2009 sakarya festival fotografları....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maşallah maşallah iyi geziyorsunuz yine :rendeer:

sağol abi herzaman bekleriz :rendeer:

sen daha çok sağol iyi ki yağ eklemişiz söylemesen yolda kalacakmışız 0,5 litre yağ eksik çıktı 1 litrede yolda koyduk sen söyledin diye ::)) yani yolculuk ta 15lt benzin 14 litre yağ harcamış oldum .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------

seni tanıdıga sevindim keşke dönüş yolunda degilde festival alanında tanışma fırsatımız olsaydı :rendeer:[/QUOTE]

inşallah bi dahaki geziye hep beraber gideriz. Ben yolculuğu çok beğendim.

sen daha çok sağol iyi ki yağ eklemişiz söylemesen yolda kalacakmışız 0,5 litre yağ eksik çıktı 1 litrede yolda koyduk sen söyledin diye ::)) yani yolculuk ta 15lt benzin 14 litre yağ harcamış oldum .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------

seni tanıdıga sevindim keşke dönüş yolunda degilde festival alanında tanışma fırsatımız olsaydı :rendeer:

inşallah bi dahaki geziye hep beraber gideriz. Ben yolculuğu çok beğendim.

inşallah wildhorse :rendeer:

arkadaşlar hepınıze merhaba dostca samımı sankı kırk yıllık berabermişiz gibi güzel bir ortam yaşadık hepinize teşekkür ederım .Okadar güzel gurup sürüşü yaptık ki kuralsa kural saygı ise saygı yanı nedesm kı o kadar güzel benım ılk gurup sürüşüm olmasına rahmen cok beğendim herkez bırbırını o kadar güzel ağırladı sankı kendisine misafirmiş gibi yani hepınıze tek tek teşekkür ederim .Resımleri bu gün icersınde atacağım o zaman daha iyi anlaşılır olacak

arkadaşlar hepınıze merhaba dostca samımı sankı kırk yıllık berabermişiz gibi güzel bir ortam yaşadık hepinize teşekkür ederım .Okadar güzel gurup sürüşü yaptık ki kuralsa kural saygı ise saygı yanı nedesm kı o kadar güzel benım ılk gurup sürüşüm olmasına rahmen cok beğendim herkez bırbırını o kadar güzel ağırladı sankı kendisine misafirmiş gibi yani hepınıze tek tek teşekkür ederim .Resımleri bu gün icersınde atacağım o zaman daha iyi anlaşılır olacak

Bekliyoruz fotoları Batakta nasıl yenildiğini anlatmamışsın:mrgreen:

işte motorsiklet kardeşliği :rendeer:

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Arkadaşlar ben de eşimle birlikte festivaldeydim ama karşılaşıp tanışamadık... neyse başka bir fırsatta inşallah...

abi sinan beni yalnız bırakmamak için batakta yenildi.:)yoksa orada en acemi bendim anlamam fazla kağıt oyunlarından.:p

arkadaşlar la yeni tanışıyoruz yenersem ayıp olur dedım baktımki arjantınlı de yenılıyor ona eşlik ettim:p

akşama az kaldı . sıteden eray diye arkadaşımız var iş cıkışı bana uğrayacak beraber resımlerı yükleyeceğiz AZ SONRA AZ SONRA bekleyın
mt cadır kurarken
mt mangal başında
mt halay cekıyooor
mt molada boş durmuyor hep yıyor
mt üyesi halka acık şort değiştırıyor
daha neler neler bekleyın

Bekliyoruz fotoları Batakta nasıl yenildiğini anlatmamışsın:mrgreen:

siz hangi ara batak oynadınız ya :p

siz kadir sahne önündeyken.biz de vakit geçrmeye çalışıyorduk güzel de oldu hani.
bir kaç resimde ben ekleyeyim ama fazla güzel çıkmamışlar:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 PM ----------

Fasıl resimleri iki mesaj yukarıda :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------

,

Centilmen sprocu:cat:

valla teşekkürler askon beni yalnız bırakmadı sagolsun ozi ve dilaver ezip geçtiler bizi(beni).
iyi demişsin tasarslan centilmen arkadaş sinan.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 PM ----------

akşama az kaldı . sıteden eray diye arkadaşımız var iş cıkışı bana uğrayacak beraber resımlerı yükleyeceğiz AZ SONRA AZ SONRA bekleyın
mt cadır kurarken
mt mangal başında
mt halay cekıyooor
mt molada boş durmuyor hep yıyor
mt üyesi halka acık şort değiştırıyor
daha neler neler bekleyın

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...a-nasil-resim-eklersiniz-resimli-anlatim.html

bak burada güzel anlatmışlar sinan.:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar