Denize Giren Öküz!

Merhabalar, işten dönerken 2. köprüden trafikten kendimi kurtardıktan, biraz sahil havası alıp eve öyle döneyim dedim, demez olaydım..

Emirgan Tokmak burnu önünden geçerken ileride 40'lı yaşlarda göbekli yarı çıplak öküzün birini gördüm hızım 30-40km civarı bu herif trene bakar gibi bana bakıyor aheste aheste yürüyordu tam geçicem önümde durdu tam o sırada da apaçinin biri çaprazdan önüme kırdı az daha bana çarpıyordu.

Valla çok sinirlendim inip dövecektim neredeyse, bu gibi 2 ayaklı Öküzler çok inanın çarpıp denize atmak istedim. Neyse sinirim yatıştı biraz :cherry:

Ne var bunda ; adam sana bakıyor diye mi öküz oldu :silent:

Insanlari ve hayvanlari oldugu gibi kabullenelim..Öküzlerinde serinlemeye ihtiyaci oldugunu unutmayalim..:cat: Veeee hayvanlari sevelim, ve sevdirelim.:cherry:

sormadınmı onlara hangi mandrada yetişmişler diye:p

öküz senı tren sandı herhalde bakıslarından bır anlam cıkarta bıldınmı :D:D

Memlekette envayı çeşit tiplere rastlamak mümkün :mrgreen:

Ne var bunda ; adam sana bakıyor diye mi öküz oldu :silent:

:mrgreen: Önce bir oku yavs

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 PM ----------

Insanlari ve hayvanlari oldugu gibi kabullenelim..Öküzlerinde serinlemeye ihtiyaci oldugunu unutmayalim..:cat: Veeee hayvanlari sevelim, ve sevdirelim.:cherry:

:cherry: Valla hayvanları severim, ama bunlar panter emel'i bile çileden çıkartır kardeşim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 PM ----------

öküz senı tren sandı herhalde bakıslarından bır anlam cıkarta bıldınmı :D:D

Valla kaskım açıktı, gözlerimi gördü ise :) epeyce bir anlam çıkarmıştır. Söz olarak ta epeyce saydım ama duydumu şüpheliyim

tamam tamam itiraf ediyorum o bendim =)) napıyım bazen benm ufacık minicik keçimden sonra diğer motorlar çok devasa geliyo bakamdan edemiyorum =))

bende bugün senin gördüğün gibi bi öküze dalıyodum:) adama hertürlü uyarıyı yapmama rağmen çarpmaya 1 mt kala durdu arka çamurluğuma tıkladı hissettim :) yoksa şimdi kaza başlığı açarlardı hemde çok fena olcaktı:pale:

En azından kaza yapmamışsınız.Bu sevindirici.Böyle insanlar maalesef çook fazla.:pr:
Kazasız sorunsuz sürüşler.

Merhabalar, işten dönerken 2. köprüden trafikten kendimi kurtardıktan, biraz sahil havası alıp eve öyle döneyim dedim, demez olaydım..

Emirgan Tokmak burnu önünden geçerken ileride 40'lı yaşlarda göbekli yarı çıplak öküzün birini gördüm hızım 30-40km civarı bu herif trene bakar gibi bana bakıyor aheste aheste yürüyordu tam geçicem önümde durdu tam o sırada da apaçinin biri çaprazdan önüme kırdı az daha bana çarpıyordu.

Valla çok sinirlendim inip dövecektim neredeyse, bu gibi 2 ayaklı Öküzler çok inanın çarpıp denize atmak istedim. Neyse sinirim yatıştı biraz :cherry:

hacı tamam çok öküz olabilir ama senin başlıktan anladığım kadarıyla adamın denize girmesi lazım ozaman senin üzerine nasıl geliyo...o arada apaçi nereden çıkıp seni buluyo...yoksa bu bir karmaşamııı....ben karar veremedim...sen çık işin içinden...:bounce:

hacı tamam çok öküz olabilir ama senin başlıktan anladığım kadarıyla adamın denize girmesi lazım ozaman senin üzerine nasıl geliyo...o arada apaçi nereden çıkıp seni buluyo...yoksa bu bir karmaşamııı....ben karar veremedim...sen çık işin içinden...:bounce:

:) hacı bak şimdi, adam deniz şortlu çıplak eski köşem restoranının yanı yani otobüs durağının oradan karşıya geçiyor denize doğru, ben haliyle bu öküze durunca yolun ortasında bu apaçilerde otobüs durağının olduğu yoldan araya daldı benim üzerime doğru

gayet basit:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böyle mal adamlar her yerde var :mrgreen: bizim buradada yoldaan gidiyorum tarlaya çıkar gibi yola çıkıyor, korna çaldığımda bide el hareketi yapıyor :pr:

Valla adam orda Stun'a girince allahtan carpmamıssın yoksa o koca kıllı gobegi senide motoruda alabılırdı ıcıne :queen: allah korumus.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar