[istanbul mt]19/06/09 smirnouf sinana hoşgeldin buluşma fotografları

süpermiş sucuk ekmek şenliği valla kaçırmışım..

uzun eşşek te tam bana göreydi yav onu kaçırdığıma 2 kez üzüldüm :cherry:

süpermiş sucuk ekmek şenliği valla kaçırmışım..

uzun eşşek te tam bana göreydi yav onu kaçırdığıma 2 kez üzüldüm :cherry:

benim bildiğim dün akşam uzun eşşek oynuyanların bir kaç tanesi evde yatıyor şindi bir tanesinide ben dükkan da bakıma aldım :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canım benim gözlerimiz sizi arıyo hep. olmuyo böle bi yüzünüzü görelim artık :rendeer:

::blushani demek öylee :p yüzümüzü öyle göstertmiyoruz biz her zaman :p aahh aahhh şu Emre'nin işi yaktı bizi bu yaz cnm bnm ::xcrying: biz de istiyoruz özledik yafu :rendeer:

güzel ve eğlenceli bi geceydi. lastik patlayınca erken kaçtım kısmet bi dahakine...:)

Cem hani gitmiyodun motörün yoktu :mrgreen: Üçkaatçııı :queen: Mangalı duyunca kendinizi unutuyosunuz yaa :mrgreen: Hoşgeldin Sinan tekrardan :rendeer:

arkadaştan istedim oda sağolsun verdi düldülünü bide mangal var işin içinde kaçarmı :cherry:

alın size 45 mp foto flashsız çektim bu kadar düşünün flash la çeksem neler olacak :mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resmi faceden yaymaya başlıyorum. bi çoğunuzun bende facesi yok. caddebostancıların birinden kendinize etiketlleyebilirsiniz :rendeer:

benim ve çekirdek ailemin (hell :)) ilk katılımımız olmasına rağmen oldukça keyifliydi inş. devamı gelir

öncelikle bu organizasyon planı için cem abi ve cağla ablama çok teşekkürler . tabii geceye katılan diğer arkadaşlarada büyük bir teşekkürü borç bilirim :) gerçekten en güzel karşılamalarımdan biriydi . motordan indiğim an ayağımı yere basınca bi an hayal dünyasında hissettim kendimi :)
haftasonları yanınıza sık sık kaçmaya çalışcam . birlikte nice geceler dileklerimle sözlerime nokta koyuyorum :p
(bu arada , evimdeki net bağlantısını kesmişler , bir süre mt'ye giremeycem :pr:)

face dekı vıdeoyu koysunda ızleyelım herkez met edıyo :) cok guzel bır gun gercırmısınız orada olamadıgım ıcın uzgunum

Super Moderator
Öncelikle, hoşgeldin, hoşdöndün Sinan..:cat:
Güzel geçmiş, eğlenceli olmuş, katılanlara da tebrikler. Orada olmayı planlamışken, abuk bir rahatsızlık yüzünden katılamadım. Seneye gelişini kaçırmamak umuduyla diyeyim artık:p
Bu arada THY ile gelmişsin bu defa, istaihbaratı aldım:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar