[İzmir - MT]

sevgili arkadaşlarım hepinize selamlar.sanırım bu haftaki pamucak ardından güzelçamlı gezimiz şimdiden iyi olucak sanırım.hissediyorum.bol katılımlar.cesur organize ediyor takip edin.pazara görüşmek dilegi ile saglıcakla kalın.

topic açılmıştır hayırlı olsun .çok konuşulcak bu gezi:):cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:20 AM ----------

sevgili arkadaşlarım hepinize selamlar.sanırım bu haftaki pamucak ardından güzelçamlı gezimiz şimdiden iyi olucak sanırım.hissediyorum.bol katılımlar.cesur organize ediyor takip edin.pazara görüşmek dilegi ile saglıcakla kalın.

sevgili turan abim gezimiz 11.07.olacak bu hafta deyil önümüzdeki hafta cumartesi akşamı saat 20.00.da karabağlar opet benzin istasyononda buluşuyos:cat:

ooo o zaman kadar buyuk ıhtımal iyileşmiş olucam inşallah gelebilirim :cat:

arkadaşlar merhaba
adım Sinan, uzun yıllardır istememe rağmen ancak bir motosiklet sahibi oldum ve kendi çabalarım ile öğrenmeye çalışıyorum. sürüş dersi veren eğitmen arkadaşlar yada kurum arıyorum. İzmir de yardımcı olabilecek kişi, telefon yada kurum adı verebilirmisiniz.

bguün extreme1925(gökalp)abinin dogum günü bişeler yapalım cumaya fikri oln özelden msj atabilir:p

topic açılmıştır hayırlı olsun .çok konuşulcak bu gezi:):cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:20 AM ----------

sevgili turan abim gezimiz 11.07.olacak bu hafta deyil önümüzdeki hafta cumartesi akşamı saat 20.00.da karabağlar opet benzin istasyononda buluşuyos:cat:

11 temmuzda bahtiyarın nikahı var gündüz, nikahtan sonra konvoyla beraber doğal yaşam parkının oralarda mangal yapmayı düşünüyodu...son gelişmelerden haberim yok...

bahty nikah işlerinden fırsat bulursan nikah günü için plan programını yaz bize topic açalım yada kafandaki programa göre bi topic aç, milletin kanı kaynıyor :mrgreen:

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkeze :rendeer:

bguün extreme1925(gökalp)abinin dogum günü bişeler yapalım cumaya fikri oln özelden msj atabilir:p

Kardeşim Gökalp abi doğum günü kutlamıyormuş artık basın açıklaması yapmış erken yaşlanıyorum diye :p :queen:

ama izmir mt için bi pasta keser herhalde :queen::queen:

Gökalp abi bi basın açıklaması daha yapıp bizi aydınlatırsan seviniriz :p

4 gün 4 gece süren konaklamalı çeşme-alaçatı-ıldırı-karaburun gezimden dönmüş bulunmaktayım :)
umarım keyifler yerindedir

11 temmuzda bahtiyarın nikahı var gündüz, nikahtan sonra konvoyla beraber doğal yaşam parkının oralarda mangal yapmayı düşünüyodu...son gelişmelerden haberim yok...

bahty nikah işlerinden fırsat bulursan nikah günü için plan programını yaz bize topic açalım yada kafandaki programa göre bi topic aç, milletin kanı kaynıyor :mrgreen:

hiç bi plan program olmasa bile bi konvoy mutlaka yaparız nikahtan sonra :cat:

nikaha gidip konvoy yapıcaz zaten de, sonrası için bi program olursa geziye gidecekler kendini ona göre ayarlar:cat:
geçen hafta konuştuğumda bahtiyarla net olmayan bazı planları vardı :wiinkk:

Linki attım birazdan burayı okuyup en kısa zamanda bilgilendirir sanırım :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar