Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

83 lede radara girmek ne koyar adama ya varya hani 120-125 le falan radara girsen hiç olmazsa cezayi fazla fzla ödersinde havanida atarsin abi böyle daha iyi degilmi...YBR ile 120 yle radara girdim bee.. demek varken ...:mrgreen::mrgreen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

10 000 de zincie mi sarkar leyn,bisikletçidenmi aldın:p

:queen::queen::queen:
Valla nasil zincir anlamadim bi ilk taktıgımızda gerdirmiştim ben biraz fazla germişim galiba bak tam 10 bin km oldu...Yeni yeni Gerdirme istiyo....4-5 ay önce degiştirmiştik yanliş hatirlamiyosam zinciri ramço bilir:cherry::cherry:
Adam öyle bi ustaki yeni zinciri görür görmez sedat bu 7 bakla uzun dedi baktık hakkaten uzun:cherry::cherry:Sonra kısaltttık tabi:p:pÖyle göz var maşşallah....:cherry::cherry::cherry:

geçen hafta keles (bursa) kiraz çilek şenlikleri vardı.kütahya tavşanlıdan gidip geldik uzun değil ama 270 km yol paylaşmak istedim

yollar kiraz ağaçlarıyla doluydu. erik gibi kirazlar
kiraz toplayan birinden izin istedik. yemek serbest ama cebe koyarsan kilosu 4 lira

keleste gökhan tepe konser veriyodu

akşama yakın bursaya gittik

yatsıyı ulucamide kıldık.

saat 23:30 gibi kültür parka gittik. kapanmak üzereymiş

saat gece 12.10 da çıktık yola saat 02.40 da tavşanlıdaydık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 PM ----------

Merhaba arkadaşlar. Nasip olursa YBR'm ile İzmir'e doğru yolculuğa çıkacağım. Son bakımı 600km. önce yaptırdım. Önemli bir sorun olacağını düşünmüyorum fakat arka tekerlekten geldiğini düşündüğüm, özellikle engebeli yolda artan kuş sesine benzer bir gıcırtı var. Bir arkadaş yağlamak gerekir ama problem çıkarmaz veya takozlarda problem olabilir dedi. Dün servis olmayan, yakınlardaki bir moror ustasına sordum, bir problem yok dedi. Ses hala devam ediyor. Uzun yolda sıkıntı çıkarır mı? Önerilerinizi bekliyorum.

rsavklı bi görüşemedik senle :D geçen hafta pazar da ben Yoncalı'ya gittim. Sıcak havuza :cherry: o kadar da bakındım etrafa ama bi kütahyalı göremedim :) bir tane cup gördüm onda da kask-mask yok diye selam vermedim :)

aRkadaşLaR hazıR motoRumda çaLınmışken :salut::queen: Bi motoR aLyım dedim tabikide size hangi motoR demiyoRum beLLi Ybr 125 aLcam:bounce: aLLah izin veRiRse bidahaki yaza iş kesin ama yeni alan arkadaşLaR uzaykafa ruhsat pLaka dahil ayrıca yan sehpa ve koRuma demiRinin FiyatıyLa tüm masrafLarınızı ücRetiyLe yazaRsanız bu kaRdeşinize çok yaRdımcı oLuRsunuz :rendeer::cat:

Ya okuyun cvp werin diye koca koca yazdım nolur bi cvp. :salut::pale:

Merhaba arkadaşlar. Nasip olursa YBR'm ile İzmir'e doğru yolculuğa çıkacağım. Son bakımı 600km. önce yaptırdım. Önemli bir sorun olacağını düşünmüyorum fakat arka tekerlekten geldiğini düşündüğüm, özellikle engebeli yolda artan kuş sesine benzer bir gıcırtı var. Bir arkadaş yağlamak gerekir ama problem çıkarmaz veya takozlarda problem olabilir dedi. Dün servis olmayan, yakınlardaki bir moror ustasına sordum, bir problem yok dedi. Ses hala devam ediyor. Uzun yolda sıkıntı çıkarır mı? Önerilerinizi bekliyorum.

Nerden İzmir'e geliyorsun ?
İzmir'e gelip çayımı içmeden gitmek olmaz :cherry:

[email protected] :wiinkk:

Buyrun gelin kapım bütün ybrcilere açıktır hatta İzmire gelip bana uğramadan geçelerin lastiği patlasın :p,yukarda mail adresimi verdim bilgilendirirsiniz beni .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar