2009 sakarya festival fotografları....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel olmuş eğlenmişsiniz.... Katılamadık...Uzağız..Ama bizim burda her hafta zaten festivalimiz var..Kendimiz yapıyoruz... Çadırlar havuz deniz..Ne ararsan var... :bounce:

Resimler için teşekkürler.. :cat:

http://img141.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img141/756/1245696961b8x.smil arkidesler biturlu yapamadım bunlarda bendeki foto albumu burdan bakın yapaca kadar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 PM ----------

player.php

Son düzenleme:
arkadaslar herkeze ayrı ayrı cok tsk cok guzel bi hafta sonuydu:):) gole girmeme vesile olan akson abimede cok tsk sonra korkut abiyede cok tsk artık izmit ve sapncadaki tum gozluk culerin adreslerini bilyoruz ilerde belki lazım olur:) cok guzelbi donus yoluydu sizleri tanıdıgıma cok memnun oldum ins nice nice gezilere
Reca ederim ne demek.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------

Bu kadarmı fotolar.:silent::cat:

selamlar

selam millet hala ayakta uyuyorum :p
festival ve grup sürüş çok keyifli geçti
misafirperverliği için tasarslan a, mavi ergun, zafer hocave ismini saymadığı diğer arkadaşlara teşekkürler :rendeer:
börekler için kesene bereket tasarlan :rendeer:
resimlerin devamını bekliyoruz arkadaşlar :cherry:
teşekkürler kadir sen de olmasan millet benden bahsetmeyecek,yalovada görüşürüz inşallah:)

resimler baya güzel ama sinan diğer resimler yokmu abicim ya bir sürü resim çekmiştiniz eklemek yetişmedimi yoksa,sendemi yorgunluktan uyuyamı kaldın.

korkut abi yeni gözlüğün hayırlı olsun artık açılış yaparsın bi ara:p ki yeniden kaybolmasın.:queen:

teşekkürler kadir sen de olmasan millet benden bahsetmeyecek,yalovada görüşürüz inşallah:)

Şimdi ayıp ettin Hocam bence dikkatli okuyucu değilsin .:pİstersen tekrar oku bahsetmişmiyiz bahsetmemişmiyiz.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:54 AM ----------

Seni geçen sene iyi çizdiklerinden tavsiyen üzerine Kudret hastanesini aradım cuma gününe saat 11 e randevu verdiler.:cat::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------

Ayriyetten mavi ergun ve zafer hocayada teşekkürler.:rendeer:

Bak burada:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:55 AM ----------

resimler baya güzel ama sinan diğer resimler yokmu abicim ya bir sürü resim çekmiştiniz eklemek yetişmedimi yoksa,sendemi yorgunluktan uyuyamı kaldın.

korkut abi yeni gözlüğün hayırlı olsun artık açılış yaparsın bi ara:p ki yeniden kaybolmasın.:queen:

Kurbanmı kes diyorsun.:cat:

akşaqm işim cıktı coluk cocuk dukkandaydımk biri ağlıyor biri bağırıyor öylece kaldı . kusuruma bakmayın buraya kadar öğrendim şimdi resimleri büyük nasıl gönderirim ona bakıcam.BU ARADA HEPINIZE GÜNAYDIN HAYIRLI GÜNLER DİLERIM.

akşaqm işim cıktı coluk cocuk dukkandaydımk biri ağlıyor biri bağırıyor öylece kaldı . kusuruma bakmayın buraya kadar öğrendim şimdi resimleri büyük nasıl gönderirim ona bakıcam.BU ARADA HEPINIZE GÜNAYDIN HAYIRLI GÜNLER DİLERIM.

Günaydın abiciiim .Bekliyoruz fotoları.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:03 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:05 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:43 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:48 AM ----------

arkadaşlar kusuruma bakmayın acemılık işte ama başardım kendimi kutluyorum:rendeer:

askon eline saglık çok güzel kareler :cat:

tasarslannnn sanada günaydınnn nasılsınnn :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar