[Balıkesir - MT]

Herkese SeLam Ben balıkesir/Merkez
Motorum yok
Ben 100'lük CUB model Arıyorm

2. el arıyorsan; blk.merkezde 2007 model kanuni tigrina var mavi renk, kardeşimde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 PM ----------

2008 model de olabilir, emin değilim?..

sa arkadaslar herkeze merhaba bende sıtede yenıyım bı baktım balıkesır artık burlardayım kabul edersenız balıkesır merkezdeyım ufaktan honda beatım var tın tın takılıoruz öle :)
hosqeldinizzz
oncelikle motor honda hayat onda cok iyi secim yapmissin
bende merkezdenimm

ah bea bizimkilerde ruh yok bunu anladım :p biraz zman sonra bişeyler ayarlamayı dşünüorm :mrgreen:

Arkadaşlar yakında bende cbr 125 alıcam bende tokide oturuyorum sizlerin arasına katılıp turlara katılmak isterim eğer eklemek isterseniz adresimi veriyim
[email protected]
arkadaşlar cbr 125 alıcam ama ilk önce 100 tl peşinat ödemem gerekiyor gerisini taksitle ödeyeceğim inşallah kısa zamanda alırım herkese iyi akşamlar:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 PM ----------

pardon 100 tl peşinat yanlışlık oldu kusura bakmayın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 PM ----------

1000 tl ödemem gerekiyor

tayinimiz balıkesire çıktı 1 temmuzdan sonra memleketimiz olan balıkesire geliyoruz.. yaza görüşürüz umarım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar