istanbul gezisi harikaydı sahil yolu boğaz köprüsü mütişti sonunda o köprüden bende geçtimya geçen seferden içimde ukte kalmıştı ama o zaman sanırım istanbul trafiğinde kullanamazdım baya bi acemiydim.çok maceralı çok eğlenceli ve her zamanki gibi en güzeli çok sıcak arkadaşlık ortamında harika unutulmicak bi güne imzamızı attık fatih sultan mehmetten sonra Bursa mt olarak istanbulun bi kısmınıda biz fetettik M@M! gelince öbür kısmınıda feteder tamamlarız işallah şimdilik bu kadar :cherry:
sahil yolu çok keyifliydi nerelerden geçtik hiç bir fikrim yok ama manzara harikaydı bazı yerlerde kafamı kaldırıp seyretme imkanı bulduğum yerler güzeldi yani onun haricinde öndekine geçirmiyim diye fazla bakınamadım:cherry:
günün atraksiyon kısmı olayı kopardı zaten :cherry

kısmını küçük emrahlar anlatırlar:cherry:
sultan ahmette turisler askılı tşörtler şortlarla gezerken biz iki sivri üstümüzde motor montları dizimizde dizlikler cakkıdı cukkudu baya bi sükse yaptık nevinle
yolda bi arabayı rehin aldık içinde iki tane sarışın hatun erkek milleti her yerde aynı yolda bile kız tavlıyolar:cherry:
yani anlicanız bol eğlenceli bol atraksiyonlu harika bir gündü olay budur dahası varmı BURSA MT