kardesim motorun çokk yakısıklı olmuş allah kaza bela vermesin

Cidden çok şık olmuş. Güle güle kullan.
merhabalar arkadaslar epeyidir yazmıyordum ama takıpteydim ahmet abime bi sorum olacak ahmet abicim hanı deponun tahliye yeri varya en üstte orayı iptal etsek yanı kapatsak fulleyince yere bosuna benzin akıtmasak nasıl olur![]()

Arkadaşlar merhaba
Pazar günü zat ımla Kırklareline gitmeyi planlıyorum.200 km gidiş,200 km geliş.Motorum 2750 km de,cumartesi günü bakıma götürücem yağını filan değiştirticem ,frenlerini kontrol ettiricem birde kayışını değiştiricem,kayış için tavsiyeniz varmı?
Birde sizce gidebilirmiyim? fazla gazlamadan 70-80 km yol alsam sorun çıkarmı?
Yorumlarınızı bekliyorum
Kayış için BANDO marka kayışı tavsiye edebilirim..
Bakımlıysa motorun hiçbir sorun çıkmaz 70-80 km..
Aşağı yukarı 1 saat gidip 10-15 dk. mola vererek heryere gidebilirsin..Molalarda da egzos civatalarını gözünle kontrol et yeter gevşeme olmasın..İyi yolculuklar :cat:
bando marka kayış mondial servislerinde oluyormu? yada sürekli kullanan bir marka varsa oraya sorayım?
O zaman 100 km de bir 15-20 dakika dinlendirirsem sorun olmaz yani,
şimdi motora baktım arka tekerin yanındaki dişli kutusunun oradan yağ damlıyor? kırklarelini duyunca su koyeverdi motorum sanırım?
100 km de değilde 1 saat ne kadar yol gidebildiysen 10-15 dk. mola vererek gidersin işte..
Bando kayış modiallerde kullanılan resmi bir kayış değil sonuçta benim servisim eski çinli kayışın yerine bunu taktı..ama italyan malı iyi bir kayıştır..Sanırım motosikletçilerde bulunur..
Arka tekerin oradaki minik plastik borudan gelen yağ için endişe etme o boru fazla yağın tahliyesi için konulmuş..Bir sorun yok yani..
yok o borudan gelen değil direk büyük metal kapağın birleşim yerlerinden geliyor
Başlıkta 125mt'de var ama topikte 125mt ile ilgili nerdeyse hiç konu yok ilginç..Bide 125mt üretimden kaldırıldı mı? sitesinde görüzkmüyorda...:silent:
herkesin ragaib kandilini kutlarım allah kazalardan belalardan cümlemizi korusun.
Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!
tahminimce depoda sıkışan gaz bir süre sonra bomba olur