[Mt-Tükkan] 21/06/09 tarihli Marmara Ereğlisi Kaçamağı

Abilerime bakya..maxi ye felanda gıtmısler ...hatta bızım kapının onunden gecmısler de bıze ugramamıslar...:p ...Valla bızım evde gectınız yolun uzerındeydı..ınsan bı soler gecıyoruz dıye...guzel gezı olmus ınsallah eglenmıssınızdır..:queen:

Abilerime bakya..maxi ye felanda gıtmısler ...hatta bızım kapının onunden gecmısler de bıze ugramamıslar...:p ...Valla bızım evde gectınız yolun uzerındeydı..ınsan bı soler gecıyoruz dıye...guzel gezı olmus ınsallah eglenmıssınızdır..:queen:

harbiden zaten seni yolda görmuştum el salladım görmedin...dermişim...bidahakine kardeşşş:queen::queen::queen::queen:

süper oldu valla kardeş dükkan topiğine bakarsan yazdık orda gelicegimizi inş bir dagakisefere tanışırız :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 PM ----------

kafamız sen den değerlimi kardeşim gel kır ayıpsın.....

zaten bir tane içtik serinlemek için kanka başka yok:cat::cat::cat:

oda yarısında denize düştü dimilen :queen:

harbiden zaten seni yolda görmuştum el salladım görmedin...dermişim...bidahakine kardeşşş:queen::queen::queen::queen:

Valla abiya ..ama pazardı kalabalıktı yol ben dıkkat etmemısımdır kusara bakma:thumleft:

İnsallah bıdahakıne..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------

süper oldu valla kardeş dükkan topiğine bakarsan yazdık orda gelicegimizi inş bir dagakisefere tanışırız :rendeer:

İnsallah abicim ..:queen:

Valla abiya ..ama pazardı kalabalıktı yol ben dıkkat etmemısımdır kusara bakma:thumleft:

İnsallah bıdahakıne..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------

inşallah ...:wiinkk::wiinkk:

İnsallah bıdahakıne..

sıra sende demekki sen gelicen bu tarafa bir gün güzel bir etkinlikte inş :rendeer:

dscn0045m.jpg

Mt-Tükkan iki şeriti kendine ayırır; yola çıkar:cat:
dscn0057t.jpg

Ufak bir mola
dscn0075.jpg

fotoğraf makinesini gören ilk insan-> Hasan abi :queen:
dscn0077s.jpg

Marketin altını üztüne getirdik.Tekere kalktık:queen:
dscn0079k.jpg

Temel Abi'min içten neşeli gülüşü
dscn0080u.jpg

Emre Abi'min şaşkoloz bakışı :queen:
dscn0107b.jpg

Bu ufak kros macerasından sonra Gürkan Abi yeşil fıstığın fiyatına 500 lira daha zam yaptı->3500 TL oldu.:queen:
dscn0135z.jpg

O kadar çok acıktık ki:p
dscn0144ivm.jpg

Şerif abinin canı çok karpuz çekmişti.Bu fotoyu çekene kadar çok zorluk çektik :)
dscn0146i.jpg

MT-TÜkkan yola çıkıyor.
dscn0150u.jpg

Yolumuzun üstünde bir bahçede erik ve dut keyfi :queen:
dscn0156h.jpg

Emre abi Musa abiyi beklerken ben ve şerif abi ona biraz eşlik ettik.Fakat Musa abi Emre abiyi faketmemiş.:queen:
dscn0157.jpg

Sarı Şeker'imiz :) :)

Son düzenleme:
Fotolar herşeyi anlatacak zaten güzel bi geziydi fakat ben musanın çantasını vermek için incirlide bekledim adam zırt diye geçti gitti yanımdan durmadı görmedi ulen musa
:mrgreen:
anahtarımda içindeydi dün bide 1 saat dışarda bekledim :pale: o yorgunlukla ,ben orta viraja girmişim sağ dipten girmem lazımdı ... dönüş yolu mahvetti elim ağayım tutmadı nerdeyse bugün orta bir yerde buluşalımda anahtarım ver yahu :)

QUOTE=canercamalan;1641813]valla gürkan abi herşey tamamda babalar günüde bu foto :farao::farao::farao: hiç gerenk yoktu [/QUOTE]

günün güzellikleri bunlar olsa gerek:farao::farao::farao:::yanliss:::144::::144::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 PM ----------

valla gürkan abi herşey tamamda babalar günüde bu foto :farao::farao::farao: hiç gerenk yoktu

neyse gözler başka yerlere kaymışşşşşşşşşş:farao:

QUOTE=canercamalan;1641813]valla gürkan abi herşey tamamda babalar günüde bu foto :farao::farao::farao: hiç gerenk yoktu

günün güzellikleri bunlar olsa gerek:farao::farao::farao:::yanliss:::144::::144::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 PM ----------

neyse gözler başka yerlere kaymışşşşşşşşşş:farao:[/QUOTE]

yok be onlar iş verdide biz istemedik bizim sohbet daga iyi idi desem :bounce:

Bu resimdeki erikli şişesinin içinde ne var oyle sarı renkli? Kardeşim siz yolda hiç ihtiyaç molası vermiyormusunuz?:queen::queen::queen::queen:

dscn0035.jpg

Bu resimdeki erikli şişesinin içinde ne var oyle sarı renkli? Kardeşim siz yolda hiç ihtiyaç molası vermiyormusunuz?:queen::queen::queen::queen:

dscn0035.jpg

yedek depomuz muhammet abi :queen::queen: bizim sarı şekerler tekere kalkıyorya benzin dökülürse erikliden takviye yapıyoruz:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:26 PM ----------

müstehcen fotolar var :) +18

tamam abi Rtük tv yi kapatır ya bizimde sitemizi kaparlar mazallah kalsın o zaman:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar