Bayan motorculara bir yeni isim daha eklendi ama fikirlerinize ihtiyacım var :)

Arkadaşlar; bayan motorculara kendi ismimi de yazmak üzereyim ama size danışmadan olmaz dedim:) iyi de ettim:mrgreen:İlk defa motor alıyorum. motor ellerinde bulunmadığı için beni hafta başına kadar beklettiler.aldığım motor yamaha yzf r 125...aslında cbr 125 e meyilliydim ama herkezin altında olduğu için o motordan soğudum. bu da ona rakip çıkmış. Gördüm çok ta tatlı motor kasası falan on numara:wiinkk: Eeee siz ne diyorsunuz? sizin de fikirlerinizi duymak isterim tavsiyeleriniz:silent: nelerdir? bu motorun iyi huyları kötü huyları özellikle kullanıcıları mesajımı okuyup ta beni bilgilendirirlerse çok sevinirim...:mrgreen:... ALLAH SİZLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN:p

bayan arkadaşların motor kulanmasına hayranım....hemen al başlangış olarakta guzel bi alettir yani sen al:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla hevesini kırmak istemem ancak çok gördüğün motoru almanı tavsiye ederim.Çünkü demek ki tutulmuş ve problemsiz motor.Fazla görülmeyen bir motorun iyi mi kötü mü olduğunu bilemezsin.Piyasada çok gördüğün motor kendini ispatlamış motordur.

vay vay vaaaaaytercihine hayran kaldım.125likler içinde 10 numara motor

hatta dört zamanlılarda en kraldır benim için

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Bu motoru sadece 8-10km gibi bir testte kullandım.17hp olmasına rağmen pek hırçın makina değil.Şehiriçi trafiğindede rahat edeceğini düşünüyorum.Bence gayet uygun bir seçim olmuş:cat:.

almayı düşündüğün motor gerçekten görüntü olarak 10 numara ve başlangıcı motoru olarak çok ideal bence...dediğine katılıyorum cbr 125 herkeste oldugu için sen bayan olarak farkını göstermekle iyi yaparsın...:p:p

Vitesliyle başlamanı takdir ettim..
Genelde scootercı olur kızlar :)
Kazasız sürüşler..

öncelikle hayırlı olsun ama bildiğim kadarıyla cbr daha iyi yzf r125 den çünkü r125 de hız sabitleyi tarzında bişey vardı diye biliorum vede mahallede bir arkadaşımda var onceden cbr kullanıyodu o da cbr daha iyi diyor ama yinede bi bayan için yzf r125 daha güzel durur bence :cherry: bi de motoruna kavuşunca resimlerini de eklersen çok güzel olur

Valla hevesini kırmak istemem ancak çok gördüğün motoru almanı tavsiye ederim.Çünkü demek ki tutulmuş ve problemsiz motor.Fazla görülmeyen bir motorun iyi mi kötü mü olduğunu bilemezsin.Piyasada çok gördüğün motor kendini ispatlamış motordur.

evet ama çok bindiğim için hevesimi aldım sıkıldım ondan zaten yamaha ona rakip çıktıysa bi bildiği vardır değil mi arkadaşlar?

almayı düşündüğün motor gerçekten görüntü olarak 10 numara ve başlangıcı motoru olarak çok ideal bence...dediğine katılıyorum cbr 125 herkeste oldugu için sen bayan olarak farkını göstermekle iyi yaparsın...:p:p

di mi amaaa:cat::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 PM ----------

Vitesliyle başlamanı takdir ettim..
Genelde scootercı olur kızlar :)
Kazasız sürüşler..

tarzım değil o yüzden yani:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 PM ----------

hayatı ikinci tercihte büyütttüğümde kullanacam inşallah:)

di mi amaaa:cat::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 PM ----------

tarzım değil o yüzden yani:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 PM ----------

hayatı ikinci tercihte büyütttüğümde kullanacam inşallah:)

tarzım scooter değil dedin ya kardeş,,bi kere daha takdir ettim...:rendeer:

yoksa aman allahım seninde mi rüyaların da cbr rr var :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

max 130 die biliorm

öncelikle hayırlı olsun ama bildiğim kadarıyla cbr daha iyi yzf r125 den çünkü r125 de hız sabitleyi tarzında bişey vardı diye biliorum vede mahallede bir arkadaşımda var onceden cbr kullanıyodu o da cbr daha iyi diyor ama yinede bi bayan için yzf r125 daha güzel durur bence :cherry: bi de motoruna kavuşunca resimlerini de eklersen çok güzel olur

AAA EKLERİM EKLEMEZ OLUR MUYUM SİYAHINI ALDIM SARI SARI PARLICAM ÜSTÜNDE:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

tarzım scooter değil dedin ya kardeş,,bi kere daha takdir ettim...:rendeer:

allah razı olsun:)

evet ama çok bindiğim için hevesimi aldım sıkıldım ondan zaten yamaha ona rakip çıktıysa bi bildiği vardır değil mi arkadaşlar?

haklı diyosunda
vereceğin onca fark paraya değermi sence :silent:
bence yazık o kadar fark verip o motoru alacağıma yine gider herkesin altında olan 125r'ı alıp kalanla üstümü başımı 10 numara kaliteli şeylerle donatırım :cat: herşeyden önce güvenlik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar