[Bursa - MT]

kaça vercen peki :)makul bişi söyle de pazarlıkla uğraşmayalım:)
arka yan çantaları da satıyormusun

Arka çantalar için tüyo: onlar metro marketten alıp kendim uyguladığım tanesi 10lira olan bayan makyaj çantalarıdır...:cat::queen:
Ps.: Senin motorun tarzına arka çanta yada topcase olmaz...Abes durur...

Sen sen ol benim yeptığım hataya düşme!
Görmediğin bir mala pazarlığa girme ve kimseye sadece söz ve anlatımla güvenme...

abi sensiz olmazdı ama neyse artık geleydin güzel olurdu. hem ben 5 gün sonra antalyaya dönüyorum :(

artık başka bir yere diyelim..

Yakında (ayrıca senelerdir:p) benim Antalya ya niyetim var...
Dünya küçük üzülmesen... Gerçekten küçük akıl almaz yani:queen:
Elbet bi gün bir yerlerde...:cat::cat::rendeer:

sedat-ss bugun seni görüklede gördüm ama arkandan yetişemedim. abişoğlu pastahanesinde oturuyordum da, ne o piyasaya mı geldin bakim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 PM ----------

Yakında (ayrıca senelerdir:p) benim Antalya ya niyetim var...
Dünya küçük üzülmesen... Gerçekten küçük akıl almaz yani:queen:
Elbet bi gün bir yerlerde...:cat::cat::rendeer:

inşallah abi inşallah. gelirsen herzaman beklerim.

zaten forumu da takibe devam :):cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sedat-ss bugun seni görüklede gördüm ama arkandan yetişemedim. abişoğlu pastahanesinde oturuyordum da, ne o piyasaya mı geldin bakim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 PM ----------

inşallah abi inşallah. gelirsen herzaman beklerim.

zaten forumu da takibe devam :):cat:

sennıye uyumuyon yav:wiinkk: yatta sabah benı uyandır:queen: gelıyon dımı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 AM ----------

sennıye uyumuyon yav:wiinkk: yatta sabah benı uyandır:queen: gelıyon dımı

0533 817 26 71 sakın benı unutmayın:rendeer:

Evet yarın sabah saat 08.15 Yalova-Pendik Feribotu ile Pendik'e geçeceğiz. Oradan sahil yolunu kullanarak Kartal-Maltepe-Bostancı'ya ulaşacağız Bostancı'dan Bağdat Caddesi yolu ile Söğütlüçeşme'ye oradan da çevreyoluna girip Boğaz Köprüsüne geleceğiz. Boğaz Köprüsü'nden Avrupa'ya geçip Beşiktaş-Kabataş-Karaköy-Eminönü yoluyla sahilyoluna gelip Cankurtaran sapağından Sultanahmet Meydanına çıkacağız. Burada motorları parkedip Sultanahmet Camii, Ayasofya ve Dikilitaş'ı ziyaret edeceğiz. Eğer karnımız acıkırsa ünlü Sultanahmet Köftecisinde öğlen yemeği işini halledebiliriz. Buradan yine sahil yoluna inip Sirkeciye gideceğiz. Sirkeci'den arabalı vapur ile Harem'e geçeceğiz. Harem'den sahil yolu ile Salacak'a gidilecek. Burada dileyen teknelerle Kız Kulesine geçebilir. Sonra Üsküdar- Küplüce-Beylerbeyi-Çengelköy-Kanlıca yolunu izleyip boğaza gidilecek. Eh Kanlıca'ya gitmişken yoğurtta yeriz artık. Oradan'da yavaş yavaş dönüşe geçeriz. Dönüşte istenirse yine Pendik'ten feribotu kullanabilir ya da Eskihisar'a gidip arabalı vapur ile Topçulara geçebiliriz. O kısmına artık yarın karar veririz.Evet güzergahımız aşağı yukarı böyle. Öyle umuyorum ki yarın dolu dolu bir İstanbul Gezisi'ne imza atacağız Bursa MT'ciler olarak.

Güzergahı kısaca bir kez daha yazayım Pendik'ten itibaren: Pendik-Maltepe-Bostancı-Suadiye-Bağdat Caddesi-Söğütlüçeşme-Boğaziçi Köprüsü-Zincirlikuyu-Beşiktaş-Kabataş-Karaköy-Eminönü-Cankurtaran-Sultanahmet-Sirkeci-(Arabalı vapurla) Harem-Salacak-Küplüce-Beylerbeyi-Çengelköy-Kanlıca-Anadolu Hisarı-T.E.M.-Kozyatağı-Bostancı-Maltepe-Kartal- Pendik.

Evet genel hatlarıyla güzergahımız bu ama kesin çizgilerimiz yok. Eğer alternatif önerilere de çok ters bir yer olmadığı müddetçe açık oluruz.

Bir kez daha katılımcılara ricam, sabah buluşma saatine özellikle riayet etmeleri bu belirlenen buluşma yerlerinde yine belirlenen saatte bulunmaları.

Evet yarın sabah İstanbul'a gaz açıyor Bursa MT. Sıkı dur İstanbul Bursa MT geliyooor.

Oh oh güzergaha bakarmisiniz. Bu gezi cok istediğim bi gezi. Orda olamadığım için cok üzgünüm. Olsaydım kesin gelirdim. Yalım olmama rağmen ıstanbula hiç gidemedim desem yeridir. Benim içinde gezin :-(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:56 AM ----------

ufak bi kaza geçirdim zinciri temizlerken dişliyle parmağım aradakaldı şu anda sızlamalar sürüyor geziyi düşünce bişeyim kalmıyo unutunca sızlıyo sabaha kadar geçer inşaalah

Abi geçmiş olsun. Bilirim acısını cok kötü. Ama mt unutturur sana ;-)

heyyy günaydın bursa mt hazırmıyız:mrgreen:ben heycandan uyuyamadım kaltım az önce:)

Bursa neler kacirdiginiz bilmiyorrsunuz
Su anda sultan ahmetteyim birazdan ayasofyaya gecem sadece bilgilendirme amacli yaziyorum

Bursa mt'e istanbulda bursaya duyurulur heheheh

Fotograflari eve donunce yukleyecem kalin salicakla

Su anda sultan ahmetteyim birazdan ayasofyaya gecem sadece bilgilendirme amacli yaziyorum

İyi eğlenceler zekeriya...
:queen::queen::queen:

Son düzenleme:

Bizde nöbet başında sizlerin güvenliğini sağlıyoruz işte... Herkezin bi görevi var... :-(

maşallah bursa mt :))) inşallah kazasız belasız gider gelirsiniz.. resimleri unutmayın.

evet gezimize kaldigimiz yerden dewam ediyoruz su anda kanlica oturup meşhur yogurdunu yiyoruz

Size canli canli bildiyorum hehehe kiskanmak yok hehehe

Mami sen gel askerden ne geziler gideriz

Son düzenleme:
iyi gezmeler arkadaşlar, ben de tam şu anda kadıköyde bir internet cafeden yazıyorum. bugün honda eğitimini bitirdim, bu gece istanbulu'u gezicem yarın bursa'ya dönücem (pazartesi iş olmaması ne güzelmiş). keşke sizleri buralarda bir yerlerde görebilseydim. malum bursa'da denk gelemedik hala; istanbul'da karşılaşmak hoş olurdu. neyse bir dahaki geziye inşallah birlikte gideriz. iyi eğlenceler, kazasız belasız dönün inşallah. :cat:

Evet Bursa mt evine döndü arkadaşlar kazasız belasız çok güzel bir geziydi çok eylendik . trafik vardı dönüşte ama oda istanbulun olmassa olmazı zaten . Resimleri atacam henüz daha bilgisayara yüklemedim .Emegi geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim .

evet sağsalim döndük:)biraz yorulduk:)marmara trafiği kadar işkence bişi yok hele istanbul trafiği:mrgreen:herkeze ii geceler yarın grşzz...
İİ GECELER BURSA MT:cat:Herkeze herşey için teşekkürler:)
(((((((((başta bize rehperlik yapan cemamcamıza..teşekkürler cemamca:rendeer: ))))))))))

Son düzenleme:
Bursa MT sağsalim eve ulaştım

Çok eglenceli ve çok zevkli bir gezi oldu tam da Bursa' dan gitmek üzereyken.

Başta rehberimizi cemamca olmak üzere katılan diğer 10 motosikletli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum :)

Bursa MT daha da durmaz, kimse durduramaz!

Enes' e ve Çağla' ya azimlerinden dolayı teşekkür etmeden yapamayacağım, o kadar yolu çıktınız geldiniz hem de bilmeden. Bravoo :cat:

Resimlere gelince; bugun mümkün değil, gündüz düşünürüz:)

İyi geceler MT.

Evet sağsalim gittik, gezdik, gördük, güldük, güldük, güldük, güldük, trafiğe takıldık, trafiğe takıldık, trafiğe takıldık ve döndük.

Benim açımdan son derece güzel, bir o kadar da yorucu bir gezi idi. Ancak İstanbul'un ünlü trafik yoğunluğunu ve dönüşte Gemlik sonrası yol yapımı dolayısıyla sıkışan trafiği saymazsak hiçbir aksilik olmadan her anı dolu dolu geçen neşeli bir İstanbul Gezi'si oldu. Buradan tüm katılımcılara, güzergahımıza ve programımıza (Tam da daha önce yazdığım güzergah kullanıldı sokak sekmeden.) hiç itiraz etmeden boynunu bükerek uydukları için çok teşekkür ediyorum. Umarım uyguladığımız programdan memnun kalmıştır herkes.

Evet neler yaşadığımızı gittiğimiz, gördüğümüz yerleri katılımcılar anlatırlar zaten. Zaten gezinin rehberi olduğumdan benim izlenimlerim değil, katılımcı arkadaşlarımızın izlenimleri, memnuniyetleri ya da memnuniyetsizlikleri önemli.
Bilhassa katılımcılarımızdan Kabataş Sefası'nı!!!:mrgreen: anlatmalarını bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar