2009 sakarya festival fotografları....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav yangına körükle gidiyorsunuz sanki Sevdadan bahsettik.:p

aha bide sevda çıktı baksen şu işe :queen:
neyse arkidişler asparagas haberlerle ortamı daha fazla germeyelim :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 PM ----------

kadır dün bana uğramışsın yazık o sıra yoktum görüşemedık:pale:

uğradım bi çayını içiyim dedim sen yoktun abi neyse bidahaki sefere 2 çayını içeriz :queen:

Gelmezsin sen yeme bizi Ümit abi.

Söz veremem,gaza da gelmem:) tamamen duruma bağlı..

aha bide sevda çıktı baksen şu işe :queen:
neyse arkidişler asparagas haberlerle ortamı daha fazla germeyelim :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 PM ----------

uğradım bi çayını içiyim dedim sen yoktun abi neyse bidahaki sefere 2 çayını içeriz :queen:

Benimkini de ekle Kadir 3 olsun

bu gün yolun düşerse beklerım akşam 11 kadar dükkandayım bütün mt misafirim olsun evim yakın cayımda bol tane30 krş.:mrgreen:

yooo bir sen yoksun ama aralarında kaşı gözü en güzel olan sensin:joker::wiinkk::cherry::p e tamam işteee iki utanmaz birbirimizi bulmuşuz daha ne bıkbık yapıyosunnnnnn!!::meleeek::rendeer::wiinkk:

hem zaten oğuz horlamamı duysa bence hevesi kursağında kalır geziden yarıda döner :queen::queen::queen::p:p:p

Yemedik ama gargara yaptık , neyyyse:bounce: Ben seni aslında bir kaç kere yaya bırakırsam senin aklın başına gelir:queen:

Evet arkadaşlar resimleri nerden alıyorum sizden:)

belli bi zaman yok abim bi gün toplandığımızda sana yaptığımız baskınlar gibi bi baskın daha düzenleriz olmaz mı

cuma mı? ben gidiyom lenn bensiz baskın mı olur :p
korkut senin kafanı kırıcam bunuda aha buraya yazıyorum

ne oluyor burada hanımlar matinesine çevirmişsiniz topic iki dk.

- kız senin horlamanı duymama için oziye buluyoruz yaa oyle bonus gibi ortaya çıkma ezerim kafanı

- ozi bu motor sevdasını nasıl bulaştırdın. banada yapsana aynısını

- şile lafı çıkmış ortalıkta size daha iyi bir öneri cumartesi çıkış pazar dönüş kıyıköy çadır konaklama ne dersiniz. ufkumuzu geniş tutalım

- topiç gezi topigimi, sağlık topigimi yoksa dedikodu topigimi belli değil.
hadi oziden beklenir. adamın ruhunda var cıvıklıkda sinan abiyle ümit abi sizleri kınıyorum.:)

- kız senin horlamanı duymama için oziye buluyoruz yaa oyle bonus gibi ortaya çıkma ezerim kafanı

- şile lafı çıkmış ortalıkta size daha iyi bir öneri cumartesi çıkış pazar dönüş kıyıköy çadır konaklama ne dersiniz. ufkumuzu geniş tutalım

hadi oziden beklenir. adamın ruhunda var cıvıklıkda sinan abiyle ümit abi sizleri kınıyorum.:)

diloşcum burdan da yazayım sevgili eşin ayfer kardeşime cesareti için onu kutladığımı ilet istanbul sakarya kendi motoruyla gidip geldiği için helal diyorum kardeşime :rendeer:

Cıvıklık bende varsa sapıklıkta sende var :queen: Kör topal anlaşıyoruz işte , önemli olan bu :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 AM ----------

Bu arada bu Şile gezisi ne zaman tam olarak ?

sen nireye gidiyon bakiim cuma günü nişanda diilmisin sen :silent:

kadir demiştim ya nışandan sonra otobüse binicem diye :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 PM ----------

Cıvıklık bende varsa sapıklıkta sende var :queen: Kör topal anlaşıyoruz işte , önemli olan bu :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 AM ----------

Bu arada bu Şile gezisi ne zaman tam olarak ?

temmuzun 2. haftası
topiği açıcam bugün yarın :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar