Trafik Sigortası (ivedi)

Geçen ay motosikletimle çarparak adamın birinin aynasına kırmıştım..
Adamla konuşup ucuz bir şeydir sen servise git iki vida atsınlar vs. demiştim..Eğer çok para tutarsa beni ara demiştim ve adam dün akşam aradı :mrgreen:
Dediki ayna 260 TL.
Trafik sigortasından halledelim dedi..

Şimdi sorum şu..Ben birazdan adamın yanına gidip kaza tespit tutanağı doldurup, aynasına çarpmış olduğumu tespit edeceğim herhalde..Bu durumda benim sigortam bunu karşılayacak ama trafik cezası alma durumum varmıdır?
Ketenpereye gelirmiyim?

Bildiğim kadarıyla hayır, zaten polislik birşey de olmuyor sanırım, sadece maddi hasar varsa.

Oncelıkle gecmıs olsun.Polıs olaya karısmayacagı ıcın ceza puanı almayacaksın.Kusurlu sen oldugun ıcın senın sıgortandan odenecek ve seneye sıgorta ındırımı alamayacaksın...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Problem olmaz merak etme, indirim denilen şeyinde motosiklet sigortasında bir önemi yok.

Sigorta zaten 25-30 TL birşey, % 10 indirimi 2,5-3 tl tutar.

Bugün araya işler girdiği için gidemedim yarın halledeceğim..içim rahatladı ceza hikayesinden :) sigorta 50 kaat idi dediğin gibi eyong önemsiz..
Teşekkürler herkese..

sigortanı bozdurma,
öde 260 lırayı sağlıklı sigorta ile gez,
indirimde alırsın seneye 5 lira

:queen::queen::queen:

işin şakası tabii,

hıcbır ceza puanı,ücretı söz konusu dahi değil,
geçmiş olsun,
en kötü kazan bu olmuş olur inş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şaka yapılcak bi mevzu değil. başkaları da yararlanmalı bu başlıktan..yarın sen de girersen bi aynaya başkası da sana şaka yapar ..
abi geçmiş olsun bu arada. cebinden para çıkmaz inş ..

şaka yapılcak bi mevzu değil. başkaları da yararlanmalı bu başlıktan..yarın sen de girersen bi aynaya başkası da sana şaka yapar ..
abi geçmiş olsun bu arada. cebinden para çıkmaz inş ..
eyvallah..çıkartmamaya çalışacağım işte :)

hocam ne aynaymış 260 tl sana kazık atıyo olmasınlar

Valla komple değişiyormuş ayna arabayı da hatırlamıyorum ama ford du galiba..Canım parça fiyatına bakacağım tabi..Zaten sigorta işin içine girince para konusunda kazık atamazlar herhalde yada atsalarda beni ilgilendirmez..

İşin ilginci çinli diye herkesin tezek attığı canım ciğer motosikletim Mondial 150 Zat'ın aynasında vallahi bir çizik bile yok ama adamın aynası yerlerdeydi..Bende anlamadım nasıl oldu :bounce:

kardaş daha geçen gün biz o işlemden yaptık,,,,,olayın açıklama kısmına park sırasında veya park etme esnasında diye bişeler yazmıştık ceza filan olmuo sanırım

hmm benmi park ediyorum yoksa park halindeki adamamı çarpıyorum?
normal kaza tespit tutanağı tutuyoz değilmi?

ee geçen yaptık diyorsun ama ceza olmuyor sanıyorum diyorsun? neden sanıyorsun hala?

Ceza yemezsiniz. Tutanağıda park halindeki araca çarpmışsınız gibi tutarsanız iki tarafında başı ağrımaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar