Yaniii Şile var mesela yakın zamanda gideceğimiz.:cat:
sağol abi herzaman bekleriz :rendeer:
sen daha çok sağol iyi ki yağ eklemişiz söylemesen yolda kalacakmışız 0,5 litre yağ eksik çıktı 1 litrede yolda koyduk sen söyledin diye :) yani yolculuk ta 15lt benzin 14 litre yağ harcamış oldum .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------
seni tanıdıga sevindim keşke dönüş yolunda degilde festival alanında tanışma fırsatımız olsaydı :rendeer:
inşallah bi dahaki geziye hep beraber gideriz. Ben yolculuğu çok beğendim.
arkadaşlar hepınıze merhaba dostca samımı sankı kırk yıllık berabermişiz gibi güzel bir ortam yaşadık hepinize teşekkür ederım .Okadar güzel gurup sürüşü yaptık ki kuralsa kural saygı ise saygı yanı nedesm kı o kadar güzel benım ılk gurup sürüşüm olmasına rahmen cok beğendim herkez bırbırını o kadar güzel ağırladı sankı kendisine misafirmiş gibi yani hepınıze tek tek teşekkür ederim .Resımleri bu gün icersınde atacağım o zaman daha iyi anlaşılır olacak
arkadaşlar hepınıze merhaba dostca samımı sankı kırk yıllık berabermişiz gibi güzel bir ortam yaşadık hepinize teşekkür ederım .Okadar güzel gurup sürüşü yaptık ki kuralsa kural saygı ise saygı yanı nedesm kı o kadar güzel benım ılk gurup sürüşüm olmasına rahmen cok beğendim herkez bırbırını o kadar güzel ağırladı sankı kendisine misafirmiş gibi yani hepınıze tek tek teşekkür ederim .Resımleri bu gün icersınde atacağım o zaman daha iyi anlaşılır olacak
Arkadaşlar ben de eşimle birlikte festivaldeydim ama karşılaşıp tanışamadık... neyse başka bir fırsatta inşallah...
siz hangi ara batak oynadınız ya![]()
biz fasıl takılırken kaynamışlar :queen:
biz fasıl takılırken kaynamışlar :queen:
fasıl güzel oldu ama :cat:
sakarya ya teşekkürler. sazlarına sözlerine saglık :rendeer:
,arkadaşlar la yeni tanışıyoruz yenersem ayıp olur dedım baktımki arjantınlı de yenılıyor ona eşlik ettim![]()
arkadaşlar la yeni tanışıyoruz yenersem ayıp olur dedım baktımki arjantınlı de yenılıyor ona eşlik ettim![]()
Fasıl resimleri iki mesaj yukarıda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------
,
Centilmen sprocu:cat:
Bekliyoruz fotoları Batakta nasıl yenildiğini anlatmamışsın:mrgreen:
siz hangi ara batak oynadınız ya![]()
Fasıl resimleri iki mesaj yukarıda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------
,
Centilmen sprocu:cat:
akşama az kaldı . sıteden eray diye arkadaşımız var iş cıkışı bana uğrayacak beraber resımlerı yükleyeceğiz AZ SONRA AZ SONRA bekleyın
mt cadır kurarken
mt mangal başında
mt halay cekıyooor
mt molada boş durmuyor hep yıyor
mt üyesi halka acık şort değiştırıyor
daha neler neler bekleyın