Yokkkk artıkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!

Geçmiş olsun kardeşim:rendeer:
Allaha şükret ki açamamışlar kilitleri....
Ben de motosikletimi branda altında koruyorum.
Aldığım önlamlari sayayım.
1- Gidonu kilitliyorum.
2- Kalın İngiliz (2mt) halat kiidi arka jant dan sele üstünde kilitliyorum.
3- Ön Fren Disk'ine Almanyadan getirttiğim Xena marka alarlmlı kilidi takıyorum. Bu kilidi ancak ön tekerleği komple alarak yok edebilirler ki en ufak bir titreşimde
110db bir ses çıkarıyor.
4- Standart bir alarm var ve Disk kilidi kadar hassas..en ufak bir titreşimde yaygara yapıyor ama güzel yanı, ateşleme kesicisi devreye giriyor ve anahtarı olsa dahi motoru çalıştırmak mümkün değil ancak alarmın uzaktan kumandası ile alarmı kesersen tekrar marş'a basmak mümkün.

Şimdi de yere ya da duvara bağlanan özel ankraj sistemi ile halka zincir tipi kilit getirtiyorum.
Bu tip bir kiliti ABUS (Alman Firması) üretmekte. Bu kilidi kırmak ya da yerinden koparmak için en az 10 ton kuvvete ihtiyaç var aşağıda verdiği link'e bir göz atın:wiinkk: http://www.abus.de daha sonra Mobilesicherheit > Motorradschlösser...

Son düzenleme:
geçmiş olsun bu arada hangi semtte olduğunu merak ettim bu olayın malum ankara bu konularda daha rahat bilinir ona göre biz de dikkat edelim. bi de motor tamamen sokaktamı duruyodu onu merak ettiim yoksa apartman bahçesinde ya da açık otoparkında falan mı ?

Valla kapının önünde görecem bi gün denk gelecek motorla uğraşırken açarım pencereyi sıkarım topuklarına hiçte acımam..

Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için bu arada semt etlik ama ne etlik n keçiören ne yenimahalle nede çankaya hiçbir farkı yok ankarada komple hırsızlık olayları arttı motosiklet ise apartmanın ön bahçesinde duruyordu,havlunun içerisinde duvara dayalı bir şekilde akşam baktığında zor görürsün yani sadece jant şeritleri parlıyor o kadar büyük bi ihtimal önceden bilen birisi yaptı bunu

geçmiş olsun kardeş, 400 lira az para değil ama yine de iyi yırtmışsın. Bizim bi arkadaşın motorunu da çalmak istemiş ş.rrefsizin biri, çalamayınca da, hırsından motorun lastiğini koltuğunu bıçakla parçalamış. bununla da yetinmemiş o zürriyetsiz, tutmuş motoru çizmiş boydan boya. Anlıçağın beterin de beteri var. tekrardan geçmiş olsun

Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için bu arada semt etlik ama ne etlik n keçiören ne yenimahalle nede çankaya hiçbir farkı yok ankarada komple hırsızlık olayları arttı motosiklet ise apartmanın ön bahçesinde duruyordu,havlunun içerisinde duvara dayalı bir şekilde akşam baktığında zor görürsün yani sadece jant şeritleri parlıyor o kadar büyük bi ihtimal önceden bilen birisi yaptı bunu

:silent::silent:
Bende Etlikteyim. çıkıp 2 kilit daha atıyım hemen .
hatta çıkıyorum bile

Geçmiş olsun. Uyarı için teşekkürler.

geçmiş olsun kendine kapalı bir garaj yapabilirsin 300-400 milyona malolur.

Bu arada aydoğanx arkadaşla aynı sokaktan çıktık
:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş Olsun KArdeşim. Bence Full Korumalı Nöbet Tut. Telrar Gelecektir ÇAkallar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar