanıtlama
• İleri düzeyde A2DP & EDR bluetooth profili
• Stereo müzik / audio fonksiyon (cep telefonundan / MP3’den / GPS’den alma)
• DSP teknolojisi ile rüzgar sesini kesme
• Bütün hava koşullarında kullanılabilirlik, su geçirmezlik
• 2 yıl garantili

millet neredesiniz yaw:cyclopsan zonta fiyat bekliyorum..arkadaşlar bağımlılık oldu bende ben her dakka giriyorum ama yeni bişi yok :silent: acaba diyorum bi polemik konusu mu açsam..
ne yazacaz dediğinizi duyar gibiyim alın size sorular...
1 özellikle st kullanıcıları için bu soru arkadaşlar sabah veya akşam ilk çalıştırdığınızda 2bin 3 bin devir arasında rahat gaz yememe gibi ir durum oluyomu ki bu olay 1 dkika sonra bitiyo..
2.gösterge tuşlarınız çok sertmi..ve bazen kendiliğinden değişme oluyormu odo trip a b arasında ki bu olay tuşlara bastıktan sonra oluyo sanki geç algılama söz konusu bence..

3 tavsiye ettiğiniz bir buji ve online alabileceğim bi yer..

4 .ben ş.içi kullanıyorum ya genellikle ikinci vetsteyim napiim bazen aşka geliyorum 8bin8500 devre kadar gaz veriyorum bunun zararı varmı..

5.nasılsınız iyimisinizsevgili hyocu ve cümle motorcu arkiler :p ( kesinlikle bu soruyu en öne almam gerekiyodu amma valla üşeniyom yaw idare din lütfen):pale:

Arkadaşlar GT250R ile Derbi GPR 125 ya da Aprilia RS125'i kıyaslarsak motora hakimiyet açısından çok fark var mıdır? Arada 50 Kg. civarında bir fark var. Açıkçası Hyosung biraz gözümü korkutuyor, hakim olmak biraz zor olabilir benim açımdan. Derbi falan da 2 zamanlı olması nedeniyle kullanım ve bakım açısından zorlayabilir, sizce nasıl bir seçim yapmalıyım?

Gözün korkuyorsa Rs 125 alma arkadaşım
Gerçekten bilmeyenler için seri olduğundan tehlikeli olabilir..
Bakım ve kullanım açısından da diğerlerinden daha kolaydır :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
millet neredesiniz yaw:cyclopsan zonta fiyat bekliyorum..arkadaşlar bağımlılık oldu bende ben her dakka giriyorum ama yeni bişi yok :silent: acaba diyorum bi polemik konusu mu açsam..
ne yazacaz dediğinizi duyar gibiyim alın size sorular...
1 özellikle st kullanıcıları için bu soru arkadaşlar sabah veya akşam ilk çalıştırdığınızda 2bin 3 bin devir arasında rahat gaz yememe gibi ir durum oluyomu ki bu olay 1 dkika sonra bitiyo..
2.gösterge tuşlarınız çok sertmi..ve bazen kendiliğinden değişme oluyormu odo trip a b arasında ki bu olay tuşlara bastıktan sonra oluyo sanki geç algılama söz konusu bence..

3 tavsiye ettiğiniz bir buji ve online alabileceğim bi yer..

4 .ben ş.içi kullanıyorum ya genellikle ikinci vetsteyim napiim bazen aşka geliyorum 8bin8500 devre kadar gaz veriyorum bunun zararı varmı..

5.nasılsınız iyimisinizsevgili hyocu ve cümle motorcu arkiler :p ( kesinlikle bu soruyu en öne almam gerekiyodu amma valla üşeniyom yaw idare din lütfen):pale:

2.000 km yaptım motoru bugün.Motor gayet güzel gidiyo.Hiçbir şikayetim yok çok şükür.Yalnız gezdikten sonra motoru parkedince altına bir iki damla yağ damlatıyo.Yağını kontrol ediyorum herhangi bir eksilme yok.Ustaya sordum yağ değişiminde güzel bir conta yaparız iyice sıkarız sorun kalmaz basit bir sorun dedi.Ben de pazartesi götürücem servise.

1.İlk çalıştırmada hiç bir sorunum yok.Motor çalışır çalışmaz harekete hazır.Hatta otoparktan çıkarken bir rampa çıkıyorum.Çekişte soğukken hiçbir sorun yaşamıyorum.Bundan önceki motorum cbf250 ile o rampadan çıkarken motor soğuk olduğu için çat çat silindir sesini duyuyordum.Her otoparktan çıkışta motora zarar gelecek diye korkuyordum.Ancak gt250r'nin ısınmasını bekleme ihtiyacı hissetmiyorum.Maşallahı var.Soğukken de çekişi çok iyi.Belki senin enjeksiyonla ilgili bir problem olabilir.Belki de benzindeki pislik tıkamış olabilir.Ben sürekli opetten alıyorum benzini.En kaliteli benzin opetteki gibi geliyo bana.Enjeksiyonlara bi bakım yaptırsan iyi olur.

2.Tuşların sertliğiyle ilgili bir sorun yok şu an.Ancak bi ara sanki bana da sert gibi gelmişti.İyice basmadan tuşlar çalışmıyodu.Sonradan kendi kendine düzeldi.Ben de anlamadım.Şimdi tuşa tıklayınca Odo ve diğer sayaçlar arasında kolayca geçiş yapıyo.Ancak kullanma kılavuzunu okumanı tavsiye ederim :

http://www.stkanuni.com.tr/modeller/gt250r/gt250r.pdf

Kullanma kılavuzunda tuşa 0.6 saniye basılı tutunca başka bir fonksiyon.1 saniye basılı tutunca başka bir fonksiyon yaptığı yazıyodu.Tam detayını hatırlamıyorum ancak galiba biraz basılı tutmak gerekiyo.

3.Bunu ben de merak ediyorum.İridyum buji fala takınca performans etkileniyo mu acaba.

4.O devirler bu motorda çok tatlı devirler.İnsan gerçekten gaza geliyo.Ancak ben şimdilik en çok 7.000 deviri geçmeden vites değiştirmeyi tercih ediyorum.Hatta genelde 6.000 devirde değiştiriyorum.Yüksek devir fazla yakıt sarfiyatı ve motoru daha çok zorlamak demek.Ancak yine de 8.000 devirin zararlı olabileceğini sanmıyorum.Yine de bu motoru agresif kullanmayı tavsiye etmem.Sakin kullanımda da çok güzel hızlanıp rahatlıkla 130 km üzerine çıkabilen bir motor.Daha fazlası da zaten otobanda lazım.

5.İyiyiz çok şükür.Havalar düzelmedi gitti.Yoksa şöyle asfaltta uzamak geliyo insanın içinden.Ancak ne zaman yola çıkmaya niyetlensem tepemdeki kara kara bulutlar beni vazgeçiriyo.

Son düzenleme:
can dostum güzel insan...kingman30 sanırım recepti yanlşsam düzelt abicim yorumun için teşekkürler ama sana bişi söyliim hakkımı helal etmiyorum tam tam 14 sayfa yazını okudum malum topiğinden.. ben buraya üye olduğum için başka yerlere pek takılmıyorum v emin ol ruhum sıkıldı hanımla kavga ettik niye kitlendin pcye diye daha sonunu getirmedim 17.ci sayfadayım ne diim allah sonunu hayır getirsin ..şaka yapıyom ha alınma:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
can dostum güzel insan...kingman30 sanırım recepti yanlşsam düzelt abicim yorumun için teşekkürler ama sana bişi söyliim hakkımı helal etmiyorum tam tam 14 sayfa yazını okudum malum topiğinden.. ben buraya üye olduğum için başka yerlere pek takılmıyorum v emin ol ruhum sıkıldı hanımla kavga ettik niye kitlendin pcye diye daha sonunu getirmedim 17.ci sayfadayım ne diim allah sonunu hayır getirsin ..şaka yapıyom ha alınma:rendeer:

Ya sorma kardeşim.Başımızdan öyle bir olay geçti.Ancak kanuni ve kuralkan sağolsun sorunumuzu makul sürede eksiksiz hallettiler.Şimdi memnunum çok şükür.Buyaz sıcağında grenajsız kullanıyorum şimdi.Ancak artık akıllandım.Bol bol dinlendiriyorum motoru.

Ya sorma kardeşim.Başımızdan öyle bir olay geçti.Ancak kanuni ve kuralkan sağolsun sorunumuzu makul sürede eksiksiz hallettiler.Şimdi memnunum çok şükür.Buyaz sıcağında grenajsız kullanıyorum şimdi.Ancak artık akıllandım.Bol bol dinlendiriyorum motoru.

dostum ya sen bursadamıydın benim peder bursada kısmet olursa bende tatşle geleceğim bana tel ver görüşelim. ya gerçekten srvisler ilgisiz ve bilgisiz benim bujinin tırnaklarıyla oynadı ya gazı bırakınca stop ediyodu sonra bana enjeksiyon arızası var diyor neyseki sağlam bi ustam vardı olayı detaylı anlatınca bujileri bozduğunu anladı düzeltti şimdi stop etmiyor ama arada dedimya sabah ilk çalıştırmada problem var hafif kesiliyor gazı verince alıyo bi süre sonra normale dönüyo benimde burdaki servis dandik d.bakıra götürmem gerek 120 kmlik yol yaww..off canım sıkıldı valla tuşlarda aptallaşmış..baıyom değişmiyo bi süre sonra değişiyo sanırım servisi arayıp durumu bildirecem kafama esersede pazar çıkarım yola..

hyosungcular merhaba artık benimde motoru büyütme zamanım geliyor ay sonu gibi cbr yada hyosung almak istiyorum ama şu iki motorda çok hoşuma gidiyor ama hangisi alınmalı alınmamalı gibi sorular var aklımda cbr den hiç bi öyle şikayet duymadım(bu süper) hyodan krank titreşim vsvs hani almaya değermi yada hyo alıp baktım sorun çıkartırsa satıp 0 cbr almakta var kafamda gerçekten bana faydalı bilgiler verirseniz fikirlerim çok çok değişir aranızda 10 15 bin km yapan varmı hyoda? kışın filan sorun yaşadığınız oluyormu

:rendeer:
hyosungcular merhaba artık benimde motoru büyütme zamanım geliyor ay sonu gibi cbr yada hyosung almak istiyorum ama şu iki motorda çok hoşuma gidiyor ama hangisi alınmalı alınmamalı gibi sorular var aklımda cbr den hiç bi öyle şikayet duymadım(bu süper) hyodan krank titreşim vsvs hani almaya değermi yada hyo alıp baktım sorun çıkartırsa satıp 0 cbr almakta var kafamda gerçekten bana faydalı bilgiler verirseniz fikirlerim çok çok değişir aranızda 10 15 bin km yapan varmı hyoda? kışın filan sorun yaşadığınız oluyormu

dostum yanlış anlama 200 küsür sayfa yazı var oku karar ver..biz kullanıcı olarak kakıp motoru kötülemeyiz herhalde ben 200cc zealsun gs200den geçtim hyoya motorum 5binde 2008model allaha şükür büyük bir sorunu çıkmadı şimdiye kadar iki hafta oldu alalı :) ama şunu söyleyeyim bu topicten kemalettin kardeşimin motoru 18bin küsür km yapmış ve emin ol ben bizzat bindim hala taş km..hatta şunu diyeyim ne kadar km o kadar güven yani artık öyle düşünüyom içimden helalolsun bu kadar km yapmış hala tık demeden çalışıyo diye selamlar..

kemalettin abi sesim geliyormu bilgilerine ihtiyacım var:):): 18 bin süper yaa vallaa abi bende hyo istiyorum elbette güç görüntü süper on çeker cbr ye ama işte honda elbette todayimin stop ettiğini bilmiyorum 7500 kmde hyoda böyle olacakmı o var işte

kemalettin abi sesim geliyormu bilgilerine ihtiyacım var:):): 18 bin süper yaa vallaa abi bende hyo istiyorum elbette güç görüntü süper on çeker cbr ye ama işte honda elbette todayimin stop ettiğini bilmiyorum 7500 kmde hyoda böyle olacakmı o var işte
Sesin daha yeni geldi:pNormal şartlarda hiçbir motorun durduğu yerde stop etmemesi lazım(tabi benzin biterse ayrı:))Ancak rölanti ayarı düşük olur,hava filtresi kirlenmiş olur,bujiler ölü olur,hava ayarları iyi olmaz o zaman da stop etmesi kaçınılmaz olur.Benim motorum şu an 19.000 km'ye yaklaştı.Ve bundan eminim birçok agresif kullanılmış 8-10.000 km'deki hyo'ya göre çok çok iyi.Öyle ki bu süre içinde değil motor bölümü,debriyaj kapağı dahi hiç açılmamış.Bence sıfır cbr125 almaktansa git temiz hyo al kayfine bak.Ve sıfır aldığın cbr'ı birkaç ay sonra en az 1500-2000 tl zararına satacaksın ama hyo'yu en kötü ihtimal 500 tl zararına satacaksın.(Tabi uygun bulup da alırsan:))
Hyo 250 nin yol tutunuşu hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Ben yol tutuşu olarak bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.Ancak orjinal lastikleri ile viraja girmek baya tehlikeli oluyor.Gerçi ben yine de 80-100 km/s aralığında giriyorum.:)Demem o ki,motorun ağırlığından dolayı yol tutuşu gayet iyi ve herhangi bir savrulma olmuyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
@ Kingman ;

Yahu Dostum senin motorun yeni resimleri yok mu :)

Sayfa 279'un altlarında tamirden geldikten sonraki foroğrafları var.Şimdilik daha iyi soğuması için yan grenajları takmadık.Hem motor aksamındaki arızaları daha iyi görebiliriz dedik.Şimdi motor 2.000 km oldu.1.250'de tamire girmişti.Tamirden sonra 750 km'dir geziyorum.Hiç bir problem yok çok şükür.Motor yenisi gibi oldu.Zaten değişen parçalar orijinalleriyle aynı.Eski ustama da danıştım.Parça değişikliği bir sorun çıkarırmı diye.Hiçbişey olmaz , sıfır motor gibi olur.Rahatlıkla binebilirsin dedi.250 km sonra tekrar bir yağ değişimi yapıp rodajın ilk kısmını bitirmiş olucaz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 PM ----------

Hyo 250 nin yol tutunuşu hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Asfaltta tek kelimeyle mükemmel yol tutuşu var.Ağırlık merkezi çok iyi ayarlanmış.Ön freni kullanmaktan çekinmiyorum hiç.Çünkü ön taraf hiç savrulmuyo.Arka freniyse lastiklerden dolayı kullanmaya biraz çekiniyorum.Düzgün olmayan asfaltta kaymaya meğilli.Bir keresinde şehir içinde aniden önüme çıkan aracı gördüğümde panik fren yapmıştım.Arka taraf hemen yana doğru kaydı ancak freni bırakınca motor kendini hemen toparlıyo.Dengesi mükemmel.Lastik dediğin ciyak ciyak ötmeli.Yumuşak hamurlu olmalı.Türkiyedeki cam gibi asfaltlarda iyi bir lastik şart.Motorun virajlara yatışı mükemmel.Çok güven veriyo.180 kiloluk ağırlığıyla asfalta çok güzel oturuyo yolda yağ gibi kayıyo.Virajlara kendiliğinden giriyo.Amortisörler yoldaki hiçbir rahatsızlığı hissettirmiyo.Ancak asfalt olmayan yolda çok rahatsız.

Sayfa 279'un altlarında tamirden geldikten sonraki foroğrafları var.Şimdilik daha iyi soğuması için yan grenajları takmadık.Hem motor aksamındaki arızaları daha iyi görebiliriz dedik.Şimdi motor 2.000 km oldu.1.250'de tamire girmişti.Tamirden sonra 750 km'dir geziyorum.Hiç bir problem yok çok şükür.Motor yenisi gibi oldu.Zaten değişen parçalar orijinalleriyle aynı.Eski ustama da danıştım.Parça değişikliği bir sorun çıkarırmı diye.Hiçbişey olmaz , sıfır motor gibi olur.Rahatlıkla binebilirsin dedi.250 km sonra tekrar bir yağ değişimi yapıp rodajın ilk kısmını bitirmiş olucaz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 PM ----------

Asfaltta tek kelimeyle mükemmel yol tutuşu var.Ağırlık merkezi çok iyi ayarlanmış.Ön freni kullanmaktan çekinmiyorum hiç.Çünkü ön taraf hiç savrulmuyo.Arka freniyse lastiklerden dolayı kullanmaya biraz çekiniyorum.Düzgün olmayan asfaltta kaymaya meğilli.Bir keresinde şehir içinde aniden önüme çıkan aracı gördüğümde panik fren yapmıştım.Arka taraf hemen yana doğru kaydı ancak freni bırakınca motor kendini hemen toparlıyo.Dengesi mükemmel.Lastik dediğin ciyak ciyak ötmeli.Yumuşak hamurlu olmalı.Türkiyedeki cam gibi asfaltlarda iyi bir lastik şart.Motorun virajlara yatışı mükemmel.Çok güven veriyo.180 kiloluk ağırlığıyla asfalta çok güzel oturuyo yolda yağ gibi kayıyo.Virajlara kendiliğinden giriyo.Amortisörler yoldaki hiçbir rahatsızlığı hissettirmiyo.Ancak asfalt olmayan yolda çok rahatsız.
ıslak zeminde de yol tutuşu güzel ama shinko ları bi değiştirrirsek :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ıslak zeminde de yol tutuşu güzel ama shinko ları bi değiştirrirsek :)

Harbiden ya.Şu arka lastiği değiştirsek ne güzel olacak.Şöyle freni kökleyince ciyak ciyak ötecek.Daha önce değiştirenlerin tavsiyelerini bekliyoruz.

Harbiden ya.Şu arka lastiği değiştirsek ne güzel olacak.Şöyle freni kökleyince ciyak ciyak ötecek.Daha önce değiştirenlerin tavsiyelerini bekliyoruz.

motoru aldığıö arkadaş bana yamahanın çıkma lastiğini verecekti motorla yanımda taşıyamayacağıö için getiremedim..ama isteyebilirim tavsiyesi olan yada dostum sen uygun bişiler bulabilirsen bende düşünüyorum bu yaz ılmazsa bile sene ye mutlaka değiştireceğim saygılar..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bugün Bursa'dan 2 gt250r Bilecikteki Emok festivalindeydik.Çok virajlı yorucu bir yoldu.Festivale vardığımızda cross motorların yarışını izlemeyi umuyoduk.Ancak ip çekme yarışmasına denk geldik:

ph527.jpg

ph528.jpg

ph529.jpg

ph530.jpg

ph531.jpg

ph532.jpg

ph533.jpg

peki lastik olarak hangi marka model önerirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar