şunu bir seyredin adamlar oynuyor

Yaptıkları doğru mu

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Anket kapatılmış .
Kaliteli serseriler:)

Öndeki adam işi biliyor. Sonlara doğru 1-2 kere "kaybetmesine" rağmen toparlıyor, motora hangi girdiyi verince motorun ne yapacağını çok iyi biliyor. Tam bir profesyönel. Supermoto pist yarışçısı olması hayli muhtemel. SSçilere "Haddinizi bilen ulen!!!" mesajını vermiş gerçekten:)

İnsana supermoto aldırır böyle videolar:p

Paylaştığın için sağol, çok güzel video :wiinkk:

Kaliteli serseriler:)
Paylaştığın için sağol, çok güzel video :wiinkk:

:cat::cat::cat: Teşekkürler güzel videoydu... Yanlız önde giden arkadaş virajlara nasıl giriyor öyle anlamadım :silent: bazen kör virajlarda bile karşı şeridden giriyor allah korusun bi araba çıksa mefta :mrgreen:

İzlemiştim bu videoyu, pilotaj üst seviyede gerçekten.
Video Fransa'da çekilmiş sanırım, ama bunlar kesin İstanbul'ludur.:p

Yollara dikkat ettinizmi dağ yolu bu kadar temiz dağ yolu bizim E-5 yada D-100 de bile yok. Gel istanbul'da Yalova-Armutlu yolunda yanlarken ayağını yere sür bakalım derin bir çukura, çatlağa, yükseltiye çarpıp 2 kat oluyormu olmuyormu? Adam işte motosiklet kullanmanın keyfini çıkatıyor. Herşeyde olduğu gibi. Kısacası yaşıyor. :pr:

Cok tehlikeli işler cok olumle dans ediyorlar, arkada bekliyenleri yok heralde yaw gitsinler pistlere oyle degilmi :silent:

İzlemiştim bu videoyu, pilotaj üst seviyede gerçekten.
Video Fransa'da çekilmiş sanırım, ama bunlar kesin İstanbul'ludur.:p

akşam caddebostan sahildeydim bizim motorcular vızır vızır.birtane scootor ışıklarda bekliyor en önde yeşil yandı tek teker rahat 50-60 mt arkasındaki araçların hiç biri motorun lastikleri yere değene kadar yanına dahi yanaşmadılar.düşer filan ezmeyelim diye galiba .biraz bizim sürücüler motorları araçtan saymaya başladılar galiba diye düşünmeye başladım!bu arada scootor çin işi hayret hani.o trafikte olayı tasvip etmesemde çocuğa helal valla.kafada kask ta yok.:pale:ne demeli bunlara.

yorumlarınız için teşekkürler.:rendeer:

allah analarına babalarına sabır versin zamanında kulaklarını çekselermiş böyle serseri olmazlarmıştı bu zibidiler :p

adamlar yapılmaması gereken her hareketin nasıl yapılması gerektiğini göstermişler resmen...:p

Son düzenleme:
Bİr gün bir arabanın arkasına garfield olduğunda çok dizini döver tabi sağ kalırsa, tasvip etmiyorum düşününki ufak bir çocuk karşıdan karşıya geçerken o makine ile karşı karşıya kaldı ?

adamlar kaç km gidiyor bir polis bile çevirmiyor.bizde olsa anında otopark belkide insan hayatını tehlikeye sokmaktan kodes.

(Bkz. Bu gün gaza gelen yarın .... gelir.)
(Bkz. SS e taş çıkartmak.)
(Bkz. Viraja böyle girilir.)

Makinalar neydi acep anlayabilen var mı?Marka model?

adamlar yapılmaması gereken her hareketin nasıl yapılması gerektiğini göstermişler resmen...:p

:cat::cat::cat::cat::cat:

Gel de SS'e bin şimdi... Adamların kafa tutmaya bile gözü yemedi... Biri bir ara gazlıyor naked sanırım ama ne fayda...

Ama yine de deli işi be üstad...::deliir::::23343::

Pardon bu sitede akıllının ne işi var diye de sordular şu anda :queen:

Yok normal değil bence şımarıklık
Trafiği tehlikeye sokmak
Kendi hayatını hiçe saymak
Hayatta bu adamlarla yolada cıkılmaz

İzledim ama

ne "sevimli serseriler" ve zibidiler ne de motorcu gördüm..

Bunlar resmen serseri üstelik başkalarının güvenliğini ve hayatlarını da tehlikeye soktukları için ahlaksız diyorum bunlara ben....

dogru mu yanlış mı diye sormak bile abes. yanlış. trafikte o şekilde hareket etmek ne kadar profesyonel olunursa olunsun hatalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar