[İzmir - MT]

:):).. Ben mi konu atladım yoksa sen direk aşık olmak
diye mi girmişsin :p..

Bende aşığımm.. 500 lük kara kaçan hızlı kaçanım a :queen::queen:..

yok kardeşim atlamadın be direk dldım konuya ama aşk derken insanları kasttettim motor aşkını değil
tabi bizde aşıgız motorsikletlerimize:wiinkk:[/QUOTE]

metinim aşıksan vur saza motorcuysan bas gaza motorcu adama herkes aşıktır :):cat:

yok kardeşim atlamadın be direk dldım konuya ama aşk derken insanları kasttettim motor aşkını değil
tabi bizde aşıgız motorsikletlerimize:wiinkk:

metinim aşıksan vur saza motorcuysan bas gaza motorcu adama herkes aşıktır :):cat:[/QUOTE]

seni sevmeyen ölsün gülüm yazdırıcam motorunun arkasına izmir de tek olacak senin 600rr :p :queen::queen::wiinkk:

tabi bizde aşıgız motorsikletlerimize:wiinkk:

metinim aşıksan vur saza motorcuysan bas gaza motorcu adama herkes aşıktır :):cat:[/QUOTE]

aynn abi en kısa zamanda tanıştırrım sizi yengenizle:queen::queen::queen:
metinim aşıksan vur saza motorcuysan bas gaza motorcu adama herkes aşıktır :):cat:

seni sevmeyen ölsün gülüm yazdırıcam motorunun arkasına izmir de tek olacak senin 600rr :p :queen::queen::wiinkk:[/QUOTE]

:queen::queen::queen:

hayırlı haftalar millet...
bu hafta toplantı haftası kim topic açacak ? hep aynı kişiler açmasın topiği, erman veya mert ten bekliyorum topiği :p gökalpte olabilir...
aranızda anlaşın biriniz açın...:cherry:
pazar günüde forrap vatani görevini tamamlayıp gelecek hayırlısıyla...ona garajda bi karşılama topiği açarız yakında...:cat:
temmuz ayındada deniz gezilerine başlamak lazım, işler hafifler sınavı olanlar rahatlar vs :wiinkk:

bu hafta toplantı haftası kim topic açacak ? hep aynı kişiler açmasın topiği, erman veya mert ten bekliyorum topiği :p gökalpte olabilir...
pazar günüde forrap vatani görevini tamamlayıp gelecek hayırlısıyla...ona garajda bi karşılama topiği açarız yakında...:cat:
temmuz ayındada deniz gezilerine başlamak lazım, işler hafifler sınavı olanlar rahatlar vs :wiinkk:

ben acarım başlıgı ve hattaaa toplantıları eski sisteme döndürüp her haftaya ceksek daha iyi olacak zaman kaybetmeye gerek yok.Yaz aylarının bitimine şuracıkta 10 hafta kaldı :)

Mert ve Erman topic işini kıvıramazsa topic bende :cat: katılamama ihtimalim var sezonu acalım diye kuşadası yada çeşme muhabbeti var.Cuma akşamından gidebilirim ama yine de toipiği açarım :bounce:

önerileri alalım neresi olsun ????

her hafta olayı sıkıyo diye 2 haftaya almıştık, bu cuma konuşup grup çoğunluğuna göre her hafta yapabiliriz :cat:

sen toplanma yeri önerilerini sun, biz içinden seçelim :p

ben acarım başlıgı ve hattaaa toplantıları eski sisteme döndürüp her haftaya ceksek daha iyi olacak zaman kaybetmeye gerek yok.Yaz aylarının bitimine şuracıkta 10 hafta kaldı :)

Mert ve Erman topic işini kıvıramazsa topic bende :cat: katılamama ihtimalim var sezonu acalım diye kuşadası yada çeşme muhabbeti var.Cuma akşamından gidebilirim ama yine de toipiği açarım :bounce:

tabiki incir altına devam çayır çimen yap gene bizi orası kaldırır :cat:bu günden aç topiyi :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 PM ----------

her hafta olayı sıkıyo diye 2 haftaya almıştık, bu cuma konuşup grup çoğunluğuna göre her hafta yapabiliriz :cat:

sen toplanma yeri önerilerini sun, biz içinden seçelim :p

bir hafta gezi bir hafta toplantı demiştik kışın için ama yaz geldi her hafta toplantı daha mantıklı olur artık yaz için :cat:

topic acmak isterim arkadaslar ama hiç zamanım olmuyo bu aralar gökalp veya mert halletsinler ben bu hafta katılımcıyım sadece ilerki zamanlarda topic acarım bende .gecen toplantıya gelemedim ama bu sefer aranızda olcam:cat::cat:

Ulen madem toplantıya katılmıcan neden sen açıyon ??
Bırak, aç gençlerin önünü artık :):)..

Hani mesela ben açim dicem ama bende gelemicemm :pr::pr:.. :)
Afyondayım muhtemeldir hafta sonu...

Var mı bi istek gençler..

metin bir türlü alıntı yapmayı öğrenemedin be koçum
:wiinkk: :queen:

acemiyim abi napim ya yüzüme vurma:queen:

aynen abi

sen abi inciraltı olsun ama bana daha yakın hem motosikletimde şu aralar çok arızası var alsancaklarda rzil olmayım:wiinkk:

aykut abi vlla harbden kısmet olmadı turkıyede motoru aldık ardından amelyat oldum evde yatıorm malesef 1-2 hafta daha motordan uzak kalacagım :pale:

kars›yakalardan gelenler var...

izmirin bi ucundan diger ucuna seyahat zor oluyor..

(böyle yazd›g›ma bakmay›n bu hafta gelemeyecegim zaten; fakat bir sonraki hafta bostanl› taraflar›na dogru biryerler seçelim derim)

aykut abi vlla harbden kısmet olmadı turkıyede motoru aldık ardından amelyat oldum evde yatıorm malesef 1-2 hafta daha motordan uzak kalacagım :pale:

geçmiş olsun tekrar...bu hafta topiği gökalp açacak nereye açarsa oraya gidecez artık, ona baskı yapın :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 PM ----------

kars›yakalardan gelenler var...

izmirin bi ucundan diger ucuna seyahat zor oluyor..

(böyle yazd›g›ma bakmay›n bu hafta gelemeyecegim zaten; fakat bir sonraki hafta bostanl› taraflar›na dogru biryerler seçelim derim)

2 hafta sonra karşıyaka tarafındaki topiği açacak birini bulduk :queen:

3 haneli rakamlardan tek hanelilere geldik yaa şaka gibi :cyclopsan
8gün kaldı sevgililerimi bile bu kadar hasretle beklememiştim :p :queen::queen:
hadi bakalım sag saglim gelsin de gerisi kolay :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:42 PM ----------

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
extreme1925, wert_35

yakalandııııınn :mrgreen:
sobeeee :queen:

o ben değildim gökalpim kardeşimdi ben o saatlerde mışıl mışıl uyuyodum:queen:
topic acmak isterim arkadaslar ama hiç zamanım olmuyo bu aralar gökalp veya mert halletsinler ben bu hafta katılımcıyım sadece ilerki zamanlarda topic acarım bende .gecen toplantıya gelemedim ama bu sefer aranızda olcam:cat::cat:

anında satmışın müdür sende:p
Ulen madem toplantıya katılmıcan neden sen açıyon ??
Bırak, aç gençlerin önünü artık :):)..

Hani mesela ben açim dicem ama bende gelemicemm :pr::pr:.. :)
Afyondayım muhtemeldir hafta sonu...

Var mı bi istek gençler..

uscuk:p yada kaymakda olabilir:cat:

buarada arkadaşlar bende toplantıya gelemeyebilirim gelebilsemde arabayla gelebilcem zaten o yüzden bu topic işini çok saygıdeğer pek kıymetli yolların yakışıklısı gökalp kardeşime bırakmayı bir şeref ve onur sayarım:queen:

abi satmışın demişinde sende benden aşağı kalmıyon valla.:cherry::cherry:hiç zamnım yok bu aralar ya .aylarca yattım simdi acısı cıkıyo :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar