Yokkkk artıkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar bu sabah öye bi olay başıma geldiki sormayın.akşam herzamanki

gibi motoru kilitledim brandayı çektim sabah motoru çıkarmak için motorun

yanına gittim branda hala üstündeydi brandayı açtım disk kilidini sökmek için

eğildim ve kilidin zedelendiğini gördüm ama şöyle böyle bi zedelenme değil

kopmasına ramak kalmış çelik zincir ise ezilmiş 2-3 yerinden o an jeton düştü

aha dedim

çalamamışlar.Ama şöyle motorun başında bi 10 dk. düşünmüşümdür ne oluyo

yaw diye adam motoru çalmaya çalışır çalamayıncada brandayı tekrar geçirip

gidermi yahu.Neyse asıl bomba bu değil kilitleri felan çıkardım işte 155 aradım

böyle böyle dedim ekip gönderelim ama hiçbir faydası olmaz dedi o zaman

bende kalsın dedim motosiklete yeni kilit felan bakmak için bindim motora

marşa basıyorum basıyorum motor çalışmıyor.herhalde motoru çalamayınca

birşey yaptılar sağına bakıyorum solu na bakıyorum en ufak bir şey yok

vurdurarak çalıştırmayı deniyorum olmuyor son çare efe yi aradım efe plazayı

anlattım durumu servis gönderelim o zaman dediler ok dedim.Servisi beklerken

sağıyla soluyla oynuyorum,neyse baştan beri aklımda aslında benzin var ama

ihtimal bile vermiyorum çünkü 2 gün önce full'ledim depoyu ondan sonrada en

fazka 10-20 km yaptım yani depo doluydu bide depo kapağına bi dokundum

kapak yere düştü.Şerefsizler benzini çalmışlar.Anlayamıyorum 10-15 litre

benzin ne işlerine yarayacak depo kapağı kırılmış depo kapağını tutan altdaki

demiri kırmışlar.O sıradada servis geldi adamlarda şok oldular.5 litre benzin

koydular çalıştı motor.Depo kağapına 80 lira dediler.150 liralık zincir 100 liralık

disk kilidi yani 400 e yakın masraf çıktı.İyiki servisten gelen arkadaşlar anlayışı

çıktıda benzin parasıyla kurtardım servis parası felan istemediler.

Arkadaşlar çok çok dikkat edin bu sıralar iyice kudurdular.

Motoru koyabileceğim bi garaj felan yok ne tavsiye edersiniz,hangi tedbirleri

almalıyım bi daha deneyeceklerdir bunlar:salut::salut::salut::salut::farao:

Evet; benim için de aslında böyle bir sorun var; fakat ben site içerisinde olduğum için; biraz daha rahatım.. Evimin bahcesinde muhafaza edebiliyorum... Mümkün olduğu kadar fazla kilit takacaksın arkadasm.. Baska caren yok ?

Ya bunlar öyle şerefsizler ki o benzin onlara hazine gibi geliyo herhalde. Neyse allahtan motora bişey yapmamışlar. Geçmiş olsun.

walla çok geçmiş olsun bunlarda iyice azıttı yav madem motoru çalamıyoosun benzinin ne suçu war yav o kadr benzinle napacan wala bence en iyisi kapalı bi garaj bul derim..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
usta bende yeni motosiiklet aldım benimde motoyu koyacak yerim yok ama sınıf arkadaşımın evi müsaitti oraya koydum üstü kapalı etrafı açık bi mekan kafa kilidini kilitledim duruor öle allaha emanet..yoldanda çokk dikkatli bakarsan görünüyor benimkide seninkine benzer bi durumda nese uzun lafın kısası bi yer ayayrla yakın olsun istediğin zaman çıkarabileceğin malzemelerini koyabileceğin mümkünse yakın samimi bir tanıdığının deposu olabilir aydınlatabildiysem ne mutlu bana..:farao:

geçmiş olsun benimkide Allaha emanet duruyo.
antalyadada arkadaşın arka tekeri jant dahil ve amortisörleri çalmışlar
şerefsizler çok memlekette burunlarından gelsin şerefsizlerin günyüzü görmezler inş

Tek kelime ile İNANILMAZ! Yuh YA! Sonuna kadar okudum yazını acaba nasıl bir acayiplik olacak diye.. Sonunu yazmasaydın, 10 yılda ne olduğunu çözemezdik...

ucuz atlatmışsın dostum :cat:
bir hafta-10 gün parkettigin yerden daha güvenli bir yere park et,otopark,benzinlik vb...
alarmlı kilit daha caydırıcı olabilir :wiinkk:

Gecmiş olsun usta. Ulkemizde benzin fiyatları o derece yuksek ki calacak bişi bulamayınca benzini calıyorlar...

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
geçmiş olsun anilxx92. Ankarada da duymaya başladık hırsızlık işlerini bakalım sonumuz ne olacak. 40-50 liralık benzin için 400 lira masraf çıkması ise gerçekten üzücü. Kapalı garajdan daha mantıklı bir çözüm yok, ama o da herkeste yok (bende yok mesela, keşke olsa). Senin koyduğun yeri falan bilmediğimiz için güvenlik senin yaratıcılığına kalıyor... kolay gelsin.

alarmın biraz da olsa etkili olacağını düşünüyorum. scoter da var benim. en azından disk klidi için uraştıklarında bağırır. biraz daha caydırıcı .. 40 lira denemeye değer..

alarm taktırmayı çok düşündüm 2-3 hafta oluyor servise gittim alarm istiyorum dedim,nasıl takılacak bi zararı olurmu felan dedim tavsiye etmem alarm dedi servisteki çalışan.Elektrik aksamına zarar verebiliyor dedi.öyle söyleyince caydım bende yoksa 3 te 5 te değilim.Arkadaşlar peki alarmın bi zararı olurmu motora takarken motorun bi tarafını kesip biçiyorlarmı:silent:

Geçmişolsun.

Benzer bir olay benimde başıma geldi. Ama benim ne kilit ne zinvirim yoktu direk depoya dalmışlar alttan hortumu cıkarıp depoyu boşaltmışlardı ne diyebilirim ki insanın inanası gelmiyor. Hangi akla hizmet yaptıklarını hala anlamış değilim

iyi akünü filan sökmemişler...bence hırsız baya uğraşmış motoru alayınca o sinirle bari benzinini alayım demiştir yoksa 10 15 litre benzin için o riske giremezler heralde :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar