[Bursa - MT]

Bende iş bulup şu beati büyütiyim artık motor kurye lazım olursa soleyın yani :)

Bu arada sizi bir organizyondan haberdar etmek istedim bana atılan mesaj şu şekilde :

10-11-12 TEMMUZ'09 DEMİRTAŞ BARAJI - BURSA

YÜKSEK SADAKAT
ART NİYET
ÖZGE FIŞKIN
CİHAN YILDIZ
DERİNLİK SARHOŞLUĞU
DEJAVU
ZAGA
SUSPECT
SEAN PARKER
WITNESS
SERHAT KANER BAND
FULL AS
EFREET
TENEKE TRAMPET
PROGRESSİVE OBSESSION
KIRMIZI
ARK
HİCRİ BOZDAĞ
DJ. FURKAN ÖZGÜR

GİBİ TANINMIŞ GURUP VE SANATÇILARIN YANI SIRA, MUHTEŞEM DOĞANIN İÇERİSİNDE ÇADIR VE KAMP KEYFİ, EĞLENCELİ OYUNLAR, YARIŞMALAR VE SÜRPRİZLERLE DOLU GÖSTERİ VE ETKİNLİKLERLE BİRLİKTE MOTO ROCK SHOW SİZLERİ ÇAĞIRIYOR. HAYDİ BURSA, GÖSTER KENDİNİ...

Not:Sedat banko gelir başka kimler gelir :p

Son düzenleme:
arkadaşlar, ikinci el ybr125 ya da cbr125 bakıyorum. tanıdık falan denk gelirse haber verir misiniz?

Antalyaya bende varım :)-

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 PM ----------

Eeeee arkadalar denize gidelimmi söyle fıstıklı taraflarına falan :)-

:)Antalya için yorum yapmıyorum(olursa tabiiki varım),fakat Fıstıklı'ya bir an önce gitmek lazım...
1-schatten
2-n_tuncak-feromen

(Bu arada tüm Mt nin dikkatine ordaki fıstıklar tuzluymuş):wiinkk:

ben bu pazar ve diğer pazar öğleye kadar çalışıcam fıstıklı yakın öğleden sonra katılabilirim bu sene tatil biraz uzak gibi duruyor bana denize marmara da gireriz artık

istanbul gezisini güzel bişekilde atlattık söylemeyi unuttum zor da olsa darısı çanakkale nin başına diyorum

Sevgili arkadaşlar 28.06.2009 pazar gunu istanbuldan hyosungfunclub diğer adıyla Cadde motor Clubu bursaya gelcek yaklaşık 30 motosiklet olacak bizde onları gemlikte karşılayacağız bizde sayımız onlardan fazla olcak ve guzel bir bursa gezisi yapacaz istanbuldaki dostlarımızla beraber katılmak isteyen olursa bu guzel geziye bekleriz

Rotamız asağıdaki gibidir
Rota (WindRider)

Bende iş bulup şu beati büyütiyim artık motor kurye lazım olursa soleyın yani :)

Bu arada sizi bir organizyondan haberdar etmek istedim bana atılan mesaj şu şekilde :

YÜKSEK SADAKAT
ART NİYET
ÖZGE FIŞKIN
CİHAN YILDIZ
DERİNLİK SARHOŞLUĞU
DEJAVU
ZAGA
SUSPECT
SEAN PARKER
WITNESS
SERHAT KANER BAND
FULL AS
EFREET
TENEKE TRAMPET
PROGRESSİVE OBSESSION
KIRMIZI
ARK
HİCRİ BOZDAĞ
DJ. FURKAN ÖZGÜR

GİBİ TANINMIŞ GURUP VE SANATÇILARIN YANI SIRA, MUHTEŞEM DOĞANIN İÇERİSİNDE ÇADIR VE KAMP KEYFİ, EĞLENCELİ OYUNLAR, YARIŞMALAR VE SÜRPRİZLERLE DOLU GÖSTERİ VE ETKİNLİKLERLE BİRLİKTE MOTO ROCK SHOW SİZLERİ ÇAĞIRIYOR. HAYDİ BURSA, GÖSTER KENDİNİ...

Valla ben bunların içinden kimseyi tanımıyorum desem yeridir. Ama organizasyon organizasyondur. Ben konuklar için degil. Arkadaşlarımla makara çadır muhabeti yapmak için giderdim.

Antalyaya bende varım :)-

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 PM ----------

Eeeee arkadalar denize gidelimmi söyle fıstıklı taraflarına falan :)-

Fıstıklıdır, Fıstıklı tarafları orası kesin de (Pınar sen bu kısmı okuma bakayım, Nevin sen de...) aynı zamanda analı da oraları bu sene. Denizanalı... Hani şu zehirli olanlardan...

Tüm İslam aleminin ve Bursalı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim. :rendeer:

İslam Aleminin ve mt ailesinin Beraat gecesini tebrik ederim :rendeer:
Bu gece İnşaallah hayırlara vesile olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 AM ----------

ne yaptın motoru sattın mı yoksa inegöle gitçem diyodun

evet sattım :pale:

dün gece düşündüm de; 1 sene kadar scooterla idare etmeye karar verdim, tekrar 125 cc almaya gerek yok, bekleyip 250 cc ye geçeyim diyorum ama belli de olmaz :cat:

YÜKSEK SADAKAT
ART NİYET
ÖZGE FIŞKIN
CİHAN YILDIZ
DERİNLİK SARHOŞLUĞU
DEJAVU
ZAGA
SUSPECT
SEAN PARKER
WITNESS
SERHAT KANER BAND
FULL AS
EFREET
TENEKE TRAMPET
PROGRESSİVE OBSESSION
KIRMIZI
ARK
HİCRİ BOZDAĞ
DJ. FURKAN ÖZGÜR

kaçarı varmı sence ordayım:cat::bounce::queen:

yeniden merhabalar arkadaşlar :p İstanbul gezisine katılamadım şehir dışında olduğumdan dolayı ancak resimlerinize ve yorumlarınıza bayıldım..güzel bir gezi olmuş anlaşılan. :pr: ama artık eşime de Bursa MT yede eşlik edebilirim sezon geldi bende aranızdayım .... :cat:
Picasso seni özleyeceğiz iyi bir dost kazanmıştık çabuk uzaklaştın aramızdan ...:pale:
(bu arada aranıza yeni katılan arkadaşlarımız için Ben kimmiyim Nevin hocanızın eşi Faruk :wiinkk:)
IMG0009A.jpg

Son düzenleme:
Evet söyle yaparız arkadaşlar ozaman altımızda motorlarımız var kumladan bir başlarız armutluya kadar bakarak gideriz sahilden neresi güzelse orada molaaaa denize gireriz falan filan.

Sevgili arkadaşlar 28.06.2009 pazar gunu istanbuldan hyosungfunclub diğer adıyla Cadde motor Clubu bursaya gelcek yaklaşık 30 motosiklet olacak bizde onları gemlikte karşılayacağız bizde sayımız onlardan fazla olcak ve guzel bir bursa gezisi yapacaz istanbuldaki dostlarımızla beraber katılmak isteyen olursa bu guzel geziye bekleriz

Rotamız asağıdaki gibidir
Rota (WindRider)

Ortalama kaç km yol yapacaksınız peki?

İslam Aleminin ve mt ailesinin Beraat gecesini tebrik ederim :rendeer:
Bu gece İnşaallah hayırlara vesile olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 AM ----------

dün gece düşündüm de; 1 sene kadar scooterla idare etmeye karar verdim, tekrar 125 cc almaya gerek yok, bekleyip 250 cc ye geçeyim diyorum ama belli de olmaz :cat:

hayırlısı olsun

bende tüm islam aleminin mubarek regaip kandili ni kutluyorum

bütün motorcu dostlarımın ve ailelerinin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim :)

Son düzenleme:
Tüm müslüman kardeşlerimin Mübarek kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
5 temmuz itibarı ile Antalya ya veya Kuşadası'na gitmeyi düşünüyoruz eşimle (Aquapark hesaaabı)Yada şööyle bi Marmara turu mu yapsak(Erdek,Akçay,Ayvalık ...felan) N'aapsak bilmiyom.

Bi de Rock'n Coke var.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 PM ----------

Ekim,Kasım aylarında satmayı düşünüyorum.Almayı düşünen varsa buyursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar