Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

NOT; BUNA BENZER TURLAR İÇİN İZMİRLİ ARKADAŞLARLA DA GÖRÜŞMEK İSTERDİM!!!KALABALIK DAHA ZEVKLİ OLUR HERHALDE

Tebrikler güzel bir gezi yapmışsınız. Normalde gerçekten rüzgardan çok etkileniyorum. Sizi bilmiyorum ama sanırım hafif olmamdan da kaynaklanıyor.

www.scooturk.net sitesi gayet güzel organizasyonlar yapıyor. Özellikle İzmir ve çevresindekiler bayağı faaller bu gezi konularında. Üye olup katılmanızı tavsiye ederim. Henüz ben tanışmadım ama inşallah katılma ve tanışma firsatım olur.

Son düzenleme:
Evet , arkadaşlar bu burgman olayının bir farkı nıda ben yazayım bari,

pazar günü izmirden çıktık yola otobandan 2 kişi , selçuk şirince ye tırmandık , özendirmek gibi olmasın ama pervin teyzede otlu gözleme ve ayran sefasından sonra :) ,

kuşadası tusan plajında denize girip:mrgreen:,

gümüldür, özdere ,seferihisar yolu ile (tabi bu arada denizciler bilir 6 hava vardı, yani nerdeyse fırtına )rüzgarın nereden estiği belli bile olmadığı bir havada yolda kaç tane araba kaç tane chopper vs solladık bilmiyorum ve banamsın bile demedi,

o rüzgarda 90-100 ile o virajlarda yağ gibi akıp giderken (tabi ki yepyeni miclen pilot sport:cat: lastiklerin hakkını vermem lazım zamk gibi yere yapışıyordu)

öndeki bi piaggo x9 500 ün yoldaki gidişini gördüm ve yanından geçerken ben ona baktım gülerek ama , o bana bakamadı çünkü yolda durmaya çalışıyordu.:cherry:( bide burgman için yan rüzgar alır falan deniyodu:queen::queen::queen:) ,

sonra bilenler bilir orada sığacık ta bir balık yapıp eve döndüğümüzde yüzümüzde hala bu yolculuğun mutluluğu vardı.

Masal gibi oldu dimi bu hevesle hafta sonu istanbula bile motor la gitmeyi bile düşünmeye başladım :)))

NOT; BUNA BENZER TURLAR İÇİN İZMİRLİ ARKADAŞLARLA DA GÖRÜŞMEK İSTERDİM!!!KALABALIK DAHA ZEVKLİ OLUR HERHALDE

off off offfff...:queen: maasallah diyelim.:cat:.mukemmel bir organizasyon olmus..ben de boyle bir tura katılmak isterim..
izmir li arkadaslar kac kisiyiz..kolpa,president ben,baska arkadaslar var mı,soyle uzunca bir konvoy yapsak fena mı olur..?
bu arada michelinlerin hayırlı olsun,bana temmuzu bulur demislerdi,geldigini duyunca soyle bir yutkundum :pr:..dayanamayıp pirellileri takmıstım cunku..mutlaka fakı vardır,bu kadar kisi bosuna michelin pilot demez...kazasız belasız insallah,umarım her virajda zamk gibi olur...:)

Tanışma turu için bir plan önermek isterim , şöle bir foça da çay içip gelelim mi acaba ? (bu hafta sonu istanbuldayım ama 26-27 hafta sonu olabilir)
Sn Byalman ve Sn Kolpa her türlü önerinizede açığım saygılar.

seve seve..haftaya tekrar goruselim..

mesela bir aksam da musait olursanız bir yerlere gidebiliriz..

ucumuzden baska izmir li yok mu..?

26-27 haziran için vakit bulabilirsem zaten marmaris motosiklet festivaline gitmeyi düşünüyorum. ama hafta içi kordonda vs. buluşup birer çay içebiliriz.

İstanbul grubu hiç sesiniz çıkmıyor:mrgreen:
Kıskandırdı İzmirli arkadaşlar beni:p

Son düzenleme:
arkadaslar nolan n com kullanan var mı,ozellikle basic kit i deneyen..ses sahiden kaliteli mi,urun kullanıslı mı,hem multimedya kablo,hem de telefon icin kablo mu almak lazım..
maaselef bu da izmir de yok,deneme sorma sansım olmadı,goren bilen,kullanan varsa dusuncelerini merak ediyorum..

arkadaslar nolan n com kullanan var mı,ozellikle basic kit i deneyen..ses sahiden kaliteli mi,urun kullanıslı mı,hem multimedya kablo,hem de telefon icin kablo mu almak lazım..
maaselef bu da izmir de yok,deneme sorma sansım olmadı,goren bilen,kullanan varsa dusuncelerini merak ediyorum..

Tam ben kullanmak üzere alacaktımki, İstanbulda Mototalden. Samsung marka telefonla çalışmadığını, yalnızca nokia ya uyumlu olduğunu söyledi görevli. Ben de sadece Nolan N 43 kask aldım çıktım. Yani telefonunuz nokia değilse kullanamıyorsunuz bilgilerinize....

merhaba arkadaşlar
bir sorum olacak
arka freni sıktığımda tak tak diye ritmik olarak sesler gtelmeye başladı
neden kaynaklanıyor olabilir
servise götürdüm
ben duymuyorum diyor:(

2 günlük haftasonu gezisi

Bu hafta sonu 4 motosiklet ile otoban kullanmadan genelde köy ve dağ yolları guzergahını izleyerek bir gezi yaptık.
Yol programımız şöyleydi.
Gidiş yolumuz İstanbul- şile -ağva-akçaova-kandıra-karasu-kocaali-akçakoca-alaplı-ereğli-devrek-zonguldak-caycuma-bartın-amasra
Gece amasra da kaldık.
Dönüş yolunda ise
Amasra- bartın-safranbolu-karabük- devrek-Yedigöller- istanbul.
REsimleri akşama eklerim.
Çakma enduroculara duyurulur...:)))

kadıköy salı pazarında bir servise gidiyorum
bana yakın korlası biliyorum
orayıda özellikle fiyat bakımından forumda önerilmediğini okumuştum.

Atatürk maslak sanayide Yücel motor Fevzi usta ya gidiyorum tavsiye ederim,Kartal oto sanayide de Altan motor var, bir kere ilk burgmanımda kalkışlarda ses geliyordu onu göstermeye gitmiştim baya ilgilenmişlerdi.Servis olarak Fevzi ustayı tercih ettim işyerime yakın olduğu için,fakat çok uzak mesafelerden gelip her iki servisi de tercih edenler çok.İkisi de oldukça ilgili,ikisinden de fiyat al servis tercihini öyle yap bence...
Allah a emanet ol:)

Bu hafta sonu 4 motosiklet ile otoban kullanmadan genelde köy ve dağ yolları guzergahını izleyerek bir gezi yaptık.
Gidiş yolumuz İstanbul- şile -ağva-akçaova-kandıra-karasu-kocaali-akçakoca-alaplı-ereğli-devrek-zonguldak-caycuma-bartın-amasra
Gece amasra da kaldık.
Dönüş yolunda ise

Vayy güzel gezmişsiniz serhatcim maşallah, uzun yol iyi viraj tecrübesi olmuştur:)

Gece amasra da kaldık.
Dönüş yolunda ise

aferin koçum yetiştir kendinide yanımızda eğreti durma.:cherry:
bu haftada 1000 km yi devirdim :)

maaşallah diyim:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar