Serseri motorcular bunlar.:cat:
serseri gelmedi len o esra tanımıyonmu....:queen::queen::queen::queen::queen:
Serseri motorcular bunlar.:cat:
utanıyoa da ondan başımıza kask takıp kapatıyoz kimse görmesin diye....:queen::queen::queen::queen::queen:
Abilerime bakya..maxi ye felanda gıtmısler ...hatta bızım kapının onunden gecmısler de bıze ugramamıslar......Valla bızım evde gectınız yolun uzerındeydı..ınsan bı soler gecıyoruz dıye...guzel gezı olmus ınsallah eglenmıssınızdır..:queen:
utanmıyosunuz dimi bira içip motora binmeye...
olum zaten yaptığımız iş riskli neden riskinizi arttırıyorsunuz...
illa kafanızı gözünümü kırıyım...
Abilerime bakya..maxi ye felanda gıtmısler ...hatta bızım kapının onunden gecmısler de bıze ugramamıslar......Valla bızım evde gectınız yolun uzerındeydı..ınsan bı soler gecıyoruz dıye...guzel gezı olmus ınsallah eglenmıssınızdır..:queen:
kafamız sen den değerlimi kardeşim gel kır ayıpsın.....
zaten bir tane içtik serinlemek için kanka başka yok:cat::cat::cat:
harbiden zaten seni yolda görmuştum el salladım görmedin...dermişim...bidahakine kardeşşş:queen::queen::queen::queen:
süper oldu valla kardeş dükkan topiğine bakarsan yazdık orda gelicegimizi inş bir dagakisefere tanışırız :rendeer:
Valla abiya ..ama pazardı kalabalıktı yol ben dıkkat etmemısımdır kusara bakma:thumleft:
İnsallah bıdahakıne..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------
süper oldu valla kardeş dükkan topiğine bakarsan yazdık orda gelicegimizi inş bir dagakisefere tanışırız :rendeer:
İnsallah abicim ..:queen:
inşallah ...:wiinkk::wiinkk:
Valla abiya ..ama pazardı kalabalıktı yol ben dıkkat etmemısımdır kusara bakma:thumleft:
İnsallah bıdahakıne..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------
İnsallah abicim ..:queen:
anahtarımda içindeydi dün bide 1 saat dışarda bekledimFotolar herşeyi anlatacak zaten güzel bi geziydi fakat ben musanın çantasını vermek için incirlide bekledim adam zırt diye geçti gitti yanımdan durmadı görmedi ulen musa
:mrgreen:
valla gürkan abi herşey tamamda babalar günüde bu foto :farao::farao::farao: hiç gerenk yoktu
QUOTE=canercamalan;1641813]valla gürkan abi herşey tamamda babalar günüde bu foto :farao::farao::farao: hiç gerenk yoktu
İsmail çekirdekleri böğründe kavurma yöntemide yeni bir ekol herhalde.
İsmailciğim boşuna ugraşma onlar kavrulmuştur zaten:queen:
ismail abi sendeki fotoları da atsana![]()
Bu resimdeki erikli şişesinin içinde ne var oyle sarı renkli? Kardeşim siz yolda hiç ihtiyaç molası vermiyormusunuz?:queen::queen::queen::queen:
![]()
müstehcen fotolar var+18
Ateşim yetti abiÇifte kavrulmuş TADIM oldu çekirdekler .:cherry: