Hatamı yapıyorum acaba:S

Birçok arkadaşın sorunudur aslında bayan sürücüler.Aralarında gerçekten iyi şoförler olmasına rağmen genel görüşüm tehlikeli olduklarıdır.
Sağolsunlar kuryelik yaptığım zamanlar baya yormuşlardı beni.
Sıkıntım aslında kararsızlıkları.halbuki karasızlık trafikte ölüm bile getirir.
Lütfen kızmayın bana asıl konu bayan sürücüleri kötülemek değil.hepsine allah selamet versin.
Benim sıkıntım sevgilim artık yavaş yavaş motorcu olmaya başlaması.
Aslında herşey çok güzel başlamıştı.kask aldım ona.beraber dolaşıyorduk falan.
her fırsatta enduro sevdiğinden bahsetmeye başladı.ve 6 ay kadar sonra ehliyet almak için başvuru yaptık.4 temmuzda da sınavı var...:silent:
Trafiğe kapalı alanda çalışmalara da başladık.direksiyonu kuvvetli gibi.artçı olduğumda ilk defa korktuğumda söylenemz.ama yalnız başına bıraktığımda gerçekten korktuğumu açıklamalıyım:cyclopsanbiraz seri kulanıyo sağolsun:cherry:hatta kontra bile bastı:p
şimdi düşünüyorum ben nasıl yalnız trafiğe çıkartcam ki onu.aklım onda kalır...
ve en önemlisi ben trafiğe bi bayanın çıkmasına yardımcı oluyorum:silent::silent:

Evet öyle bizimkiside araba kullanıyo ama ben ona güveniyorum açıkcası..
Birde karşısındakilere güvenebilsem..

kıssadan hisse sende benim gibi dertsiz başına dert aldın ağrımayan başın şimdi benim gibi güzel güzel tatlı tatlı ağrır artık...

yok yok o kadarda değil için rahat olsun belli bir zaman sonra alışacaksın zor ama oluyo biraz daha sana kendini kanıtlasın ozman sorun olmayacak..

:) seninkine araba yetiyo şimdilik ama sende kafanı böyle vurmak istiyosan öğrenebilirim :p

aha basıldın :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------

yok yok o kadarda değil için rahat olsun belli bir zaman sonra alışacaksın zor ama oluyo biraz daha sana kendini kanıtlasın ozman sorun olmayacak..

bakalım hayat neler getirecek:)

çok şeyyy :cat: ama bu arada tebrik ediyorum gerek cesaretden dolayı gereksede yanlız değilim artık beni anlayan biri var :cherry: yaşasınn

onun kendıne olan güveni kadar sende ona güvenmelısın belkı beğenmediğimiz bazı bayan sürücülerın senın gıbı arkadaşları yok o yüzden o kadar öğrenıyorlar hayalle motopsıklet süren bılıyorum ben aaaaa gidiyo sürüyooom ben diyen bence endişelenme bildıklerini öğret ben oğluma 6 yaşından beri öğretiyorum hızı hiçbir zaman gerektığinden fazla kullanmamayı benden iyi biliyor kolay gelsin

Kız arkadaşını her zaman her türlü kazadan beladan koruyanmazsın - kimse kimseyi koruyamaz. Senin yapman gereken bence onun mümkün olduğunca iyi bir sürücü olmasına tecrübelerinle yardım etmen ve cesaretlendirmendir.

Bir birey olarak motosiklet sürücüsü olmasının kendi tercihi olduğunu kafana iyice sokmayacaksan bence engel ol motorcu olmasına.. Sebep olarak kendini görüyorsan Allah korusun yarın bir gün küçük bir tatsızlık bile çıktığında yine kendini suçlayacaksın. bu kaçınılmaz. hangimiz ufak tefek kazalar yapmıyoruz ki.

cok güzel bişey abicim ne var ki .Sana her fırsatta sen de ne anlıyosun şu motosikletten, al bi araba serseri misin sen gezme falan diye dırdır eden birisi olmasını mı isterdin.:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar