Reca ederim ne demek.:queen:arkadaslar herkeze ayrı ayrı cok tsk cok guzel bi hafta sonuydugole girmeme vesile olan akson abimede cok tsk sonra korkut abiyede cok tsk artık izmit ve sapncadaki tum gozluk culerin adreslerini bilyoruz ilerde belki lazım olur
cok guzelbi donus yoluydu sizleri tanıdıgıma cok memnun oldum ins nice nice gezilere
teşekkürler kadir sen de olmasan millet benden bahsetmeyecek,yalovada görüşürüz inşallahselam millet hala ayakta uyuyorum
festival ve grup sürüş çok keyifli geçti
misafirperverliği için tasarslan a, mavi ergun, zafer hocave ismini saymadığı diğer arkadaşlara teşekkürler :rendeer:
börekler için kesene bereket tasarlan :rendeer:
resimlerin devamını bekliyoruz arkadaşlar :cherry:
teşekkürler kadir sen de olmasan millet benden bahsetmeyecek,yalovada görüşürüz inşallah![]()
Seni geçen sene iyi çizdiklerinden tavsiyen üzerine Kudret hastanesini aradım cuma gününe saat 11 e randevu verdiler.:cat::mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------
Ayriyetten mavi ergun ve zafer hocayada teşekkürler.:rendeer:
resimler baya güzel ama sinan diğer resimler yokmu abicim ya bir sürü resim çekmiştiniz eklemek yetişmedimi yoksa,sendemi yorgunluktan uyuyamı kaldın.
korkut abi yeni gözlüğün hayırlı olsun artık açılış yaparsın bi araki yeniden kaybolmasın.:queen:
akşaqm işim cıktı coluk cocuk dukkandaydımk biri ağlıyor biri bağırıyor öylece kaldı . kusuruma bakmayın buraya kadar öğrendim şimdi resimleri büyük nasıl gönderirim ona bakıcam.BU ARADA HEPINIZE GÜNAYDIN HAYIRLI GÜNLER DİLERIM.
http://img141.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img141/756/1245696961b8x.smil arkidesler biturlu yapamadım bunlarda bendeki foto albumu burdan bakın yapaca kadar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 PM ----------
![]()
günaydın arkadaşlar :rendeer:
Fotoğraflar için teşekkürler askon :rendeer:
Masadaki beyaz gömlekli arkadaş yolda size katıldı sanırım..