hele bi gelme zaten
sen anlat bakayım öss nasıldı??
bursa yıldırımda oturuyorum bana biri motor kullanmasını örete bilirmi askerden sonra hyosung gt250 almayı düşünüyorum yarıdımçı olursanız devinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 AM ----------
özel ders gibi msnden ulaşabilirsiniz [email protected]
bu özdilek lambaları yalova yolundaki dimi?![]()
abi sende de seyhan 250 var he![]()
sabah benı aranızda goremessenız sakın gıtmeyın :cherry: 0533 817 26 71 bırınız ararsınız dımııı:cherry: uyuya kalabılırım sagolun varolun kesınlıkle gelmek ıstıyorum ne olur ne olmaz :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 PM ----------
evet cokta sevıyrum valla kardes kardes gezerız yarın![]()
tmm seni sabah 5.45 te kadırırım ister senwala bende seyhan 250 den çok memnun kaldım izmir fln yaptı bi kaç kere ama tek sorun yakıtı çok gibi:mrgreen:benim eski dragstar 650, Km de 250 yakıo du bu da 180-190 yakıo uzun yolda 100 geçmessen 150-160 :mrgreen:
ufak bi kaza geçirdim zinciri temizlerken dişliyle parmağım aradakaldı şu anda sızlamalar sürüyor geziyi düşünce bişeyim kalmıyo unutunca sızlıyo sabaha kadar geçer inşaalah
Evet arkadaşlar Bende saat 07:00 da Gemlik imam tesislerinde olacam unutmayın ok .
oleeeeeeyyyyyyyyyyyyyy İstanbul'a gidiyoruz benim ilk gezim olacak sizinle herşey çok güzel gibi görünüyor:queen:
![]()
bu çanta benim motora gider mi ki ya :S
![]()
oleeeeeeyyyyyyyyyyyyyy İstanbul'a gidiyoruz benim ilk gezim olacak sizinle herşey çok güzel gibi görünüyor:queen:
![]()
bu çanta benim motora gider mi ki ya :S
![]()
walla kıyak yaparsan neden olmasın :cherry:yarın konuşuruz o zaman:cherry:
ufak bi kaza geçirdim zinciri temizlerken dişliyle parmağım aradakaldı şu anda sızlamalar sürüyor geziyi düşünce bişeyim kalmıyo unutunca sızlıyo sabaha kadar geçer inşaalah