[Balıkesir - MT]

herkese merhba bn balıkesırn merkez ılçesınden bı arkadas...sıze bı soru sormak ıstıyorm bnde kanunı rokko 150 cc war motorun renk konusunda super performans 10 numara ama bısorn war...yetkılı servıs den 2500 kadar cok beyzn yakar dedıler + motorun rengı metalık sıyah gıbı bısı boyası yok yanı bunla ılgılı bı yardım edermısn...

selam emekkoray arkadasım tayının hayırlı olsun okul guzel mehmetakıf ersoy cad. arkasında dut sokakta toygar mah.sı on tarafında nevsehırlıler pıde salonunda calısıyordum 2 hafta oncesıne kadar ama maalesef artık ızmıtteyım nevsehırlılere ugra tavsıye ederım balıkesırın en guzel pıdesını onlar yapıyor kı zaten hemen onunde :)26 hazıranda ugramaya calısıcagım nevsehırlılerın onunde turuncu stkanunı gt250r var benım zamanımda paket servıs motoruydu sımdı kullanılmıyordu bıldıgım kadarıyla bu arada ısım neydı gelırsem ugrarım gorevıne basladınmı

BU BİLGİ SÜPER OLDU.. TEŞEKKÜR EDERİM.. :) en azından aç kalmayacağım.. ben 1 temmuzdan sonra geliyorum balıkesire.. umarım sende oralarda olursun ve görüşürüz.. ben gelir gelmez uğrarım oraya.. muhtemelen göreve başlama yazısını ayın 2 si gibi götürürüm.. adım koray.. mutlaka senide bekliyorum..

23 48 :D aynı anda super

evet hemşerim bende şaşırdım bu arada geçmiş mesajlara baktım çoğumuz öss ye girdi 14 ünde :) aşşağı yukarı yaşlarımız aynı sanırım ben 18 yaşındayım lise buyıl bitti :) sınav nasıldı bu arada girenlere :) ? ben bayağı zorlandım

evet zordu süre bile yetmedi türkçe sorularını cevaplamaktan:pr: Neyse öss akşamı alkolle bir reset attım kendime bişeycik kalmadı aklımda gerçi evin yolunu zor buldum ama iyi stres attım:mrgreen:::stretche::cheeeeer

evet zordu süre bile yetmedi türkçe sorularını cevaplamaktan:pr: Neyse öss akşamı alkolle bir reset attım kendime bişeycik kalmadı aklımda gerçi evin yolunu zor buldum ama iyi stres attım:mrgreen:::stretche::cheeeeer

aynen bende piizdeydim (nası bi stres atış şekliyse :mrgreen: ) sayısal öğrencisi olmama rağmen 1 . bölüm yaptım onu yapabiliyorum anca :) türkçe iyi çıkardı en azından 27 netim çıkardı denemelerde çoğunda 2 şık arasında kaldım çok yanıltıcıydı hele felsefen bahsetmiyorum bile :farao:

hepinize teşekkürler. 350 km. oldu bile. bir de ehliyetimi alsam :)
arkadaşlar TANK PAD satın alan var mı? Yaman motor a gittim hepsi SS motosikletler için, kocaman. benim YBR ye göre bişey satan yok mu? bir de jant şeriti lazım yaw :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar