[Mt-Tükkan] 21/06/09 tarihli Marmara Ereğlisi Kaçamağı

s.a millet

günaydın hepinize :) bugün ptt kargo ile tekrar görüştüm kıraç var diyorlar ne yapıcam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim ):

ya ne güzel eğlenmiş..ler işler dolayısıyla gidemedik....çok üzgünüm...bu adam lar eğlenmesini biliyolar..artık kısmet bidahaki sefere.....

Çok güzel olmuş , Bende Ankara yönünde olduğum için sizlerle olamadım . Fotolar la sizlerle beraber gibi oldum teşekürler Şahin. Marketteki fotoları görünce hangi motorlara sığdırdınız o kadar malzemeyi diye düşündüm sonrada hasanın kargosunu görünce konu açığa kavuşmuş oldu:):)

.........................

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 AM ----------

s.a millet

günaydın hepinize :) bugün ptt kargo ile tekrar görüştüm kıraç var diyorlar ne yapıcam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim ):

senin işin hem sana yakın san yazın yeter zaten ne zorluyon ptt felan boş ver...

.........................

bilmiyorum ya cumartesi pzar çalışmak istemiyorum yaz mevsiminde çalışıcam zaten sadece güzel bi rahat iş istiyorum anlatabiliyomuyum?

bu arada 5 TEMMUZ PAZAR gününe yada bu önümüzdeki pazar a anadolu kavağı piknik +deniz org. düşünüyorum nasıl olur ?

Hayırdır İsmailim yine hinlik peşindemiydin yoksa Temel için fırsatmı kolluyordun.:queen:

Mission imposible :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:58 AM ----------

Çok güzel olmuş , Bende Ankara yönünde olduğum için sizlerle olamadım . Fotolar la sizlerle beraber gibi oldum teşekürler Şahin. Marketteki fotoları görünce hangi motorlara sığdırdınız o kadar malzemeyi diye düşündüm sonrada hasanın kargosunu görünce konu açığa kavuşmuş oldu:):)

Kargocular işi bitirdi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:58 AM ----------

ya ne güzel eğlenmiş..ler işler dolayısıyla gidemedik....çok üzgünüm...bu adam lar eğlenmesini biliyolar..artık kısmet bidahaki sefere.....

İnşallah Akileos_2 inşallah :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 AM ----------

Bendeki fotoğrafları akşama atarım :D

bilmiyorum ya cumartesi pzar çalışmak istemiyorum yaz mevsiminde çalışıcam zaten sadece güzel bi rahat iş istiyorum anlatabiliyomuyum?

bu arada 5 TEMMUZ PAZAR gününe yada bu önümüzdeki pazar a anadolu kavağı piknik +deniz org. düşünüyorum nasıl olur ?

çalışmazsam %100 gelirim....

bir de benim ayna lar iptal değil ha.....unutma...en yakın buluşmada bitirelim şu işi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar