KIz kulesine karşı Tükkan ahalisi ve caddebostan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olum benle uğraşmayın ben bıraktım o işleri...:wiinkk:
beni polemiğe çekmeyin...:bounce:
zaten en çok seni bozduğuma pişmanım...:salut:

Uyma sen onlara Cem, maazallah sonra misafir olduğun işgenceli günleri düşün... :mrgreen: :mrgreen:

aşkolsun cem ya iyki iki mesaj yazdık senin adına sanki sen hiç yazmıyosun benim nikimle :p

buarada şu ikizinle tanıştır milleti hala inanmakla inanmamak arasında kalanlar var :cherry:

nişana gelicez...
elimden geleni yapıcam nasıl olsa kim yaptı kimse bilmicek...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:58 AM ----------

Uyma sen onlara Cem, maazallah sonra misafir olduğun işgenceli günleri düşün... :mrgreen: :mrgreen:

zaten hala şartlı tahliyem devam ediyo...

Özellikle kim bozdu seni Cem:cyclopsan:queen:

cemi bilmem ama seni cem bozmuştu sanırım :p
onu tanıdıktan sonra böle oldun sen :queen:

Cadı Abla mdan korkun abi.Fazla da sinirlendirmeyin kurubağa çevirir mazallah:queen::queen:

tek beygir çift silindir tep piston gidilmez olum...---Öyle düşündüm çıkmadım yola abi:queen::queen:

bıraktım kurgaba işlerini kara kardeşim şimdi kertenkeleye çeviriyorum :queen:

nişana gelicez...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:58 AM ----------

Herkes gördü okudu, şahit oldu, aşağıdaki herkesi de şahit yazdım ona göre... :bounce: :cherry: :queen:

Konuyu Toplam 22 Üye okuyor. (17 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
B-A-N-U, hell24+, kuyucadısı+, karasahin+, darkeagle, SilentScream, korkut 250+, AYGÜL+, CBR- KADİR, tubejh, GozgurS, ufuk-*-, canercamalan+, emin_arikoglu, BBelt, ninjet+, CERRAHI+

nişana gelicez...

nişana gelicegini biliyodum :p
ikinizde aynı giyinmeyin ama ayırt etmek zor olur :cherry:

Onun ikizini sen Servant ta sor:queen::queen::queen:

:queen:

olum benle uğraşmayın ben bıraktım o işleri...:wiinkk:
beni polemiğe çekmeyin...:bounce:
zaten en çok seni bozduğuma pişmanım...:salut:
:cyclopsan:cyclopsanAyıp Ayıp:p:bounce:
cemi bilmem ama seni cem bozmuştu sanırım :p
onu tanıdıktan sonra böle oldun sen :queen:

bıraktım kurgaba işlerini kara kardeşim şimdi kertenkeleye çeviriyorum :queen:

Sen Cemin avukatımısın zaten bir günde benim tarafı tutsan şaşardım .Temelle diyaloğa girerim Temeli tutarsın Zaferle diyaloğa girerim zaferi tutarsın Cemle diyaloğa girerim cemi tutarsın....:farao:

Sen Cemin avukatımısın zaten bir günde benim tarafı tutsan şaşardım .Temelle diyaloğa girerim Temeli tutarsın Zaferle diyaloğa girerim zaferi tutarsın Cemle diyaloğa girerim cemi tutarsın....:farao:

demekki senin tutacak bir yerin yok kardeş...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:07 PM ----------

:queen::queen: iyi iyi aman dikkat edin 4 teker i birden yakmayın teker teker tmm mı :rendeer: :queen::queen:

valla ben bişi yapmıcam benim birader hepinize yeter...

demekki senin tutacak bir yerin yok kardeş...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:07 PM ----------

valla ben bişi yapmıcam benim birader hepinize yeter...

hiç zannetmiyorum :queen::queen: selam söyle bilader e zaman kötü kollamak lazım :) dikkat edin :) :queen::queen:

ben taraf tutmam korkutcum :cherry:
(beni bi arasana )

caner benim biladerede böle söle bakalım ok mi...

söleriz icabında taammı akıllı olsun :p :queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen: getircem benim keleşi ona göre

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 PM ----------

Caner, söylerken dikkat et bende orada olayım... :queen: :queen: :queen:
( Bu eğlenceyi kaçırmak istemem ) :queen: :queen: :queen:

:queen::queen::queen: tmm tmm sen merak etme ben herkesin ortasında göstericem ona gününü ne bu be yeter aaa herkesi korkutuyor buradnın bir babası var artık kendimi tanıtmanın zamnı geldi :queen::queen::queen::queen:

söleriz icabında taammı akıllı olsun :p :queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen: getircem benim keleşi ona göre

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 PM ----------

:queen::queen::queen: tmm tmm sen merak etme ben herkesin ortasında göstericem ona gününü ne bu be yeter aaa herkesi korkutuyor buradnın bir babası var artık kendimi tanıtmanın zamnı geldi :queen::queen::queen::queen:

ah canım benim...
ben bu sayfanın çıktısını alıyorum...
son kıvırma falan olmasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar