2009 sakarya festival fotografları....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekliyoruz fotoları Batakta nasıl yenildiğini anlatmamışsın:mrgreen:

abi sinan beni yalnız bırakmamak için batakta yenildi.:)yoksa orada en acemi bendim anlamam fazla kağıt oyunlarından.:p

arkadaşlar la yeni tanışıyoruz yenersem ayıp olur dedım baktımki arjantınlı de yenılıyor ona eşlik ettim:p

Walla Taner Abi'yle , Sinan Abi kim sonuncu olacak diye baya kapıştılar :queen: Bu arada batak değil ihale oynadık :p Diloş'ta baya dayandı ama sonlara doğru rahat bir galibiyet alıp hava mı attım :bounce:

bendeki fotolar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 PM ----------

Hayırlı olsun..Herşey normale döndü sanırım:)

Aynen abiciğim.:cat::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 PM ----------

hayırlı olsun yeni gözlüğün :bounce:
izmit ten aldığın gözlüğü hatıra olarak saklarsın artık stepne olarak dursun motorun bi yerinde :p ::blusssh:

Hatıra olarak saklasın diye Oziye göndereceğim.:p:queen:

kardeşim ne geyik yaptınız yaa

bu arada herkese merhaba

bu güne kadar yaptığım en güzel grup sürüşüydü. ayfer sabrınızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyor.

gelelim gezi değerlendirmesine

ümit abi börekler güzeldi yalnız kesene değilde eline güvenmiştik. biraz ayıp oldu galiba hazır börek getirmen. hatrın kalmasın diye yedik. ( insan yanına ayranda koyarya)

birde felsefe hocamızın sıcak suyu vardı. kardeşim ne yüzsüzsünüz yaa. misafire hoşaf gibi su içirilirmi. allahtan bir arkadaşımız uyardına soğuk suya kavuşabildik.

uyku faslını hiç saymıyacağım. borozan gibi horlayan arkadaşım seni esefle kınıyorum. ozi bırak oğlum onu ben bi dahaki gezide sana bakarım.

şortumu evde unutan kişiyede bir çift lafım var ama yürek yetmiyor. siz anladınız.

yeni sloganı pek tuttum.
" motorsikleti seviyorum. motora bineni seviyorum. birde kocamı(dilaver) çok seviyorum"
bence yılın sloganı seçilmeli çok duygulandım. gözlerim yaşardı.

unutmadan erzurum ispirli arkadaşlar ve kamyoncular sizleri unutmadık

:)

Selam dilaver abi :rendeer:

Kız cadı dünden beri ne kadar ihtiyarlamışsın kız.Yüzündeki o siyah noktalarda ne.:p:queen:

kardeşim ne geyik yaptınız yaa

bu arada herkese merhaba

bu güne kadar yaptığım en güzel grup sürüşüydü. ayfer sabrınızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyor.

gelelim gezi değerlendirmesine

ümit abi börekler güzeldi yalnız kesene değilde eline güvenmiştik. biraz ayıp oldu galiba hazır börek getirmen. hatrın kalmasın diye yedik. ( insan yanına ayranda koyarya)

birde felsefe hocamızın sıcak suyu vardı. kardeşim ne yüzsüzsünüz yaa. misafire hoşaf gibi su içirilirmi. allahtan bir arkadaşımız uyardına soğuk suya kavuşabildik.

uyku faslını hiç saymıyacağım. borozan gibi horlayan arkadaşım seni esefle kınıyorum. ozi bırak oğlum onu ben bi dahaki gezide sana bakarım.

şortumu evde unutan kişiyede bir çift lafım var ama yürek yetmiyor. siz anladınız.

yeni sloganı pek tuttum.
" motorsikleti seviyorum. motora bineni seviyorum. birde kocamı(dilaver) çok seviyorum"
bence yılın sloganı seçilmeli çok duygulandım. gözlerim yaşardı.

unutmadan erzurum ispirli arkadaşlar ve kamyoncular sizleri unutmadık

:)

1 Eğer börekleri ben yapmış olsaydım şu anda bu mesajları yazamıyacaktınız:mrgreen:
2-Ozi dikkatli ol bence :mrgreen:
3-Slogan konusunda çok şanşlısın yengenin kıymetini bil derim:cat:

Aynen abiciğim.:cat::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 PM ----------

Hatıra olarak saklasın diye Oziye göndereceğim.:p:queen:

Benim göle girmeye niyetim yoktu hadi göle girelim diye kanıma girdi.( Zaten bende dünden razıydım ) Hatıra olarak odasının bir köşesinde saklar artık.:p

Walla Korkut Abi bir tek seni değil birçok kişiyi baştan çıkardık göle girme konusunda , bir ara artık iskele batacak sandım kaç kişi olmuştu kim bilir :queen: Bu arada göle gözlüğü cebinde giren nadir kişilerden birisindir bence Korkut Abi :queen::queen:

Bu arada diloş hakkaten varsa elinin altında horlamayan bir tane bir dahaki kamp muhabbetinde ben onla kalayım :queen::queen:

Walla Korkut Abi bir tek seni değil birçok kişiyi baştan çıkardık göle girme konusunda , bir ara artık iskele batacak sandım kaç kişi olmuştu kim bilir :queen: Bu arada göle gözlüğü cebinde giren nadir kişilerden birisindir bence Korkut Abi :queen::queen:

Bu arada diloş hakkaten varsa elinin altında horlamayan bir tane bir dahaki kamp muhabbetinde ben onla kalayım :queen::queen:

bu yazdıklarını okursa neolur bilmem ozzy :p

Senden sonra şortun suçu cep fermuarı şelepsizlik yaptı akşam eve gidince o hırsla çöpe attım şortu.:cat:

korkut gözlüğün hayırlı olsun ona birde kordon alsaydın abi şu horlaqyan arkadaşımızın sesini bir duyurabılsek yanı harbiden ar 1 chopper karışımı gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar