[Kayseri - MT]

slm

millet nbr ne aradıgınız var ne sordugunuz öldükmü kaldıkmı adam bir arar sorar yahuuu ıpılıp hepinize

günaydın kayseri mt günaydın uğur abi günaydın murat abi yalnız bu sabah yanımdan geçtin görmedin bide motorla çok ani manevra yapma

merhaba arkadaslar,
her ne kadar kayseride yasamasamda, bir kayserili olarak bir selamvermek istedim...

Dün tatilden döndüm bugün iş görüşmesine gittim yakında digital platformun bayisi olacam kısmetse.:)

merhaba arkadaslar,
her ne kadar kayseride yasamasamda, bir kayserili olarak bir selamvermek istedim...

aleyküm selam kurşuncu bizdende sana selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 PM ----------

Dün tatilden döndüm bugün iş görüşmesine gittim yakında digital platformun bayisi olacam kısmetse.:)

inş istediğin gibi olur

aleyküm selam kurşuncu bizdende sana selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 PM ----------

inş istediğin gibi olur

inşallah olur yarın belli olacak sonuç olumlu olursa eğitime İstanbul'a götürecekler 3-4 gün dönüşte tatlılar benden ...:cat:

OoOOoO pek bi bonkör gördüm seni.. böyle kamuya açık mekanlarda söylersen bizimde canımız çeker :p Abim inşallah gönlünce olur.. hayırlısı :wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar