Kadıkoy - tekstilkent

Merhaba arkadaşlar,

Bu sabah ikinci köprüde ki kazaya ve köprüde ki çalışmalara bağlı rezil trafiği gördükten sonra durakta durup gideceğim yöne giden var mı diye sordum ama kimse sevdikleri konservelerden ayrılamadı veya güzargahları bana uymuyordu.

Velhasıl, hafta içi her sabah Kadıkoy hareketle Tekstilkente kadar yol alıyorum, bu güzergahta işe gitmek zorunda olan varsa artçım boş, kaskını alsın gelsin.

Saygılar
Özgür

Merhaba arkadaşlar,

Bu sabah ikinci köprüde ki kazaya ve köprüde ki çalışmalara bağlı rezil trafiği gördükten sonra durakta durup gideceğim yöne giden var mı diye sordum ama kimse sevdikleri konservelerden ayrılamadı veya güzargahları bana uymuyordu.

Velhasıl, hafta içi her sabah Kadıkoy hareketle Tekstilkente kadar yol alıyorum, bu güzergahta işe gitmek zorunda olan varsa artçım boş, kaskını alsın gelsin.

Saygılar
Özgür

çok ince bir düşünce
tebrikler:rendeer:

valla super aslında bende salı persembe cuma bostancı bahcelievler arasında yol alıyorum isteyen olursa sölesın böle böle en azından aramızdaki dostluk pekişir bıde trafik azalır azalmazda eglenceli our be heheheh guzel bı dusunce tebrikler

büyük şehirde yaşayan ve çile çekenler için güzel bir düşünce..

Teşekkürler,

Bu arada sanırım sitede Kadııkoy de oturup da 5o km uzakta çalışan tek akıllı benim :)

Saygılar
Özgür

valla bende dicem ama evden çıkıyorum 5 dakka sonra işteyim hani yürüsem yeridir.artçıda gelmez bana,sonra bana da gel yürüyelim der filan!

Merhaba arkadaşlar,

Saygılar
Özgür
çok süper bir düşünce ama şu devirde dikkatli olmak lazım !!! takdir ediyorum :cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar