Başın sağolsun Özcan
Gelelim gezi yorumuma,ancak fırsat bulabiliyorum özür
Ah İstanbul sana nasıl aşığım bilemzsin,buram buram tarih kokan,doğu-batı kıtaları birleştiren,boğazıyla yalısıyla ne kadarda güzelsin.(
(Yalnız bu şehri ters çevirip yaklaşık 1/4 ünü boşalttıktan ve trafikten arındırdıktan sonra,yeniden yerine oturttukmuydu tamamdır...)
Harika vakit geçirdik ve müthiş eğlendik..
Başta bize rehberlik eden Cem 'e bizi oraya götürüp gezdirdiği için sonsuz teşekkürlerimi sunar: :cat:Ancak dönüşte feribot inişinde bizleri kendi halinde sap gibi bırakıp bastığı için sitemlerimi sunarım,banane af yok sonuna kadar ölümüne yapıcan işini:wiinkk:: (bkz.baştan 2. foto en arkadaki siyah tişörtlü,bendeki nankörlüğe bakarmısın,huyum bu)::silent:
Sonra benimle birlikte bayan motorculuk yapabilen yine benimle birlikte, Sultan Ahmet-Ayasofya civarı o sıcakta dizliklerle cesur bir şekilde dolaşmak kaydıyla tüm dikkatleri üstümüze çekebilen Pıanara sonsuz teşerkkürler(Millet bıraktı dekolte,mini,şortlu bayanları bizi izlemeye başladı iyimi):cyclopsan(2. foto beyaz tişörtlü sarı kafası olan hatun)
Benim kazalı bacağımdan olmamam,söküp atmak zorunda kalmamam,trafikte delirip denize atlamamam,ve manzara seyretmem için motorun şöförlüğünü o sıkışık trafikte eline alan Yaşar'a sonsuz teşekkürler:cat:(bkz 1. foto,kırmızı şapkalı,şapkasına güneş geçmemesi için üstünde güneş gözlüğü olan vatandaş)
Beni o trafikte ve sıcakta,yılmadan,kızmadan,ittirip motordan atmadan,çeke çeke artçı taşıyan zekeriya'ya sonsuz teşekkürler,sayende mayyak manzara seyrettim,üsküdar-Kanlıca arası mükemmeldi:cat:(bkz,2. foto,beyaz tişörtlü,kısa saçlı,sarı kafalı zeko)
Beni kasılana kadar güldürebilen,esprili,komik,ancak kısa süre sonra sapıtıp sansürlü esprilere dalabilme yeteneğine sahip Ömere sonsuz teşekkürler.:cat

ağzına acı biber sürdükmüdü tamamdır,ümitsiz vaka değil kanımca eğitilebilir.bkz birinci foto yanımda kabak gibi en önde oturan uzun saçlı ve erkek olanı)
Yakında Bursaya Bebek Mt kazandırmak suretiyle nüfuzumuzu çoğaltacak olan Soner'e bu yüzden teşekkürler:cat

bkz.1. foto sevgililerin hemen yanındaki siyah tişörtlü,başına güneş geçmesin diye gözlük takmış heh işte o)
Haksızlığa gelemeyen,her 4 tekerlekliye dalmak için büyük bir istek duyan sedat'a bize uzun bir müddet kaptanlık yaptığı için sonsuz teşekkürler:cat

bkz.1. fotoğrafta sevgililerin yanındaki sonerin yanındaki şimdi kel demiyim saçı sıfır kazıtık olanı)
Bizim ailenin en ufak hepimizden hızlı ve adrenalinli yaşayan sevgilileri Enes ve Çağla'ya,geçte olsa bizi bulabildikleri ve onları tanıma imkanı sağladıkları için sonsuz teşekkürler:cat:(bkz.1. foto küçük sevgililer,ah gençlik ahh özledi,m lise yıllarımı)
Beni artçı alma cesareti ve iyi niyeti teklifi gösterebilen Ahmet'e iyi niyeti için ve bizi çekebildiği için sonsuz teşekkürler:cat
bkz,1. foto çook uzaklardan sırıtabilecek yeşillikte tişört giyen arkadaş,yakışmış)
Durmadan ortalıktan kaybolup manzara fotosu çekmeye kaçan ve izine rastlanamayan,Serhat'a giderken durmadan ordamı diye arkamıza baktırmak suretiyle bize grup ve aile olduğumuzu unutturmadığı için teşekkürler:bounce

bkz.hayallah yok foto çekilirken kimbilir neredeydi:silent
Yanında bana taş çatlasa 24 yaşımda olduğumu söyleyip,tüm günümün keyif dolu geçmesini sağlayabilecek bir artçı ile dolaşan sertaç'a bizimle birlikte olduğu için sonsuz teşekkürler:cherry

bkz.yeşillinin yanındaki sertaç,onun yanındakide günün artçısı,ben seçtim,niye ,noldu,ya içimden öyle geldi iştee:silent
Birde Cemin kızkardeşi vardı onada geldi gitti diye falan teşekkürler:cherry:
ale:Şimdide gelelim gezinin anlam ve önemini üzerinde taşıyan esprili ve ünüversiteyi bitirdiği için,aramızdan ayrılıp memleketi Antalya'ya dönmek durumunda olan Erdem'e,hani gitmesen diyoruz.Hep yanımızda kalsan ve tüm gezilerde bizimle olsan.Bir insanı kazanmak,tanımak,ısınmak uzun zaman alıyor kaybetmekse sadece bir an,ama her zaman sen bizimle olacaksın Erdem,yaşam umarım en hayırlısıyla sana kucak açar ve tüm güzellikler seninle olur.Seni hep özleyeceğiz ve hiç unutmayacağız..: :salut

bkz.1. foto benim sağ yanımdaki siyah tişörtlü skallı ve bıyıklı ezmer sevimli arkadaş,bu arada bende en önde armut gibi duran sarı tişörtlü Nevin memnun oldum )
Ya bu arada bizim içimizden olmayanların gözlerini ve beyinlerini bu uzun satırlarla yorduğum için sonsuz özürler diliyorumm:rendeer: