iz peşindeydik![]()
Hayırdır İsmailim yine hinlik peşindemiydin yoksa Temel için fırsatmı kolluyordun.:queen:
iz peşindeydik![]()
s.a millet
günaydın hepinizebugün ptt kargo ile tekrar görüştüm kıraç var diyorlar ne yapıcam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim ):
.........................
Hayırdır İsmailim yine hinlik peşindemiydin yoksa Temel için fırsatmı kolluyordun.:queen:
Çok güzel olmuş , Bende Ankara yönünde olduğum için sizlerle olamadım . Fotolar la sizlerle beraber gibi oldum teşekürler Şahin. Marketteki fotoları görünce hangi motorlara sığdırdınız o kadar malzemeyi diye düşündüm sonrada hasanın kargosunu görünce konu açığa kavuşmuş oldu![]()
ya ne güzel eğlenmiş..ler işler dolayısıyla gidemedik....çok üzgünüm...bu adam lar eğlenmesini biliyolar..artık kısmet bidahaki sefere.....
bilmiyorum ya cumartesi pzar çalışmak istemiyorum yaz mevsiminde çalışıcam zaten sadece güzel bi rahat iş istiyorum anlatabiliyomuyum?
bu arada 5 TEMMUZ PAZAR gününe yada bu önümüzdeki pazar a anadolu kavağı piknik +deniz org. düşünüyorum nasıl olur ?
çalışmazsam %100 gelirim....
bir de benim ayna lar iptal değil ha.....unutma...en yakın buluşmada bitirelim şu işi..
tmm abim ayarlarız .. ben birkaç arkadaşla konuştum siteden haftaya pazar yani5 temmuz olsun dediler ama .. !
sorun yok buyük bi ihtimal off olmam lazım ama bellide olmuyo...artık şanss:cat:
uuuuuuuuff be süper valla
bendeki resimlerde geliyor az sonra:rendeer:
uuuuuuuuff be süper valla
bendeki resimlerde geliyor az sonra:rendeer:
hade bakalım.....ama harbiden yorulmuşuz..yaaa.....
var ya akşam gelirken yol bitmedi......
musa eve gittimiki acaba...:queen:
Temelin gögüslerinde telefon açmış :queen::queen::queen: