[istanbul mt]19/06/09 smirnouf sinana hoşgeldin buluşma fotografları

Bu adama dikkat arkadaşlar .Eğer olurda bir gün uzun eşek oynarsanız sakın rakibe kaptırmayın sizden olmasını sağlayın :p:mrgreen:

Öncelikle, hoşgeldin, hoşdöndün Sinan..:cat:
Güzel geçmiş, eğlenceli olmuş, katılanlara da tebrikler. Orada olmayı planlamışken, abuk bir rahatsızlık yüzünden katılamadım. Seneye gelişini kaçırmamak umuduyla diyeyim artık:p
Bu arada THY ile gelmişsin bu defa, istaihbaratı aldım:p

hep bahane hep bahane olmaz ki arkadaşım :p

Bu adama dikkat arkadaşlar .Eğer olurda bir gün uzun eşek oynarsanız sakın rakibe kaptırmayın sizden olmasını sağlayın :p:mrgreen:

EVEt kesinlikleeeeeeeeeeeeee:):queen::queen::queen::queen::queen: sen neydin be abiiii en başta olmama rağmen o etkiyi hissettimmm:queen::queen::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen:

Super Moderator
Siz asıl sapanca gölündeki kurbağaları görecektiniz.Cadıyı hepside tanıdı. Cadı korkudan göle giremedi saldırırlar diye.:queen:

Hocam hala katli vacip olmadımı cadıların.:p

ben seni katledicem korkut az kaldı ::144::

EVEt kesinlikleeeeeeeeeeeeee:):queen::queen::queen::queen::queen: sen neydin be abiiii en başta olmama rağmen o etkiyi hissettimmm:queen::queen::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen:

nası yani inyez ::153:: :p

olum hepi topu bir tane cadımız var...
onuda katledersek bizi kim organize edicek...

beni kimse sevmiyo cem :salut:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

ne yani cem şimdi sen cadıya başka işe yaramıyomu demek istedin...
:queen::queen:

hiçde bilem cem bana öle bişi demez hıhhh ::151::

AHAHAh cadı bu korkun adamı kurbağaya cevirir:) uğraşmayın fazla:p:queen::queen:

bilmiyolarki başlarına gelecegi okadarda örneklerini gösterdik :queen:

Siz asıl sapanca gölündeki kurbağaları görecektiniz.Cadıyı hepside tanıdı. Cadı korkudan göle giremedi saldırırlar diye.:queen:

ordada anlattıgım gibi vakti zamanında beni üzen kızdıran kişilerdi o kurbagalar... o bagırış çagırışta tamamen özür niteliğindeydi ama affetmem kurbaga olarak kalıcaklar :p

Hepside cadının cevirdiği kurbağalardır:))) ondan girmemiştir göleee:):queen::queen::queen:

aynen hatta ordada birilerini çeviricektim kurbagaya da kısmet olmadı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar